Graphilla.com :: Преглед на тема - DM reklama

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DM reklama
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 5:49 pm    Заглавие: Поздравления! Отговорете с цитат

Ако позволиш:

1. Концепта - ползван от Винпром Пещера.
2. Старците - не са истински, седят като за реклама. Не са български...
3. Портретите - снимките са много големи.
4. Трябва ти копирайтър.
5. "р-т" - в никакъв случай, - "ресторант".

Успех!
:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На някои от рекламите жълтото име под бутилката не се чете добре заради светлия или много шарен фон (човека с белия пуловер и жената с шала).

Като цяло са стилни и хубави. Поздравления за работата. Много добре са изпипани. Не ми харесва само, както беше изтъкнато, че са много сериозни, дори начумерени. Сега нещо ми навява, че не са много доволни, че правят вино от тяхната земя.

Надписите в червеното поле не ми се струват подходящи. Никой няма да седне да чете толкоз текст. Мен не ме инетересува кой е на снимката и какво прави, ами най-вече (и си го постигнал) да се създаде една такава старовремска, типично българска атмосфера на винопроизводство, което да ми каже че това вино се прави от истинските майтори - тези на снимките.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zaek bez edno uho

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zhvihti ti na tova stil li mu kazvash stari hora kato m tel. malko po acion kakvo taka ov4ari snimani kato kartini na REMBRAND.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveH stiskam ti ruka za worka.. sega po concepta imam leki kritiki malko se zastupvat s tezi na RG che starcite sediat kato za snimka predpochitam da biaha havanati po vreme na rabota, edin vid che vinoto stava dobro kogato e napraveno s mnogo trud i lubof..bla bla...i e nai dobro kogato e otlejalo...malko me drazni goliamoto logo gore v desnia ugil...no kato cialo concepta e gotin..i dobre si se spravil s prepressa! +++++++ btw s dellian li snima?
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vsashnost s niakolko malki i otdavnashni izkliuchenia vinagi snimam s diliam :)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lelei, super e:)adsko:)znaem si te tebe:)braus:)
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много си е готина идеята. И старциете гледат наперено - със съмочувствие че симат лозя.
Върнете се в началото
zaek bez edno uho

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mai4itze nemoga da povqrvam 4e ste tolkova stari glavi, i posle se 4udim shto reklamite sa loshi v balgariq
Върнете се в началото
achko

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 8:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zaek bez edno uho написа:
mai4itze nemoga da povqrvam 4e ste tolkova stari glavi, i posle se 4udim shto reklamite sa loshi v balgariq

pokaji ne6to tvoe be razbira4... novogeneracionen razbira4

ae 4e i az sym mlad moje i moite o4i da se otvorqt
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Фев 12, 2003 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hm...nashia... tui s dyadovcite mai ne se okazva nai-pe4elivshata ideya.... neshto ednoobrazie me goni.... predi vinceto gledkam star4eski mutri...to losho nema... ma im lipsva sredata nyakak si... nal znaish...onya dyadka na karnobatska grozdova li beshe....sedi super izkustveno do bu4vata s chashkata v ruka...oba4e ima ya sredata razbirash li, ima ya! a pri tebe nyakak si, butilkite ti ma mnou sterilni be.... :(.... mislya 4e ei tia snimki nadolu pokazvat i malko 4ujd pogled varhu temata za cennosta na vinoto....

P.S. Pokazval sum ti gi i gi znaesh sus sigurnost....
P.S.2. Nyakak si ti lipsva zaka4kata samo taka s sterilnite dyadovci i butilki....

P.S.3. Za tez koito slu4aino imat problemi s hosta mi eto URL na maistorite fatagrafi.... menu/razdela vin wine

http://www.twinphotographie.com/
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 12:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Prosto prekrasna reklama. A spored men gledat ne dujno, a gordo.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
LMNT

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

V reklamite po sveta startite prisustvat mnogo tdravo i v mnogo ot sluchaite dobre si passvat s producta, a toj ne e duvkitre Wrigley ili Always-damski prevruzki.

Tova koeto se seshtam, kato na "Bertoli" (margarin ot maslini ot Italia), njakaqvo masslo ot Irlandija, sirene Saint Abree ot France, grutskite Feti...sa vsse reklami,razkazvashtaa istorija/humoreska . Startzite tam sa zhizneradostni,zasmeni, igrivi (ossobeno babkite, koito flirtuvat s mladija doctor na selo) i tzvetni!
Abe,vechno mladi! Zhivota za tjah kato che li edvas sega zapochva!
Po-golemi zevzetzi sa ot mladezhite!

