Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 1:03 pm Заглавие: |
|
|
аахаха
Къци, Къци !
Какви дискусии и задявки;) предизвикваш в интелигентните люде!
Симпатяга е той - спор няма:))))))))) леле
а иначе, като си говориме за сайта - и на мен ми хареса (но не му подхожда на Къци, колкото и обективно да си се опитвал да дадеш информация за него... може би цветенцата все пак спасяват до някъде положението;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Storm написа: | Ky3Mu4,
Много се изкушавам да ти кажа да си гледаш работата, но като добре възпитан човек мисля се да се въздържа :)
Иначе можеш спокойно да приемеш, че щом го казвам значи си имам своите основания. Освен всичко останало някак си да се посмеем от сърце с Къци Вапцаров ми звучи някак ... хмм...нереалистично ?
P.S. iDesign-er, съжалявам, че ти прецакахме темата. Дискусията пое определено улево. |
................... ............... ..........................
............... ........... .................... .................. ................. .............. .................... .................... ............................ .................. .................. .................................... ....................................... .............................. .................. ............ ............... ...................... .......................... ...... ............................... ............ ...................... ............. ................... .................................. ............... ............ ............ ......... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 7:26 pm Заглавие: |
|
|
/off
Storm написа: | Освен всичко останало някак си да се посмеем от сърце с Къци Вапцаров ми звучи някак ... хмм...нереалистично ? |
Знам, че винаги като седна пред телевизора да гледам Къци мога да се посмея от сърце. Поводи за това - предостатъчно. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Едва намерих темата из архива. :)
Не знам дали е толкова важно или просто искам да се фукам, но исках да ви кажа, че спечелих. :) Вчера го обявиха. Най-вече искам да благодаря на тези, които ме подкрепиха и ми дадоха съвети. И на мама и на тате... :P
Мерсаж за F1-то. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Честито :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:47 pm Заглавие: |
|
|
ae sa da po4erpis:)))
za usabilititoo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Честито и от мен, а що се отнася за дюнерите... за мене без майонеза ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Честито, какво спечели? :) Сайта доста ми изглежда на темплейтите дето ги слагат в blogger.com. Даже можеш, да пробжаш да им го шитнеш. Иначе като цяло ми харесва, въпреки че лееко бледичък ми се види и бед е прав за размера. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
ne diuner4e
za tebe idno nilson4e pa moe i 2advancedche:))
a za meni i-dunder4e
ko sa kazes:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | ne diuner4e
za tebe idno nilson4e pa moe i 2advancedche:))
a za meni i-dunder4e
ko sa kazes:)) |
Тука нещо ме съмнява... :)
Иначе не спечелих много (150 лв.), но пак си се радвам.
За размера се засрамих вече. Просто нямах право да го променям. Няма повече обещавам! ;)
П.П. nubizus, какво ще кажеш за един iDiun-er? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
moe samo tre ta gleam dode go prigotwias i az se si donesa sastawkite:))) |
|