Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне за 3D

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне за 3D

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alex_3d

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 2:57 pm    Заглавие: Представяне за 3D Отговорете с цитат

Това все още си е в начална фаза, но все пак бих оценил съветите които бихте дали на този етап от работата, и разбирасе най силно бих оценил и включването ми в 3D групата :) Текстурите на тръбите и металното "скеле" ги сложих само колкото да има текстури, но определно не ми се ще да остава с тях, въпреки че едва ли бих се справил с направата на по добри.

http://www.boinaslava.net/~free/alex3d/Stanciq_03.jpg
10x на Imperial Friedrich за FTP-to.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 5:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Good.... INSTANCE.....
Pokaji o6te ne6ta....!
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Сеп 08, 2004 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hmm, shto ne probwash na risunka da swyrjesh trybite stil esher(prednata s zadnata shtoto w sluchaq sa ti na edno niwo , syhtoto i za drugite wstrani) , mislq che shte se poluch hubawo.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 4:31 pm    Заглавие: Hi Отговорете с цитат

Vqrno mnogo bie na Esher, Spored men e dosta ednotipno, nali znae6 trqbva da ima nqkukva vrutka t.e. nqkukva istoriq ili ne6to koeto da prevli4a vnimanieto, tova mi sidi kato tapet))))) V 3D-to vidqh edno mnenie koeto si e absiluten fakt, trqbvat skici ,vsi4ko tova purvo da se razvie kato koncepciq na hartiq ,dosta po lesnoe, a sled tova da se modelira. 4ao
ico

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

v tezi softueri (3d imam predvid) ne e li malko slojno da se pravat geometrichno nevazmojni v 3-merno prostranstvo figuri? Ili stava vapros s drugi neshta na Esher ? Ili za drug Esher ? :)
Върнете се в началото
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Става въпрос за същия Ешер. Работата е че трябва да направиш малко по-"изчанчен" модел да го рендваш от точен ъгъл с точна камера при точно осветление за да е пълна илюзията. Аз лично до сега не сам виждал нещо подобно в 3D средите, но бих се радвал ако някой има линк към такива работи.
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми и аз не съм виждал но определено би ми харесало, въпреки че преди време се чудех дали изобщо е възможно...
Candelero

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Oh, za oniaa Escher, deto e mnogo iak stava vupros.... da, suvsem skoro
gledah negovi ne6ta ot li4nia mu avtorski jivot.... a za 3D-to az li4no
sum vijdal edno izpulenie na edin RUSNAK
, i daje sum si SAVE-nal
kadura, samo 4e ne6to ne moga da nameria link, kum SOURCE....

...SEARCHING ....
Candelero

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ah, VOALA !

А вот и можно посмотрите... как наверно будет.... !!!
Извините за 2-ной ПОСТ !

http://www.render.ru/gallery/index.php3?act=award&id=6572
alex_3d

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2004 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Pokaji o6te ne6ta....!

С радост бих показал още неща, стига да имах такива, но предимно са старички и не ми хареват особенно, дори на мен :) По новите ми неща са правени предимно по туториали и не знам до каква степен се приема в представяне да се показват такива неща. Ето една хлебарка

която предполагам всеки пускал туториала на макса познава :) иначе някой други неща които имат по завършен вид могат да се видят тук, http://www.boinaslava.net/~free/alex3d/Graphilla/ но определено не са нещо особенно, а са правене с цел разучаване на макс.
Цитат:
hmm, shto ne probwash na risunka da swyrjesh trybite stil esher(prednata s zadnata shtoto w sluchaq sa ti na edno niwo , syhtoto i za drugite wstrani)

това определено не можах да го разбера, можеби защото не съм виждал творби на Ешер, та ако може някой да даде линк към творби на Ешер, ще съм благодарен защото определено ме заинтригувахте. Пък за скиците и аз съм напълно съгласен, че трябват, но на този етап мисля, че поне на мен не са ми необходими, просто защото в момента съм на етап опознаване на технологията, така да се каже :) и дори да направя някоя скица, силно ще се изненадам от себе си ако успея и да я пресъздада в 3Д, освен ако не е нещо просто като изпълнение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Candelero

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2004 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ESCHER- iaaaaaaa....

http://www.mcescher.com/
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети