Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
Бягай!Бягай!
Подозирах та аз, че ти си тоз Смотан дет римите ниже.
Пръскай!Пръскай!
А после със спрея прави рани и пише.
Тичай!Тичай!
Че куките вънка нанасят побой.
Бягай!Бягай!
Не искаш ли ти да си тоз квартален Герой.
Бързо!Бързо!
Че Смотан ше извади спрея ма с ГАЗ.
После!После!
Ше та влачи нощна Патрулка до вас.
Няма!Няма!
Да пиша в рими поече Аз.
Щото!Щото!
Трето районно е на метър от нас.
Давай!Давай!
Поече ритъм и поече бас.
Още!Още!
Смотан МС ВЕЛ.КОМ хардкоре На ЧАС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 4:04 am Заглавие: |
|
|
хахаааааХаа:) Жорка ма МС:))) нагрухах взломмм:) донт гивъп да фигхт:)))) кога ще драскате да дода с блак дивайз за сесия гот шотс? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
Брутално добро ман! Респект:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 11:52 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | Бягай!Бягай!
Пръскай!Пръскай!
Тичай!Тичай!
Бягай!Бягай!
Бързо!Бързо!
После!После!
Няма!Няма!
Да пиша в рими поече Аз.
Щото!Щото!
Давай!Давай!
Поече ритъм и поече бас.
Още!Още!
добре беееееее
абе не знам ама твоя куплет го крещях до ей ся. голяма радост. изрооод, изтървахме те... песента можеше да е много по-добра:))
шибан скрит талант. е, вече не си скрит. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
sled tozi post sum ti golqm fen da znae6;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | nubizus написа: | Бягай!Бягай!
Пръскай!Пръскай!
Тичай!Тичай!
Бягай!Бягай!
Бързо!Бързо!
После!После!
Няма!Няма!
Да пиша в рими поече Аз.
Щото!Щото!
Давай!Давай!
Поече ритъм и поече бас.
Още!Още!
добре беееееее
абе не знам ама твоя куплет го крещях до ей ся. голяма радост. изрооод, изтървахме те... песента можеше да е много по-добра:))
шибан скрит талант. е, вече не си скрит. |
нинам ама АЗ тази музика не я разбирам. ни като идея, ни като замисъл да не говорим за смисъл. изобщо това нещо имаи почва у нас?! слуша ли се?! продава ли се?! _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 1:41 pm Заглавие: |
|
|
СМОТАН ти си коп**е, кефиш маааааааааааан!!:)
Аз като 1 виден ценител :) от сега ти казвам че т'ва е най-доброто ,което съм слушал на наша почва. БРАО БРО! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
haha
куул е, и ридимчето е доста зарибяващо !
сетих се и за феста във Варна
донт гив ъп да файт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
SoulSeller написа: |
нинам ама АЗ тази музика не я разбирам. ни като идея, ни като замисъл да не говорим за смисъл. изобщо това нещо имаи почва у нас?! слуша ли се?! продава ли се?! |
'тази' (коя?) музика няма шанс да се продава, но се слуша с всички сили, ожесточено един вид. затва я пускам фрий. коя ~ се продава в бг? _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 2:25 pm Заглавие: |
|
|
момент така нали говорим за hip hop (или каквото е там) ?! въпроса ми беше съвсем искрен и спонтанен. напълно съм наясно, че трудно се продава каквато и да е музика в бг. просто ми стана интересно... дали изобщо някой е слуша тази (hip hop) музика. _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 2:30 pm Заглавие: |
|
|
ок, и аз не се заяждам, ама все едно се ебаваш, особено с последния си пост. ти явно не си в бг. няма друго обяснение. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
не е в бг, ама и на мене ми се приисква да не съм в тези ситуации...
сори пич, ама не си падам и аз, разни хора, разно музициране... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
не се заяждам (не съм такъв човек:) и да не съм в България ;/ преди години, когато 'хванах пътя' имеше някакви групи (ако мога така да ги нарика), които малко или много се пробваха да правят нещо, като хипхоп. за това питам.. може сега да е различно. може този стил да се е развил (до някаква степен). може да има и фенчета, да се пуска по клубчета (това питах).... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 3:33 pm Заглавие: |
|
|
:))))
Значи "Продава се" е израз дето за териториата на БГ мое са талкува направо като обида. След преминаването на фаза 3 от системата на планиорите Тук ше останат хората с главно Г.Ако аз права таз музика
ваобще нема са кефа да е купуват тиа с Главното Г.
За тех си има цела империя. Хората са се погрижили да им задоволяват апетита с тонове Безвкусица и Безхаберие.
Таз музика е протест. Това че некои в УСА са разбрали, че бад Гай имидж носи мноо кеш убива идеата на хип хопа. Която е протеста.
ТРЕБЕ ДА СА ПРОТЕСТИРА.ПОД СЕКВИ ФОРМИ. ШО ли?
Шото идеиката на свиниете дет са им дали едни пари за да Рулират
е да нема нищо за Нас. Сичко мое ми земат. Ма Душата НЕ.
Донт гиве уп тхе фигхт.
