Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 8:49 pm Заглавие: Problem s toturiel na max ? |
|
|
zna4i animiram s 2D posle go pravq na convertable spains doopravqm ata4natite 4asti i mo slagam modifikator lathe ili ne6to takova se kazva6e koeto go zavurta na 360 i go pravi 3D i mi pokazva zadnata 4ast no ne i prednata se edno e izrqzano na mesta no ne e 6tot kato go roteitna i e su6toto i ot drugata strana ta natiskam ot modify parametars flip normals koeto trqbva u6 da opravq tozi problem no obru6ta tova koeto ne e izrezano s tova koeto e izrezano i pak e su6toto na praktika
predvaritelno mnogo mersi za otgovora . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Imash edna optsia deto se naricha Flip Normals wuw Lathe Modifiera. Clickwash ya i si gotow :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 9:10 pm Заглавие: |
|
|
az gore sum opisal 4e sum go probval tova i ne mi pomogna samo riversva efekta no ina4e se radvam da vidq 4e nqkoi e razbral pone ne6to ot malumnite mi obqsneniq po gore vse pak mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 9:12 pm Заглавие: |
|
|
OK togawa :)))) Ne sum ti dochel posta :))))
Wuw Material Editora si prawish edin material, i mu clickwash da e 2-sided. Nalagash go na obekta i si gotow toya put naistina :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 9:20 pm Заглавие: |
|
|
dobre tova hubavo a ima6 li pretstava za6to mi pravi taka za6toto probvah o6te nqkolko puti s drug vid figori i pak se polu4ava su6tata ko4ina. mersi za otgovora i 6te opitam vednaga s novoto predlojenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 9:21 pm Заглавие: |
|
|
mersi mnogo tova vtoroto pomogna s pulen efekt no za6to stava taka ako ne te zatrudnqvam da mi obqsni6 s dve dumi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 10:10 pm Заглавие: |
|
|
ako te pritesnqva mu slagash editable mesh..izbirash si poligonite deto ti sa naopaki i gi flipvash ot edit mesh-a... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 10:47 pm Заглавие: |
|
|
а защо не unify normals опцията от normals модификатора? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 11:12 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | а защо не unify normals опцията от normals модификатора? |
mi shtot ne sa setih..shto :)))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 2:01 am Заглавие: |
|
|
probvah i dvete novi predlojeniq purvoto vur6i rabota s edittable me6 no e mnogo golqma igra4ka a vtoroto s unifaq to ne pomogna s ni6to ili pone az ne sum napravil ne6to kato horata mejdodrugoto mersi na vsi4ki posnali v temata mom4eta bqhtemi pove4e ot polezni pojelavam vi vse taka da produljavate s dobrata rabota i o6te vednuj blagodarq na vsi4ki foroma vi e dobur-mnogo dobur |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 2:03 am Заглавие: |
|
|
a i posledno taka i nerazbrah za6to mi go pravi tova ne6to ot nastroikite na max-a li ? i ako da kak da gi opravq specialno za tova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 2:22 am Заглавие: |
|
|
mi mnogo mnogo s lathe modif.-a ne sym se zanimaval..no e vyzmojno da se poqvqvat greshki...moje bi ot samiq obekt kojto go zavyrta....ama ne e tolkoz fatalno da ti kaja....shtom mojesh da si go opravish:)) btw stranno che ne stava s normal modifer-a....nishto de...keep working :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 2:42 am Заглавие: |
|
|
Ne e problem s nastroikite na Maxa. Po printsip, polygonite, chiito normali ne gledat kum kamerata, ne se renderirat. Kogato mu dadesh 2-sided material, togawa se renderirat i obratnite strani na polygonite, t.e. posokata na normalata ne wliyae na towa dali daden polygon shte se wizhda ili ne -- wsichki se wizhdat :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 11:55 am Заглавие: |
|
|
2 sided е добро решение но аз май не харесвам нормалите да са ми разкрачени и предпочитам unify :))) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
съжалявам за двойния пост....
сега прочетох че модификатора не е епроработил... пробвах го при мене и странно - също не стана , въпреки че преди беше в ред... както и да е , можеш отново през mesh да минеш и там също го има... и действа... ето :
поне не си играеш да ги обръщаш ръчно :). Обаче маркирай всички за да те разбере.... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brutaldinamics
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
emi nqmam dumi 4ak na takova vnimanie ne sum se i nadqval na vsi4ki ugromni blagodarnosti zna4i prez me6 6te go imam v na predvid |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|