Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 1:47 am Заглавие: драуингс :) |
|
|
Ае и от мен нещо, че съвсем бях забравил да поствам.
И 1 WIP:
Вие сте. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 2:04 am Заглавие: |
|
|
tva nai otdolu mi haresva na men...ma zemi nekoia muma narisuvai ve.. stiga s tia nerezi s tez chukcheta palavi deto gi durjat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 2:10 am Заглавие: |
|
|
да бе ман прав си, ама просто съм седнал и тренирам анатомия. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 2:44 am Заглавие: |
|
|
а мен фторото ме кефи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
тренирай, тренирай...
второто като изключим светлината в бицепса и вдлъбнатината в черепа е добре. че дори и да ги включим май пак е добре.(??)
другите са сухички, отпусни ръката:))) _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
щриха на вереф - не го кръстосвай на 90 градуса. ма се кефя как напредваш. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 12:22 am Заглавие: |
|
|
Morty написа: | щриха на вереф - не го кръстосвай на 90 градуса |
обещавам :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 9:29 am Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | tva nai otdolu mi haresva na men...ma zemi nekoia muma narisuvai ve.. stiga s tia nerezi s tez chukcheta palavi deto gi durjat. |
на мен точно чукчето мнооого ми харесва ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 10:22 am Заглавие: |
|
|
все по-добре, но анатомията трябва и да я позачетеш малко, преди да седнеш да тренираш... няма начин диафрагмата да ти е толкова нагоре - под гърдите и над началото на "плочките" имаш слънчев сплит и няколко ребра, които при теб съвсем са атрофирали... гръдният мускул се захваща за предната част на рамото - при теб има някакви непознати мускулни групи... и на първата - бицепсът не би трябвало да може да се скрие така зад предмишницата... още ползваш тежък и доста "рошав" контур
не ме разбирай погрешно, личи си прогрес, но според мен вече е момент да тръгнеш на уроци, май си стигнал тавана на стихийното израстване
а вторият персонаж най-много ме радва... има си физиономия _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | не ме разбирай погрешно, личи си прогрес, но според мен вече е момент да тръгнеш на уроци, май си стигнал тавана на стихийното израстване |
Прав си човече ама тая година няма да мога за съжаление, но понеже съм освободен от военна служба до година мисля да тръгна, тамън ще съм научил още тва онва.:)
10х отново за коментарите и критиките! Ще ги имам в превид. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|