Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | абе zi - чудя се аз на къщето кво ми липсва, а то било комин :)))) |
Той комина скрит отзад. :)
Според мен е супер картинката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 1:54 am Заглавие: |
|
|
на цялата тая стилизация да избацаш тез скали от снимка...:( явно се е бързало! другото е ок. май без човечетата горе? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 11:23 am Заглавие: |
|
|
аммм мерси за интереса ...
само като добавка че има куп недобри неща като:
по голямо затъмняване зад оградата ... същото за сенките около малките храсти /сега сa 000000 което не е добре/ ... и в дървесата ... - тъй като исках ограничението да е 64 цвята а без рамката се докараха 60 има мегдан за промяна на този контраст ...
езерото - зле - в нужда от повече отразяване на светлина или плитчини ... и около рибата ... - т.е. + още цвят ...
кея - под такъв ъгъл е зле, но нямах място да е наклонен и липсват малки детайли или резки по него ...
сянката на малкия камънак зад къщата също не е в час /дори се зачудих как това никъде не се забеляза не иде реч само за тук/ но понеже къщата беше правена преди останалата част и ...
DR2 право ... около 1/3 от скалите в най лявата си част долу са така амм !!! всъщност се нуждаят от промяна и то голяма, както и от някаква светлина в пещерата и по-добро преливане около нея ... стълбата е доста тъмна и по скалите сянка нъц ...
хм духчетата горе запълват празното място като създават по жизнена атмосфера и някакъв контраст за уравновесеност с долната част - знам ли мож да си греша ...
както обикновенно maceman прав - ми да взема да сглобя една камина външна вместо комин :) инак право - що няма комин ?
забележки явно още куп, но най-лошото е че не взех да спретна БГ специфично къще /от типа на Созопол и Несебър/ ама а де ... евентуално се надявам да не си ме домързи и ще изпробвам да сътворя някакво/ви/ таквоз ...
и в кратце благодарства за мненията, забележките и идейте ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | без човечетата горе? |
И аз съм съгласен. Стоят малко като залепени. Все едно не са на място. Може би са прекалено ярки.
Аз не съм специалист. :) Само няколко пъти се захванах с pixel art, но много трудно стана и се отказах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|