Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ico
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
stanslavov написа: | ша плуя :-)
незнам какъв дял имаш в сайта за камерите, НО няма нищо общо с другите ... което ме навежда на мисълта за дялово участие (частично).
|
be ... idi dokazvai posle che niamash sestra :)
stanslavov написа: |
дизайна на другите :
за фотогалерия - обикновенно за голяма снимка се слага някоя която впечатлява (тази е все едно съм попаднал на сайт за 3д дизайн и ми предлагат да си изтегля окръжаваща среда - облаци)
малките снимки объркват - тематика ли са? част от дизайн - все едно това са всичките снимки
|
tai tai ... bash 3d :\ ... ufff
stanslavov написа: |
твоят:
не мога да се съсредоточа в/у нищо важно от навигацията - новинарски сайт ли е ? рекламен с банери ли? може би искаш просто да кажеш: аз съм уеб дизайнер и съм готов да ви направя сайт - като вижте какво съм правил до сега !!!
или просто казваш аз мога много неща ама в случая не знам какво по-точно да ви покажа?
особенно рамкирането (с тъмни цветове ) ми прилича на предпечатна подготовка (за подвързване).
извинявай за забележките ама те ще те поучат - иначе има и неща който ми харесват - ама няма да се повтарям с някой от горе :-)
успех |
tuka s predpechatnata podgotovka me susipa veche :))))
Izviniavai ne iskam da te zasegna neshto ma ... basi zamisliai se malko :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:28 pm Заглавие: |
|
|
stanslavov написа: | ша плуя |
i ti li she pliuesh? shto ne sa poglednesh kvi neveroiatni GOVNA pravish i nemash izobshto predstava ot tva deto govorish?
mladeja ima mnogo goliam napreduk v web designa i ti trebe da se uchish ot nego a ne da pluesh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Последните ми проекти.
Искам да чуя и вие какво мислите. :)
Фирма за охранителни камери, които може да се следят чрез интернет. Фирмата е за USA пазара. Целта ми беше да е просто и сдържано и да ползвам цветовете от логото (не е мое то).
Както се досещате това е избрания вариант. Причините са, че има по-малко място за текста, който е много малко и така няма празни пространства. Като отправна точка имах лого + малко текст. Другото съм си го измислил аз. Доста гафчета открих (и ми показаха, благодаря за което). Все пак искам да видя дали ги намирате и вие за гафове. :) Някои секции още не са изградени. Ако някой се поинтересува може да покажа и PSD както беше началната идея. На PM да звънне. :)
Това е второто предложение, но то остана само PSD.
Извинете, че "разпънах" форума.
http://www.boinaslava.net/~free/idesigner/index2_final.jpg
Тук вървях по вече изпитан стил на бизнес сайтове. Пак цветове от логото, но вкарвам и трети - червено. Ама то го виждате... :P Правилно направена забележка отнесох, че е много тегли окото нагоре основната част и текста и навигацията чезнат. Вляво много празно седеше и вкарах адреса без да се набива много.
Стига съм ви заливал с думи. :) Кажете какво мислите или няма надежда за спасение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Не ми харесва тая камера отстрани, фонта за главния текст, цвета на колоната в ляво. Също двете снимки в контента с много произволни размери си ги сложил.
Обаче най-много ме дразни разваления английски. Оправете си граматичните и стилистичните грешки, защото това е по-лошо и от лошия дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2004 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Отново искам да покажа нещо, което е по-ново. Трябваше да направя дизайн за нещо като хостинг фирма, но не стана работата. Събота и неделя останах по-свободен и реших да го завърша дизайна, че да го покажа. :) Какво ще кажете?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|