Не коментирам тез неша шото сам некв тиин куул мадафака.
Просто от дълго време сам наясно с помиите дето идват отвсекаде.
А ако не се прават такива неща. Изкуство. С какво ше противостоиме
на матр4ката? с Реклама/ или може би с Удовлетворение, че имаме Кеш, щото в един момент некои ни е поставил в Машинката. Ай Сикана Ве. Много е просто пичове. Тези неща са истински.
Причината за техното съществуване Започва да се изчиства.
ТУКА в БГ мое са Прави ИСТИНСКИ АРТ от Всичко.ЩО ли/
Щото кат си Махнеш от главата идеята за суетата и кеша /дококото може разбира се/ идва това което кара дори ония с главното Г. да се
замислат. П А У Р А
///////
(Смотан бате то туй дет го писах наприма виста ве, мно просто е
ако ма ковне Музата мое байа да ги омотам римите. Ма шибаната Кучка се Бега:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
nubizus ... :-)
... баси още нямам думи ! четнах ти поста цели 4и пъти :-) Много се радвам, че в бг все още има персони, като теб. Но повярваи ТОВА НЕ Е НАЧИНА !!! Само с протести не стават нещатата !
Сега на темата. Ти на : 'Ъ..ъ..ъ.. мада фака..., Труп на пътя аз видях... И твоита маика също...' АРТ ли му казваш ????? Баси накъде върви света ;/ Спорет мен това не е нормално. Не е нормално да гледаш деца по улицата сложили данки/шалвари които се влачат по плочките извземаики хляба на чистачките... които си тънъникат 'и твоята маика също' Не знам за вас но аз мисля, че в целия този АРТ има нещо дяволски грешно... Един голям ЕРОР. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 5:01 pm Заглавие: |
|
|
:)
Taka Aрт за мен е много широко понятие.
Цитат: |
art
Function:
noun
Definition:
skill
Synonyms:
adroitness, aptitude, artistry, craft, craftsmanship, creativity, dexterity, expertise, facility, imagination, ingenuity, inventiveness, knack, know-how, knowledge, mastery, method, profession, trade, virtuosity
|
Не си наясно с положението тука, както аз със това вън.
Но в момента в БГ младите хора нямат никаква опорна точка за изграждане на Характера си. НИКАКВА. Разкъсвани са от Експлоатация и Мизерия. Ежедневно са унижавани по различни начини. Никой, който има властта да променя нещата НЕ го ЕБЕ. Силните на деня са Едноклетъчни, а силата им от Известно време е увеличена многократно и умишлено. Изкуство нема, щото нема меценати.Нема и да има.Нямат нужда от Изкуство.
Имат нужда от Роби.И си ги генерират.Аз също съм в Хавата.И рано или късно ше клекна.
В връзка с Горепосоченото Арта е Символ на Свобода.В случая Вервай ми Псувнята идва
много на място. Тя е защитна реакция срещу Машинката на Ежедневието в БГ.А то вярвай
ми не е Много Цветно.Тук ако Нещо тръгне да Става Априори Нема да стане.
За да има Промяна Трябва да има Воля за Промяна.За да има Воля, трябва да има Ценностна система. За да има ценностна система трябва да има Ценности.А Ценностите се определят от тези Дето са Силните на деня(Пример: Ако Микеланджело не го е извадил от каменоломната Лоренцо Великолепни /Медичите - най престъпната Фамилия,Силните на деня/той щеше да е Най Талантливия Каменоделец В Историата На Човечеството.)
В БГ Цеността е: Мерцедес, Бмв, Порше, Две вили,Пет апартамента,Родата да е уредена и да пърди на Топло, Децата да имат по две коли и да учат в Чужбина, Новия албум на
Малина, Татяна, Камелия, Ивана /Къв си ти бе, я оавобождавай Дансинга, Веднага/Etc...
След като изпълнят тази Таск Листа Силните на Деня Се сещат, че има и други Важни Неща но са вече прекалено уморени за да им обърнат Нужното внимание.
Разбираш сега, че е нормално Арта да тръгне като протест, Теаи хора утре ще спрат да
нижат рими, но благодарение на тях, ще са различни и ще гледат на Нещата под различен ъгъл.И ще имат Волята да Вземат Така Нужното Правилно Решение.
Ае стига Вече. Няма дачин да ме разбереш. А и тва си го пиша по скоро за мен. Да ми олекне:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
SoulSeller написа: | мада фака..., Труп на пътя аз видях... И твоита маика също...' АРТ ли му казваш ????? Баси накъде върви света ;/ Спорет мен това не е нормално. Не е нормално да гледаш деца по улицата сложили данки/шалвари които се влачат по плочките извземаики хляба на чистачките... които си тънъникат 'и твоята маика също' Не знам за вас но аз мисля, че в целия този АРТ има нещо дяволски грешно... Един голям ЕРОР. |
ама тва е минало, пич. верно отдавна си заминал - тва беше май '95, и тогава пак имаше фенове. това не е музика, а култура.
и, с 'хора, които не са осъзнали ролята на думата като съставна част на речта не искам да говоря.' ЕРОР?!
исрут, честно. върни се за малко. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|