Mnogo im lichi tegloto na ezhednevijeto na tija nashentzi,njaka si.
Njakoi sa napravo natzupeni,mozhe bi dori nedovolni ot zhivota i rabotata si.
Tova malko otblusqva.
Abe,nij sme si dosta temeruti i pessimisti kato natsija maj.
plakatista

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mislia che e rabotata koiato si svurshil e mnogo dobra...bravo.
Mnogo mi haresva che grafichnata linia e izdurjana mnogo dobre navsiakde bravo
Tova che snimkite stoiat kato na filmovi plakati malko pritesniava no ot druga strana moje i da e koz...
Po povod na tova kak izglejdali horata...bili natujeni namrushteni....
spoored men tova e vtorichen problem...imam predvid che tova se e vidialo chak sled kato sa izleznali fotosite a i kakvo da napravish che na horata jivota im e tejuk...osven tova puk kato se zamislish jivota na edin vino proizvoditel nikak ne e lek tova illustrirat i samite fotosi....
taka che spored men triabva po skoro da podkrepim choveka zashtoto taka ili inache tova sa redkite primeri za edna dobre izglejdashta kampania po dobre da ia priemem s neinite nedostatuci zashtoto te shte mogat da se podobriat samo ako imat nedostatuci...
posledno...az se kefia po dobre da ima eto takiva neshta s kusuri i da imame motivaciata da gi opraviame otkolkoto da praim laina i sled tova samo da se opravdavame che sa laina....
Върнете се в началото
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo 4etoh i mnogo mislih nad vsi4ko napisano do momenta, no... za mene koncepciata i izpalnenieto na cialata kampania sa na profesionalno nivo i si pasvat dobre. Osnovniat problem dokolkoto razbiram e v starite hora. Moeto mnenie po vaprosa e, 4e vsashnost zavisi kakvo poslanie iskash da izpratish. V slu4aia s vinoto mislia 4e starite hora vinagi sa bili svarzvani podsyznatelno sas starite tradicii i sas polaganeto na ogromni usilia za postiganeto na krainata cel. E sega kajete mi - ne e li tova vinoto Stara tradicq i mnoo iak trud.
Mnogo bezmisleni raboti se izponapisaha po temata i te dori niamat smisleno obiasnenie "zashto" - otgovora e "zashtoto taka" i tolkoz.
Na fona na vsi4ko koeto sam vijdal i vijdam kato koncepcii i izpalnenie moga samo da kaja, eeeehh da imashe pove4e takiva dobri raboti.....
graphic

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък няма да коментирам идеята! Нещата спред мен стоят добре и убедително, и въобще евала.. само моля те позволи ми да отправя една наглед малка забележка - не е кой знае какво, но като знам как си изпипваш нещата, ме подразни! Значи, явно идеята да обърнеш бутилката ти е дошла в последствие - и какво се оказва - осветлението едно такова - абе нелогично - все едно е оветена отдолу! Може на никой да не му прави впечатление, което сигурно говори че хората не забелязват такива неща, но аз реших да ти обърна внимание, този рязък рефлекс долу малко боде в очите! А иначе, аз ти казах поздравления!
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Фев 13, 2003 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

graphic написа:
Аз пък няма да коментирам идеята! Нещата спред мен стоят добре и убедително, и въобще евала.. само моля те позволи ми да отправя една наглед малка забележка - не е кой знае какво, но като знам как си изпипваш нещата, ме подразни! Значи, явно идеята да обърнеш бутилката ти е дошла в последствие - и какво се оказва - осветлението едно такова - абе нелогично - все едно е оветена отдолу! Може на никой да не му прави впечатление, което сигурно говори че хората не забелязват такива неща, но аз реших да ти обърна внимание, този рязък рефлекс долу малко боде в очите! А иначе, аз ти казах поздравления!

Mi ne e savsem taka sha znaish. Ideiata butilkata da stoi legnala si e ot samoto nachalo, kato ednata prichina e che taka principno triabva da se sahraniava butilirano vino, drugata e, che v kashonite butilkata stoi legnala, zaradi parvata prichina. Veravi mi che sme probvali da snimame i legnali butilki, daje moga i da ti pokaja, obache pri snimane na shusheta s vino ima edin moment deto ti ne se seshtash za nego i toi e vazdushnata tapa. Drugota prichina e che za da postignesh ravno osvetiavane na label-a i saotvetno vidimost na branda ti triabva osvetlenie i ot dolu, a sega mi kali koe e po lesno da snimam pravi butilki ili da snimam legnali varhu ekran /seshtash li s etam kakva borba s blikove i cherni parcheta karton shte e/ ili pak da pravia slojno konstrukcii ot korda, samo i samo da izbiagna edin blik deto shte go zabeleji 0,01 procenta ot naselenieto.

Ahm, tva vikam az:)
RG®

МнениеПуснато на: Пет Фев 14, 2003 11:33 am    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Пет Фев 14, 2003 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

5 ot 9 :)))

btw, tva ne go beh vijdal:)
mero

МнениеПуснато на: Пет Фев 14, 2003 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Reshih da ponapisha tova onova.
Vinagi sam si predstavjala vinoto tezko,rujno....etiketite po-skoro s aristokratichen harakter,dylboki.Mislja che neverojatno dobre si ulovil atmosferata.Chuvstva se zagadychnost i gystotata na vinoto v gyrloto.Samo che mojata asociacija sega, s tezi lica e reklamnata kampanija na Globul.Imashe neshto kooeto me natyzavashe tam .Moze bi che si predstavjame prostoljudieto kato prosjaci.....blizo do horata,ama go njamashe tipichnija bylgarski duh.Moze bi i sega neshto takova mi napira s tvoite etiketi.Kato che li licata i chistite i tezki fonove se bijat .Tova sa horata ot chiito ryce izliza vinoto,ama prekaleno sa mi mychni.Ot druga strana po tozi nachin zapazvash cjalostnata atmosfera na etiketa.Ne znam ,ima njakakyv diskomfort .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети