Graphilla.com :: Преглед на тема - Stypka po stypka ... planina povdiga

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Stypka po stypka ... planina povdiga
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Exibian

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2004 10:28 pm    Заглавие: Stypka po stypka ... planina povdiga Отговорете с цитат

Zdr hora:) az tyk se nabytah s pyrviq si model v "predstavqne" kydeto ne mi beshe mqstoto opredeleno , shtoto ne sym dorasyl oshte za da sym chast ot 3D sekiqta . Tova mi e PYRVIQ SERIOZEN MODEL... mislq taka zashtot rabotq neprekysnato po nego ot sedmica , zatova go mislq za seriozen opit za modelirane i tekstyrirane , a moje bi i do animaciq shte stigna.... Znachi za samiq model ideqta si e moq... ne moga da risyvam , zatova koncepta e tolkva smeshen che ne e za pokazvane ... a modela ne my syotvetva po4ti , no nali si e moi moga da si go promenqm kakto me kefi...toedno neshto kato go izmodelirash i ti stoi dobre ne vijdam prechina da go smeniqsh ... Pyrvi nedygavi stypki i v model textyriraneto... Ochakvam syvetite vi hokaniqta , preporykite , belejki , zabelejki , vyzmyshteniq ... edva li ne vyzhiahteniq :) e do tam nqma da se stigne , no...
takam pyskam mreja da vidite syshto , glavata e gotova kato model , tqloto ima oshte da se bara , bez ryce e ... i imat da my se opravqt mngo raboti , ama ne se sdyrjah i iskah da go pysna da vidq kakva shte e reakciqta , dano da ima nqkva :)

Izvinqvam se predvaritelno na moderatorite za golemiq broi shotove , koito shte pyblikyvam, ako e nereodno da se davat po tolkova mngo kajete da znam , a i shtqh da zabravq ochakvaite poroi ot update-i !!!!:)

te bqha 15 shota ama ili na men neta neshto mi e super lainqn ili hit.bg-to e lainqno... sq se mycha da gi uploadvam ostanalite ivenaga pyskam kato stanat
Exibian

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2004 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

offf typ sym ne se naychih kak stavat tiq slaganiq na shotovete

a dano sym ocelil sq
Exibian

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2004 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako ospeq da uploadna i poslednite sedem daje shte sym shtastliv ... kolko malko my trebva na chovek a :)
Exibian

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

oshte

nachi izvuinqvam se mngo , no za sega ne moga da predostavq shotove ot veche napylno tekstyriranata glava , zashtoto sa nad "celi" 400k i typiq mi net reshava che ne moge da gi upoadne poradi "OGROMNITE" im razmeri... tiq dni shte otida do nqkoi poznat da gi kyha ot tam ... ochakvaite film4e(ta) s pylno tekstyrirane i liceva animaciq .... tova e zasega ot men ...pishete ... kakvoto i da e .. k`woto vi idva na ym... psyvaite samo ako trqbva ... az i ot tva si vadq poyki :)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 2:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pi4, 10000 shota na edno tjalo i glava... mislja che i 2 biha svurshili rabota. Osven tov zapomni edno: edin "gologlav" chovek ot foruma mi go kaza navremeto: "Pod tova tjalo ima muskuli! Vij anatomijata na choveka ili na jivotnite!" :) Mdam, nedei da si izmisljash, shtoto stoi falshivo. Inache rendera e gotin. /az sum nachinaesht v 3D-to/ Mislish li da go animirash?
Exibian

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 9:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami za anatomiqta ne znam kolko falshivo stoi... tva e demon se pak... ne znam tqhnata anatomiq kak e ... ne iskah da e demon tip Diablo-body builder-a :) , za tva toq tyk ima i shkembe ... za choveshkata anatomiq si mislq che imam predstava (moje da gresha) zashtoto sym se ychil ot zapiskite i lekciite na hora zavyrshili biologiq v Sofiiskiq , ta sym porezgldam grypite myskoli, kaklite , broi rebra znam v choveshkoto tqlo i
tva onova ... ama ne sym celql da sledvam nqkvi choveshki syovetstviq .... da za shotovete si prav .. izvinqvam se olqh se .. nqma da se povtori... sledvasdhtite mi raboti shte pyskam po 2 shot-a , a ako ima nerazbrali togava poveche ... sega se gyrcha da tekstyriram (trydni4ko mi e shtoto za sefte go praa) i posle shte naprava pone licevi animacii i shte pysna film4e ... samo da namerq kyde(i ot yde che v nas nqma stane) da go kycha ...
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за тъпия въпрос, ама това коя програма е? Просто аз си бачкам на 3Д Макс 4 и на Збруш-а чат пат, а и както казах съм начинаещ. Гледам че интерфейса ми е непознат... :) За анатомията не си прав, независимо какво рисуваш/моделираш дори да е от въображение, опитай се да така да му направиш мускулите/тялото че зрителя да ти повярва :) Успех!
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Извинявам се за тъпия въпрос, ама това коя програма е? Просто аз си бачкам на 3Д Макс 4 и на Збруш-а чат пат, а и както казах съм начинаещ. Гледам че интерфейса ми е непознат... :) За анатомията не си прав, независимо какво рисуваш/моделираш дори да е от въображение, опитай се да така да му направиш мускулите/тялото че зрителя да ти повярва :) Успех!

LW :))))...:)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi написа:
Ky3Mu4 написа:

LW :))))...:)))

Смешно ти е на тебе :-р ;)))))) Мерси!
LuPi

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ох не ми е смешно, това е лайт уейв.. малии как звучи на кирилица:)

За модела сега... главата е много зле... нещо ми бяга общата форма, ушите, носа... още я работиш предполагам?
Инак за тялото никакви човешки мускули не ти трябва да слагаш - това си е гадно демонче все пак... е можеш да загатнеш човешки мускули но не да го правиш обезателно човек:) Харесва ми как става тялото... само не разбрах опашката от врата ли излиза? Или нещо не съм довидял ако е така сори...
Ами успех с довършването на модела:)
NOX

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Lupi, Lupiiii...nikoi ne kava 4e trqbva da sa 4oveshki muskulite...oba4e trqbva pone malko da sa obosnovani...
LuPi

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi написа:
можеш да загатнеш човешки мускули но не да го правиш обезателно човек:)

е аз какво казах;).... и да в момента не е ясно кой мускул каде започва и свършва... и нещо деформациите на меша за анимация нещо май не са предвидени съвсем...
Exibian

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MI deformaciite na mesha ne sym mislil za tqh kato go pravih , koeto e mnogo lamersko ot moq strana ... veche se zamislqm po vyprosa.... za myskolite ste pravi i na men mi se izka da izglejdat po-dostoverno ... shte rabotq vyrhy tva ... za glavata na men li4no dve neshta v neq n e mi stoqt dobre : 1 zahvashtaneto na yshite sym go napravl typo ; 2oblasta okolo nosa ne e kakto trqbva , no i dvete nqma da gi pipam zashtoto sm tekstyriral glavata veche i kato zamesta mesha tam shte trqbva da napasvam textyrite nanovo , a celta mi e da mina celiq proces ot modelirane do kraen render... korekcii prava na tqloto dne i go textyriram i nego i ot ytre se zapo4va s animaciqta ... iskashe mi se da vi pokaja tehtyriraniq model , ama nqma da stane zaradi typiq mi net lagav... ochakvaite film4e do nqlkolko dena :)
blagodarq mngo za sivetite i mneniqta na izkazalite se ... pomagate mnogo ... a setih se vypros ... zashto gleda che osnovno za textyri na modeli (organi4ni) se polzva TGA formata ? ima li nqkva prichina ili....?

:) da znete che tva e kato narkotik 3D-to , kolkoto poveche naychvam tolkova poveche lamtq za oshte .... skoro shte ima rezylatati :) !
4ao za sq

a da i opashkata izliza ot vrata .. tva e ideqta .... sha q mqtka kat poldiql izroda , samo ga go "kokaliziram " :)
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2004 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо бързаш да текстурираш и да анимираш, когато моделът ти още не е добър, готов и завършен??
Какво като ще трябва да наместваш пак текстурите на главата? Ми направи я добре първо, а след това, когато няма забележки към нея, текстурирай на воля... Когато станеш добър в моделирането, тогава вземи, че анимирай. А ти бързаш ли, бързаш.. Закъде? :))

"Е кубче е.. ама текстурирано!! И си движи върховете!!" ;))))))
ovendelon

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Защо бързаш да текстурираш и да анимираш, когато моделът ти още не е добър, готов и завършен??
Какво като ще трябва да наместваш пак текстурите на главата? Ми направи я добре първо, а след това, когато няма забележки към нея, текстурирай на воля... Когато станеш добър в моделирането, тогава вземи, че анимирай. А ти бързаш ли, бързаш.. Закъде? :))

"Е кубче е.. ама текстурирано!! И си движи върховете!!" ;))))))

ailele!! ti otkoga s 3Dto?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon написа:

ailele!! ti otkoga s 3Dto?

Наблюдения...

Както едно ядене не можеш да го разсипеш първо в чиниите, пък после да се сетиш да го изпечеш...

Ако нещо не си съгласен, казвай :)
ovendelon

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) shte izpadnem tyrde mnogo offtopic :)
no trqbva da kaja, 4e po-skoro si prava
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Exibian

МнениеПуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Takammmm :) az deistvam po vyprosa s mejdynarodnoto polojeni i eto razvitieto na konflikta .. za sega

sq se kokalizirame v regiona i se podgotvqme za oshte snimki :) sha se pozira , depozira i tn :) na film4e mi mirishe na men skoro !
NOX

МнениеПуснато на: Сря Авг 04, 2004 7:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hmmm...4emshireno 4udovi6te...originalno...
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo rubat modela dude..
prosto ne izglejda organi4en ..
ne e zaduljitelno da spazva6 4ove6kata anatomiq 1/1 no sled kato e humanoiden vse pak logika nqkakva trqbva da ima..

za concepta ne mi se 6te da se izkazvam ... vse pak si e avtorsko vijdane koe kak i za6to se slu4va .. no vij.. toq nos ... mnoogo strannosti ima tam

a toq map ili kvoto e tam v LW moje6 bez vsqkakvi ugrizeniq da go razkara6
ot modela...
taka mu razbiva formata 4e nqma na kade pove4e..
to voennite za tova polzvat kamuflaja bre.. maskira6ta i deformira6ta ukraska.. ti si go postignal ;)

derzai uspeh. kato za purvi model e got .
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети