Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NikoharD

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 4:36 pm Заглавие: Има ли надежда? |
|
|
Мъча се тука да зацепя да почна нещо. Ама май забих. Та питам дали от това може да излезе заек или да са фащам наново пък здраве да е.
Сайта е за фирма, занимаваща се с интернет, софтуер и хардуер (макар от така популчрните облачета да не личи много).
 _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 4:50 pm Заглавие: |
|
|
В момента не ми прилича на нищо, особено на дизайн, но от друга страна ако започнеш на ново за седмица едва ли ще извадиш шедьовър. Защо просто не си избереш общоприета структура и не я напълниш както си прецениш.
Постарай се нещата да не изглеждат така груби и вкарай цят.
А червените облаци не знам какво общо могат да имат с хардуера освен ако не те тресне някоя светкавица.
И намали и смени шрифта на бутоните. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 5:12 pm Заглавие: надежда всяка остави! |
|
|
това с надеждата го забрави :) и давай на ново...
Ако разгледаш малко сайтове на утвърдени фирми, но не просто "това го видях, ползват синьо...", а си задаваш въпроси:
кое е общото между тях?
кое е различното?
кое е най-важното (визуално, концептуално...)? кое не? и как това е поднесено...
вероятно ще откриеш посоката за твоя сайт...
съчувствам ти за логото, но няма как и такива неща се случват ;)
успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Да гледам сайтове казваш на утвърдени фирми...
Ама на Мост компютърс ли да гледам или на жар компютърс? Все утвърдени фирми с грозни сайтове.
Ще трябва май да седна малко да порисувам на хартия вместо направо в корела да се прая на твърд.
А за логото и аз си съчувствам и шефа на самата фирма ми съчувства, ама тая грозотийка е утвърдена вече от 5-6 години и няма как да се прави наново. Но то това ако беше само проблема, здраве му кажи.
Ши са упраим;). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
NikoharD написа: | Да гледам сайтове казваш на утвърдени фирми...
Ама на Мост компютърс ли да гледам или на жар компютърс? Все утвърдени фирми с грозни сайтове.
Ще трябва май да седна малко да порисувам на хартия вместо направо в корела да се прая на твърд.
А за логото и аз си съчувствам и шефа на самата фирма ми съчувства, ама тая грозотийка е утвърдена вече от 5-6 години и няма как да се прави наново. Но то това ако беше само проблема, здраве му кажи.
Ши са упраим;). |
ako ti e po lesno da se opravdavash togava ne iskai mnenia,
sites na utvurdeni companii ne sa nito Most nito Jar:
sony, samsung, siemens, apple, adobe, macromedia... i oshte stotitzi primeri...
i stiga ste se sujaliavali kato na drujeska jaleika za tva logo, ami pomislete i go prerabotete do nivo v koeto niama da si gubite vremeto samo v sujalenia.
tvoai design za nishto ne stava, pochvai otnachalo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря:). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|