Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
posledniq put kogato vidqh nqkoi ot roditelite mi da igrae na PC be6e ba6ta mi predi okolo 10 godini boreiki se s Digger-a na starata 16-ka :) .. nemojeh da se dobera do PCto 4e da pojitkam DangerousDave... eeh slavni vremena bqha.. hehe _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък ходех в офиса на баща ми да цъкам цив 1. Проблема беше че имаше три компа и той работеше на всичките едновременно... понякога успявах да си измоля един :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:00 pm Заглавие: Hei spomeni spomeni |
|
|
Predi ima6e Ideq,entusiazum i ne tolkova dolqma zazda za pari ,a sega.... Az specialno ne smqtam 4e po mladite dnes s6te imat takiva spomeni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:02 pm Заглавие: Re: Hei spomeni spomeni |
|
|
Viktor M. написа: | Predi ima6e Ideq,entusiazum i ne tolkova dolqma zazda za pari ,a sega.... Az specialno ne smqtam 4e po mladite dnes s6te imat takiva spomeni. |
темата е друга, приятелю :)))
мойта пък даже бачка на фотошоп :РРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Predi ima6e Ideq,entusiazum i ne tolkova dolqma zazda za pari ,a sega.... Az specialno ne smqtam 4e po mladite dnes s6te imat takiva spomeni. |
eeee 4e kak bre.. 6e imat kak nqma da imat... malkite CS cikliori vaob6te drugi spomeni i nemat.. ''4ekai sa s 5.1 da te utepam u heDa'' ''basi heDA mu nacElih ..aaaaa .. zemi taq glAva... aaa giumee..aaaa ''
hehe.. pa se i razvivat intelektualno :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:06 pm Заглавие: OK |
|
|
Mai stana kato razvalen telefon. Ot tuk na tatuka po su6testvo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:13 pm Заглавие: |
|
|
тва малко стана тема за старите геймки. Аз сега точно свалям такива стари геймки за брат ми. Щото баща ми му е забранил да качва големи игри. Та сега му свалям всичко добро дето ние сме го играле кат малки! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Стига с тези компютърни игри, разчупете си малко фантазията! Къде остана играта на топчета, кубчета, къде е легото, количките от мачбокс, фунийките, криеницата, народната топка, стражарите и апашите, сляпата баба? И родителите ни ли се побъркаха толкова че да джиткат малоумните развлечения на съвременното поколение?
СПАСЕТЕ РОДИТЕЛИТЕ!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:25 pm Заглавие: |
|
|
хм....... един рунд с нашите на фунийки би ми харесал........ МУАХАХАХ
панагонов, какво искаш, възрастни са хората, няма да рипнат да играят народна топка я :Р _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | хм....... един рунд с нашите на фунийки би ми харесал........ МУАХАХАХ
панагонов, какво искаш, възрастни са хората, няма да рипнат да играят народна топка я :Р |
Не си прав, баща ми например обича да кара колело, освен това си купи въздушен пистолет (тези с пласмасовите топчета) та му разпечатвах мишени на принтера :))
Иначе се опитах да го науча да борави с компа, ама не го влече никак. А пък майка ми има някакво странно излъчване около себе си и всичко електронно около нея се скапва :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
LEGO-то ми си е живо и здраво и се увеличава поне веднъж годишно :)
а за мачбокса... никога няма да забравя как събирах стотинки за една количка и им занесох в магазина цяла торба стотинки... ами приеха ги след 10 мин броене :))) а веднъж един батко ми взе едната количка и не ми я върна повече :(((
славни времена |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
относно легото сега правя серия големи фотоси със сцени от страстната седмица от лего
засега съм направил разпятието, носенето на кръста, съда на пилат и правя други ама не ми достигат човечета за тайната вечеря... случайно да имате? :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
имам 20 Stormtroopers ама нещо ме съмнява че ще ти свършат работа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:48 pm Заглавие: Kakvi 4ove4eta |
|
|
Za 4ove4etata ne znam, no moga zdravo da gi motoriziram ,Mnogo machbox mnogo ne6to imam. ne se sdurzam da izplesna -Mnogo gotena tema ))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
minalata sedmica kupih za rojdeniq den na plemennika si.. LEGO nekvi novi sa izlezli BIONICLE malko nestandartni no hlapetiite po razni robo dzverove si padat ta trqbva da se saobrazqvame :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |  |
Awe to thy choice of game, Boteff! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
ее новите лега не са като старите Нещо не ме лепат за половин час на витрината! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Е, така си е, тия бионикли са пълна простотия, нищо общо с традиционното лего. Ама фирмата имаше финансови проблеми преди 3-4 години и просто се е наложило да променят продуктите си... има си още и нормални комплекти, обаче тенденцията е към намаляване броя части :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 6:00 pm Заглавие: Sorry but |
|
|
Razbira pravilata dobra, samo4e kak da govorq za 3d ili Grafika kato ne moga da vlqza i da spodelq 1 mnenie. 6te gledam da ispratq nqkoi proekt ta eventualno sled tova da moga da polzvam temite koito me interisuvat))) I vse pak tuk sa ob6ti prikazki A )))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 6:46 pm Заглавие: :))))) |
|
|
iiiiiiixixixixixixi :)
temata e stanala jestoka :)
abe kakvo pravite vie bre - da vi ostavim za 5 min i ste se skusali ot pisane