Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
slojno obyasnenie za prost efekt :)
ima pe4at i na gurba i se vijda prez djam4eto, nai-obshto i obrazno kazano.... shto stereo mi ba li ga, TM-to si e na poru4itela :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
има едни ефекти на шопа - alien skin или нещо подобно - та там има филтър дет прави много добри мехурчета ... аз съм правил преди за бира и стават перфектни... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 7:10 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: |
1. Не може полето с надписите да е в края на етикета и може да е само едно полето (нямаше достатъчно задоволително обяснение на въпроса "ЗАЩО") |
Ааааа!!! Тези идиоти ли са или ти не си ме разбрал?! Като го преместиш в края то пак ще си остане само едно поле ама ще е в края и като се "затвори" етикета при лепенето ще е все едно къде е била тази лента при предпечата! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 9:37 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | panagonov написа: |
1. Не може полето с надписите да е в края на етикета и може да е само едно полето (нямаше достатъчно задоволително обяснение на въпроса "ЗАЩО") |
Ааааа!!! Тези идиоти ли са или ти не си ме разбрал?! Като го преместиш в края то пак ще си остане само едно поле ама ще е в края и като се "затвори" етикета при лепенето ще е все едно къде е била тази лента при предпечата! |
Идиоти са!! Семейство идиоти, щото идва мъжа с жена си, на която много и знае устата. Иска навсякъде мехури да има. Ама аз знам защо - бременна е в седмия месец с близнаци, корема й е ужасно голям и самата тя прилича на мехур. Вероятно иска да отмъсти на мъжа си @#$@#%#$@%^$@^$Е
Mace, балончетата са правени точно с този филтър за който говориш, ама нали знаеш: не е важен филтъра а кой работи с него :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
eh tezi kru6i, tezi kru6i...
mi taka si gi predstavqm az ne6tata (i bezalkohonlite napidki)... kakvo da se pravi;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 7:17 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | eh tezi kru6i, tezi kru6i...
mi taka si gi predstavqm az ne6tata (i bezalkohonlite napidki)... kakvo da se pravi;) |
taka stava, kogato sled kup "priatni" morski prejivqvania otvorq liubimata graphilla da se raztu6a i izvednyj popadam na tazi "hubava" tema :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|