Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 8:44 pm Заглавие: RAM 1GB |
|
|
nekoi moje li da mi kaje za6to sled kato si smenih samo ramt na PC/to
ot 512 MB ddr na 1GB ddr nqma po4ti nikakva razlika samo s nekvi mnogo malo sekundi po-barzo mi rendva , naprimer predi ako edna scena mi q rendva6e za 1 minuta sega mi q rendva za 55 sekundi , za mene tiq 5 sekundi razlika sa ni6tojni tova e nikva razlika ,no kajete 6to taka . Na RAM/ta ni6to i nema ???? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 9:15 pm Заглавие: |
|
|
Рендера не го такова кой знае колко рама... процесор ти трябва по-добър ако искаш да рендиш сериозно... даже ако може повече от един най-добре... колкото повече, толкова повече е казал ПУХ!:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 1:46 am Заглавие: |
|
|
machos,
shto smiatash che RAMta trebe da ti uskoriava mashinata? kato slojish oshte edin HDD mashinata stava li poburza ot tova? ne stava, osven ne gi vkarash v RAID... sashtoto e s RAMa. ako s 512 MB si bil single channel a 1GB minesh v dual channel - moje i da usetish pogoliamo uskorenie. inache - nitz.
tva za koeto sluji RAMta e skladirash tam domati i krastavici. pragut se useshta kogato izlezesh izvan RAMta. e togava stava strashno. pochva SWAPene po HDDto i t.n. e tova ubiva vsiakva skorost - bilo to RENDERing ili kvoto si poiskash drugo. taka che ako rendish scene deto ti trebet 300 MB - dali shte imash 512 ili 1024 MB - vse taia. Ia hvani edno scene s mnogo mnogo polygons i mu turi malko texturki taka che da napalnish 500-700 MB dokato rendi. togava se opitaj da go rendish s 512 i s 1024 i shte vidish GOLIAMATA razlika. no tia ne idva ot neshto drugo, a ot tova che procesa narechen SWAPene po HDDto ne nastupva i ot tam ne nastupva zabaviane. tujto - s 2 dumi
i edin savet ot men - predi da nalivash kinti v skupa tehnika - pitaj tova onova za da ne hvarchat pari na viatara, osobeno ako gi niamash. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|