Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sennin

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 11:26 pm Заглавие: Кандидатстване |
|
|
Ами.. как да започна. Ъхъм.. здравейте хора :P
Такааа... бидейки един неориентиран човек имам някои въпроси свързани с кандидатстване и т.н.
Първо наистина ли е толкова невъзможно-трудно да се влезе в художествената академия, без човек да има връзки на подходящите места. Защтото не ми се иска да се опитвам пед години поред. В случай че не, тогава искам да запитам на какви курсове трубва да ходи човек. Само тези в НХА ли си струват? Изобщо споделете кандидат-студенски орит :)
Като алтернативен вариант, какво мислите за Арт-Колеж и по-специално за профила "Анимация", който се изучава (незнам далии "изучава" е правелната дума) там.
Ами това засега. Надявам се да ми помогнете :P. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 12:24 am Заглавие: |
|
|
Ако в Арт колежа преподава (все още) Краси Иванов - си заслужава определено! Останах с впечатлението, че и Стоян Дуков е там... единствения проблем е че е скъпичко - доста! Ако цените са по-високи от тези в НБУ - няма смисъл!
За академията - не ми се коментира;) зависи от специалността... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 1:08 am Заглавие: |
|
|
be az za art coleja sym chuval che NE si e rabota tam...kazvali sa mi go hora na koito az lichno im imam orgomno doverie...sega ako nqkoj ima drugo vpechatlenie da kaje.No az bih ti kazal che nqma smisyl da hodish tam....
za akademiqta..verno si zavisi ot specialnostta, no konsultaciite sa si konsultacii:)
Vse pak neka ti kajat horata s poveche opit, shtoto go nqmam hich(vse pak tazi godina kandidatstvam:) )...
btw mojesh da se probvash i v NATFIZ, vse pak kato gledam v koleja pitash za animaciq... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
"Avatara 100X100px. pls"
kakto kazvashe nqkoj _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sennin

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
На първо място искам в академията. Арт колежа ми е като алтернатива.
Добре, значи за НХА, човек трябва да си ходи на курсовете в НХА така ли да ви разбирам? :)
P.S.
(хубо, 100x100 е вече :P) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 12:04 am Заглавие: |
|
|
коя специалност? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
Най-добре си отиди на място и си говори с преподавателите по специалността. Те правят и частни курсове! Не е нужно някой да те води при тях. Отиваш в академията, издирваш кой е преподавателя и къде се подвизава, подлагаш го на разпит и - готово;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
bez vruzki se vliza!!!! vse pak zavisi za koia spezialnost.....az moga da spodelia opit za plakat:))))) inache samite kursove koito se provejdat v akademiata nmikoga ne sum gi poseshtaval...Konsultaziite sa razlichno neshto i to zaduljitelno.....podgotvi se obache ako niama koi da te podbutne (kakto razbiram) za kurtovsko bachkane...obache kakto prochetoh niakade ako si namerish rabota koiato obichash niama da rabotish i edin den prez jivota si taka che GAZ.....akademiata ne PRAVI hudojnizi....samo da spodelia:)))) za da ne ti stava fixideia akademiata:))) inache e polezxna pone na men mi beshe mnogo polezna:) ot teb si zavisi _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|