Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 4:03 pm Заглавие: ade pak .. |
|
|
vchera cykah cql den negyra s pero naprao mi izbiha balansite (ako nqkoj ima jelanie moga da pusna detail) .. skicata pyk v drugata krajnost za 10-na minuti (to si lichi de )
blagodarq za kritikata i komentarite vi predvaritelno
syjelqvam no za momenta moga da gi pusna samo ot hit-a .
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 8:14 pm Заглавие: |
|
|
znachi puskam i za horata ot chujbina (specialno merci na Nicky Michailov :) )
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
"no comment" li e polojenieto :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
Поогледай си негъра, вярно че е африканец, но лявата половина на лицето му (мое ляво) е едно обширно мрачно петно. Почти няма детайл, коса - лице, ухо, всичко седи еднакво. Светлото петно на дясната буза ми е твърде ярко, бие по интензитет носа, който е по-напред от него.
Очите. На фона на тъмната кожа очите на негъра трябва направо да греят. При теб са мътни и се сливат с останалото.
Иначе ми харесва модела. Дори и само с контур да беше, пак щеше да си личи, че е негър.
Цял ден му е бил много според мен. По-малко мастило. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 2:35 pm Заглавие: |
|
|
naistina zasenchenata polovina mnogo q olqh , i az se osetih ama pustiq mu tush ne se trie :P stana preraboteno na mnogo mesta .
prav si za sichki tea raboti ,verno ne e opravdanie ama mi e pyrvata rabota s tush ta malko poprekalih ;P
10x za kritikata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
negura ne mi haresva mnogo...prekaleno zacukan mi e nqkuksi i formata na mesta malko se gubi moje bi....vij vtoroto e drugo neshto.....dalech poveche vuzduh forma i prostranstvo...priatno e _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 11:58 pm Заглавие: |
|
|
ни едното, ни другото...
фърст -затлачено, нема скули, нос, ушите са много големи, тоа мускул на врата дет са фаща за ключицата е пресилен май доста. губиш обема от претоварване с щрих. иначе жива линия, ама си я скрил.
секънд - пак прави впечатление, че анатомично е грешно, а не че авторът така е искал. общо взето няма идея в тва...бе не е добре. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|