Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:53 pm Заглавие: серия портрети |
|
|
Mъжката част от форума, ако не желае, може да пропусне скролването надолу :))
Canon 300d, Canon 55-200, Canon 50/1.8, 2 софтбокса
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 1:08 pm Заглавие: ... |
|
|
mnogo sexi snimki:) Purvata nai mnogo mi haresva. A 2 i 3 osobeno vtorata adski me smushtava byaloto na okoto, vurde mnogo ziliza napred, napravo kato dopulnitelno aplikirano. Prosyto za purvi put vijdam chak tolkoz byaal sklera, osven ako ti ne si i pomognala:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Аз може би ще се изкажа не на място :-) ама тоз младеж трябва да намали усилията си да изглежда "секси" по време на снимки. Тези примрежени погледи, полуотворени устни /или леко нацупени такива/ не са му нужни според мен. Поради това Но. 5 и последната най ми харесват откъм израз.
Откъм снимане имам само една забележка - трябва си още едно осветително тяло. Не обичам традиционните hairlights, но все пак някакво подчертаване на обема е добре да има. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
3 най ми допада, имат най-силно внушение мисля.
Може мааалко ретуш да се приложи, но явно това не е целта.
Седмата също ми допада заради светлината.
n1x0n прав за муцунките. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
аз съм пълен лаик в областа на портретната фотография, и чесно си признавам че не мога да коментирам изпълнението на снимките. като на жена ми харесват 5, 7, 8 кадър, но ми е малко по-сладникав младежа:))) иначе определено имат съблазнително излъчване:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 1:58 pm Заглавие: |
|
|
на третата снимка е точно като Тарзан по BTV ;)
първата най-много ми харесва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:05 pm Заглавие: ... |
|
|
chak sega se seshtam che na Sisle sa nekakuv podoben tipaj modelite. A se chudeh na kakvo mi prilicha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Първата /баш сисле/ и Последната /по естествена е/.
Чакам женски еквивалент:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
перфектно портфолио си му спретнала mim!
Обачеее....този младеж по-красив от мен...dmnt!
mim, за модел на дамска мода ли си го нащракала? _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
off/
ADD - нали знаеш за моделите какво се говори...
Може да не свърши работа;-) /off
МIM - много женствен стои. Има секси нотка, обаче мъжко излъчване - не! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Според мен моделите имат наи-различно приложение и не винаги е нужно да изглеждат мъжествнно. Я си спомнете гаджето на доктор Куин. С русата си фризура и тоноветве герданчета хич не беше мъжествен. Наоколо цари женска еманципация и омешване на всякакви сексуални наклонности. Моделът има излъчване, какво, е....му....а. Друг е въпроса че повечето жени, като гледат модела и си казват, аха тук ми се предлага секс, ама какъв ще е този секс.........не съм много сигурна. И това обърква, дори дразни:)) абе отплеснах се sorry. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
мисля, че поне таргета тинейджърки, за които "фешъна" е темата на живота им - лови ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 3:52 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | .... аха тук ми се предлага секс, ама какъв ще е този секс.........не съм много сигурна.... |
A де!
и аз за ТОВА ГОВОРЯ
Няма набеждавам пича за сексуалноста му - обаче от тия снимки само на там отива. Когато видях премежените очи и леко отворени устни се огледах дали няма два чсовника...
Вярно не е задължително да лъха мъжественост тип Давидофф, но поне да се разбира какво показваме.
Мим, светни ни какво точно се търси в тия снимки, да не гадаем излишно! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Eeeeeeee, aide sega :) Hubawo si e momcheto, i kakto Mim kaza, za edin kup teenagerki shte si e zhiw orgasmatron. Sya che i na men mi e prekaleno metro nyama nishto obshto sus targeta. Spored men Mim bash e dokarala kakto tryabwa da izglezhda. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
последната най- ме кефи като настроение... като гама ми харесват всичките .... кат скивах за първи път, първата снимка от поредицата, леко се стреснах щот реших, че за сефте виждам небръсната жена... :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 5:50 pm Заглавие: ... |
|
|
ha-ha i az purvata kato vidyah pomislih che e jena , no purviya moment ne vkluchih za bradata. No vuvedenieto na mim mi razyasni situaciyata:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | мисля, че поне таргета тинейджърки, за които "фешъна" е темата на живота им - лови ;))
|
i ne samo:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 12:56 am Заглавие: |
|
|
purvata mi haresva, vupreki che stoi nqkvo kato reklama na nqkva marka parcalki, no za modna fotografiq sigrno e ideqlno tova
drugite veche sa prekaleno prevzeti. no tova idva ot modela predpolagam, ne ot fotografa
tozi tuk (modela, ne fotografa) mi se iska da go vidq vuv fight club (scenata, v koqto ed norton razbiva krasivichkoto lichice na rusichkiq aghhhrh) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Мдаааа....направо диабет фанах! То mim си предупреди, че не е за мъже, ама аз нали съм любопитен.
Лично мнение - последната и то именно, че там момчето не се е старало да излъчва феромони. Аз съм сигурен, че ако не е някой кухавелко, ще си ги излъчва и без да се пъне да изглежда като възбудена жена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 2:47 pm Заглавие: |
|
|
aaa stiga be! taka li izglejda vyzbudena jena ,nedei taka:)))
da i spored men e "too sexy brat4e"
i mim podhoda na fotografa syshto ,shto ne mu se skara i ne "poraz4upi " malko neshtata, a prosto prosledi step by step 1218725785128375423431 podobni fotosesii:))) az sym za povtorenie
ina4e tehni4eski ako gi gledash moje i da se govori no tva ne me vylnuva osobeno :) _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|