Graphilla.com :: Преглед на тема - Каква мишка ползвате или каква бихте искали да ползвате

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Каква мишка ползвате или каква бихте искали да ползвате

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Logitech

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 5:20 pm    Заглавие: Каква мишка ползвате или каква бихте искали да ползвате Отговорете с цитат

Каква мишка ползвате или каква бихте искали да ползвате?
Аз на мойто PC съм с Logitech MX-500 от която съм много доволен (единствен недостатък е цената от $50) харесал съм си един негов безжичен аналог за офиса а именно http://www.hwhell.com/articles/a4tech_office_8k_rp-680/ който е на доста по приемлива цена http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_238&products_id=8287 но досега не съм ползвал безжични и незнам как се държът и дали не правят некви проблеми
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za bezjichnite znam samo che iskat qko baterii...pone taka se govori....i sa po-tejichki:))...
inache...mishkata mi e se tq..imal sym s dva butona, s tri,(daje i s mishka s edin buton sym bachkal:PPP - eh Apple) dva+scroll posle pak s tri..be se se svikva..moje bi scroll-a e po udoben...ama kvo ti puka kva e mishkata...vajnoto e da cyka i da ne ti iska mnogo sirene:P
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Против безжичните, тежат толкова, че ще ми заякне ръката - дори и с малките батерии, които пък се хабят бързо, докато не се усъвършенстват си карам на отична със кабел и си свиркам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dankish

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Trackball, Logitech. Не можах да намеря по-стария модел, ето го (уж) по-доброто: http://www.logitech.com/lang/images/0/132.gif
Все още обаче си карам с мишока, въпреки че с трак-а китката не се натоварва толкова, за сметка на палеца. Какво да направя - не мога да му свикна и не знам кога ще го направя :).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

predi si igraeh s kwo se setish
logitech igra4kite powe4eto sam gi probwal
trakman weeel mi bese faworit
ma sea sam na edna prozra4na, celata sa natiska
nema desen, sreden i sekw klawish
i stranno deba spre da ma boli rukata.
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имах един Genius, взех си го като сглобих първата си 386 :), после 486, К6-2, АМД750... още е здрав звера, бачка като за световно :) Иначе в момента съм с некъв MONORAIL - маллееее що бой отнася, и още е здрав...
sebastianz55

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 9:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
predi si igraeh s kwo se setish
logitech igra4kite powe4eto sam gi probwal
trakman weeel mi bese faworit
ma sea sam na edna prozra4na, celata sa natiska
nema desen, sreden i sekw klawish
i stranno deba spre da ma boli rukata.

е това искам да го видя, линк?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/article/20000720/dscn0051.jpg
Върнете се в началото
sebastianz55

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми да беше казал, че си на Мак де, то така ясно защо не ти трябват други клавиши - и само с един може.
Но идеята е наистина много оригинална.
Върнете се в началото
panagonov

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз лично искам беззична, но не от тези с батериите. Четох за една технология, при която някакво устройство следи движението на мишката, тя само отразява сигнала от това устройство и самата тя няма захранване.
А някой работи ли с безжична? Един приятел има такава, но се оплака че не може да играе игри с нея - реакзията на курсура се забавяла след като извършиш движението и за нещо по-динамично не ставала.
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dankish, zemi da si namalish toia charshaf deto si slojil za avatar, tuka slepi nema

100x100px
Върнете се в началото
iDesign-er

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Logitech - 14 лева. С топче мишка напълно стандартна, но трябва да се зачиства често, че става иначе като off-roader. :)

Аз съм чувал слухове, че оптичните не са прецизни.
Върнете се в началото
kapitana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 11:30 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

a puk dankish ima nai-gotenia avatar :)
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 11:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A4tech, cablefree, кефи си ме, добре си бачка. Кво значи бързо падат батериите? Кое се счита за бързо? Моите си държат достатъчно дълго според мен, дори не си спомням кога за последно ги сменях :)
Не е особено по-тежка от обикновените май, не ми прави впечатление. Но аз бързо се приспособявам към различните мишки...
NOX

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2004 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hyundai m32 polzvam az...raboti si extra

stranno 4e nqkoi smqta mishkata za tolkova vajna
Dankish

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2004 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

(Хах, наистина съжалявам хора за аватара - хоста се е скапал и показва тази простотия като error message. Няма да се повтори - без аватар ще карам. Нали не помислихте, че съм сложил това по мое желание, for god sake! :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Logitech

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2004 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
stranno 4e nqkoi smqta mishkata za tolkova vajna

nesmqtam che e mnogo vajna no nqma ni6to losho 4ovek da polzwa nai-dobroto koeto moje da si pozvoli. Kakto monitora e blaginka za o4ite a konfiguraciqta za dushata taka i mishoka i klaviaturata sa blaginki za rykata koqto naposledyk vze da me nabolqva permanentno
moq favorit e - http://www.genesdigest.com/pics/MX700.jpg i otvytre - http://www.genesdigest.com/pics/MX700_inside.jpg ili MX-900 koito e s Bluetooth a tehen dostoen analog dosta po evtin e A4Tech Office 8K RP-680 - 53 lv.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети