Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:13 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | ironhacker написа: | ValBo написа: | Скакалец да яде мухи?!
Мда, нашето образование вярно значи е в канала:-/ |
Oпаа имах предвид комари...пак не съм в час :) |
И все повече затъва... |
Мдам...майка ми е виновна :) Аз от нея знам, че той яде комари...поглеждам аз в good 'ol google и вижтам, че яде само зеленини. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:17 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Фокуса е перфектен, щом го има и "преди" и "зад" окото, значи няма вариант то да не е на фокус. Явно "текстурата" му е такава, че изглежда мътно.
По този кадър единствено в Шопа бип притъмнил малко тези отблясъци от светкавицата.
Иначе честито макро :-), добра рязкост има! |
Благодарско. Снимах със светкавицата на Алекс - сигма EF-500. Яко добиче. Сложих паос сгънат 2 пъти (4 страници) и го държах пред светкавицата и въпреки това е доста силна - явно щото съм се залепил за обекта - май не го предвидих това. И на мен ми се искаше да е по-мек хай-лайта. Тя има авто-рейим - дърпа инфо от апарата и си намалява силата според разстоянието и други някви фактори , ама като неги владея тез пенизи още... :( _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Мдам...майка ми е виновна :) Аз от нея знам, че той яде комари...поглеждам аз в good 'ol google и вижтам, че яде само зеленини. |
Така, че и да не беше го прегазил чехал - гладът бавно щеше да отнеме силите му. Избегна коварния въпрос - а как си ловил комарите? _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:28 pm Заглавие: |
|
|
themagician написа: | ironhacker написа: | Мдам...майка ми е виновна :) Аз от нея знам, че той яде комари...поглеждам аз в good 'ol google и вижтам, че яде само зеленини. |
Така, че и да не беше го прегазил чехал - гладът бавно щеше да отнеме силите му. Избегна коварния въпрос - а как си ловил комарите? |
А споко нахраних го тука с парчета ябълка, взех малко трева от долу и т.н...а комарите ги избих иначе идеята ми беше той да ги яде вместо аз да ги убивам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:31 pm Заглавие: !! |
|
|
themagician написа: | ... паос... |
Паус!
А ти не ги слушай - гадината яде и гадини!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
4estito i ot men!
gotsko e :))
p.s.
da imam malko vreme i az shte demonstriram mojto :P _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 4:21 pm Заглавие: |
|
|
баси и фукните сте ;))).... а аз се кефех на моя скокльо дето го бях снимал... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | баси и фукните сте ;))).... а аз се кефех на моя скокльо дето го бях снимал... |
Тва минало време значи ли, че вече не му се кефиш? :) _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|