Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
belfir

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 8:01 pm Заглавие: секси мацка |
|
|
Drasti pak :)
Eto edno malko po otlejalo ne6to
Shte se radvam da 4uq mneniq.. btw
nosyt e takyv (poqlnik spored moi poznati ) ne zashtoto e gre6ka, a tova sym tyrsila kato reshenie (smqtam, che jeni s takyv nos i debeli ustni sa po seksi :))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
това въртене нито е оригинално..нито интересно. просто досадно. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 8:21 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | това въртене нито е оригинално..нито интересно. просто досадно. |
Ами в случая тя не е завъртяна ами просто така си лежи момичето ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Това е друго нещо!
Лицето й е страхотно. Но останалата част пак ми стои малко замазана...
косата и ръцете й са недовършени... както и тревата около нея (много е замазана)
готовите цветенца - не ме дразнят много, но ще е по-добре ако са нарисувани (наистина;)
според мен се нуждае от завършване!
но е много хубава мадамата;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
мда - забравих;)
и все пак в лицето й има малко разместване (носа си е добре, но сам по себе си :)) - спрямо устата и очите тръгва в друга посока;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 9:06 pm Заглавие: |
|
|
AH написа: | Ами в случая тя не е завъртяна ами просто така си лежи момичето ;-) |
О! убеден съм. но пък е хитро да нарисуваш някой който "лежи" висящ отгоре.;) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
ха ха ха
4естно смях се мноооого
Представяш ли си Рид даже не мина през ума че трябва да е на обратно :)))) Аз си я рисувах вертикално и накрая реших да я завъртя, не ми изглеждаше много добре нещо ама.... постнах я :) такава глупост не ми се беше случвала :)))))
wicky - много си права не е съвсем завършена ама вече не знаех какво да я правя. Честно мислех си, че ако работя много лицето с подробности ще стане натрупано ако и изрисувам и ръцете.
И всъщност това не е трева а легло .... ама маи не се е получило нещо
И радвам се, че ти е харесала.
Току що се пробвах да я завъртя ама ... нещо не е добре. Явно композиционно не съм я дообмислила. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
Kato ia gledam normalno i izglejda malko po-nejna, no kato si zavyrtia glavata i toia nos i razmestvaneto ia praviat dosta po-hishtna i zla...
off*** maceman, sorry, no oshte ne sym instalirala kirilicata.... (kak se schupi gnusnia mu hard, ta tyrchah za nov :((((( *sledvat necenzurni dumi*) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 1:49 am Заглавие: |
|
|
не със лошо чувство или злоба или нещо там, аз малко като даскал, ама тва дет никой не му се учи анатомия не го разбирам. нали уж графики и илюстрации бе? ама мое ли да не виждаш, че не е добре ако ще само заради грешките в конструкцията?
носът не става, нито сам по себе си, нито никак - няма кост ли, ноздрите ли, ракурсът ли да не е верен...не знам как е. криво е лицето, неестествено е, не го приемам за арт.
като цяло се вижда някво разбиране, ама на парче. това са пропуски, и ако нещо не ти е ясно, най-добре е да си го видиш как е, как завива, ъгли, ракурси, съпоставяне на обемите, череп, лице, ръце, перспектива. мисля че аватарът е пъти по-добре;) _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 1:21 pm Заглавие: |
|
|
това от какво се е получило? .. което съм начертал ... може да се види ясно на оригинала.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Pixelizaciqta li?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 2:26 pm Заглавие: |
|
|
AH написа: | Pixelizaciqta li?? |
да ... тя |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
то сигурно ми се струва, ма тая мома показва среден на всички... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | AH написа: | Pixelizaciqta li?? |
да ... тя |
Когато я започвах първоначалният проект беше друг, т.е.
я започнах с по друг тип лице, но в последствие си изясних
какъв тип излъчване искам да има и дадох филтър за да запазя контурите и композицията, и да я започна наново. Мен не ме дразни, но явно е трябвало, както и много други неща също.
Ще я преработвам, няма как. Е, поне се надявам да си заслужава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 3:30 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | не със лошо чувство или злоба или нещо там, аз малко като даскал, ама тва дет никой не му се учи анатомия не го разбирам. нали уж графики и илюстрации бе? ама мое ли да не виждаш, че не е добре ако ще само заради грешките в конструкцията?
носът не става, нито сам по себе си, нито никак - няма кост ли, ноздрите ли, ракурсът ли да не е верен...не знам как е. криво е лицето, неестествено е, не го приемам за арт.
като цяло се вижда някво разбиране, ама на парче. това са пропуски, и ако нещо не ти е ясно, най-добре е да си го видиш как е, как завива, ъгли, ракурси, съпоставяне на обемите, череп, лице, ръце, перспектива. мисля че аватарът е пъти по-добре;) |
Изкривяването не идва само от носът или не е дразнещо заради него, а от окото, то е плоско и не си е на мястото, също и от дисбаланса на веждата тя пък не е на коста. Има и конструкционни грешки в челото и т.н. ...Това обаче, че не го приемаш за арт е най-важното, защото ми се щеше така да се приема ... ми като не става не става :(
Все някога ще стане надявам се. Все пак с аватара се представих, а вече успях да мръдна назад... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
AH написа: | ... ми като не става не става :( |
мисля, че моето мнение тук не би трябвало да влияе на усещането ти за арт, може само аз да не го приемам това в тази работа. мисленето "явно дръпнах назад, щот във графилата един ми каза, че мойто не е готено" не е правилна. с което искам да кажа, че и не бива да се осъждаш чак така, щот ти представяш нещо с претенция вече, не би трябвало на първия негативен пост да се отричаш от него, както ми се стори.
според мен има хубави моменти до много наивни, което явно е било целено. така разбрах аз. рисуване и правилни въпроси и няма как да не стане:) _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | AH написа: | ... ми като не става не става :( |
рисуване и правилни въпроси и няма как да не стане:) |
:) Няма как ще трябва да се потрудя още доста повечко.
Благодаря на всички за коментарите и препоръките |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 9:30 pm Заглавие: |
|
|
ami spored men pyk to4no okoto e nai-spolu4livo... drugoto e razmesteno.. imashe edin syvet tuka ot nqkoi kym nqkoi - da se 4ertaqt linite kogato risuvash lice - kyde vyrvqt o4ite, ustnite, nosa.. - na tebe mai tova ti trqbva - konstrukciqta e cgreshena.. a legnala ne stoi dobre zashtot svetlinata ti pada otgore i kato q obyrnesh vse edno sveti neshto otdolu nagore, a nqma nujnite senki vyrhu legloto.. abe ima da se opravq .. spored men pusni i edin blur ili neshto takvoz i davai otgore ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|