Graphilla.com :: Преглед на тема - Idei kak se pravi tova?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Idei kak se pravi tova?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 2:50 pm    Заглавие: Idei kak se pravi tova? Отговорете с цитат

opitah s render to texture, obache neshto ne se poluchava bash taka .... dosta po razdrobeno stava, nezavisimo ot nastroikite na ygyla
LunatiK

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Texporter?
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dam s texporter-a moje..
no syshto taka mojesh i kato dadesh nqkakyv UVW Map(modifikator) i posle kato slojish unwrap UVW i dadesh edit - shte vidish kak ti sedqt poligonite i prosto mojesh da si napravish print screen.(osven tova mojesh da si gi namestish kakto shte ti e udobno)
A drugiq variant e s render to texture...pak ako iskash mojesh da si slojish UVW Map..no mojesh da izpolzvash nastrojkite i na render to texture(tam imash edno deto se cyka dali da ti flat-va poligonite) + tova bih ti preporychal pak da si namestish poligonite - sled kato izrendish edin pyt s render to texture ti se poqvqvashe edin modifikator pri list-a s modifikatorite - nqkakv unwrap li beshe..auto neshto li...be shte go vidish...ta ot tam syshto imash 'edit' buton...ta pak mojesh da si naglasish politata...i estestveno posle si save-vash 'razvivkata' i kato si gotov s texturata - davash na obekta modifikatora unwrap i load-vash 'razvivkata'.....sa az tezi nachini znam...pyk do kolko sa verni..da kajat drugite...vse pak v texturiraneto hich me nqma...
uspeh:)
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Unwrap UVW modifikatora v MAX sled koeto edit i imash tva deto go pokazvash no tam triabva da si naredish mnogo dobre geometriata kam MAP a
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

braos momcheta, ubiec ste \o/

Texturer ROX
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kakvo to4no triabvashe da zna4i posledniat ti otgovor ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi s 2 dumi znachi che mi svyrshi perfektna rabota. dosta po lesen i byrz e za nastroika, pone shto se otnasq do wireframe. s render to texture se mychih 1 chas i ne postighan tochniq efekt
String

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

probal li si Unwarp UVW sled koeto da mu dadesh edit v menuto Mappping ima edni dosta interesni havi, mislq shti svarshat idealna rabota.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be stava, ama hilqdi pyti po-slojno
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be che e lesen - lesen e....no zavisi za kakvo ti trqbva...
za po-slojni modeli nqma da ti svyrshi mnogo dobra rabota...taka che mislq che shte ti e samo ot polza nqkoj pyt da se probvash i s unwrap-a...:)
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Авг 11, 2004 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pri wsichki sluchai ti preporuchwam MNOGO silno da porabotish mnogo seriozno wurhu Unwrapa. Twa pluginite sa hubawo neshto, no dokato ne stanesh na ti s UV-tata nyama da mozhesh da nalozhish hubawa textura. Powyarwai mi, nyama da suzhalyawash. Pa da ne goworime, che ot Max 5 nagore Unwrapa e prosto brilyanten -- fanesh li mu tsakata ne ti tryabwat plugini i drugi takiwa. Ako ti se nalozhi da texturirash neshto po-slozhno otukm forma (glawa, primerno) samo rabota na ruka te oprawya.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети