Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 2:44 pm Заглавие: LOGO KONKURS |
|
|
aide tuka da postnem koi kakvo e napravil za logo konkursa za info notary.... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
kakuv e tozi konkurs? da ne e pak neshto ot roda na post info ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 2:58 pm Заглавие: tui to.. |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 5:45 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 6:45 pm Заглавие: |
|
|
от всичките дотук това най пасва на заданието, браво !!! _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
nikiz mno dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | По молба на поръчителя, конкурсът се продължава до вторник 21-ви септември, 00.00 ч. |
E-e-e-e-e............... хайде пак...... не искам да мрънкам, ама не се сещам един който да не беше отлаган досега :( толкова ли е сложно да се спазват сроковете........
ПС: и да питам по същество - може ли да се ъпдейтват вече пратени лога.....? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 11:54 am Заглавие: |
|
|
tozi put otkum idei zada4ata beshe trudna, i moje bi nqma nishto interesno do momenta !!! _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
Аз не съм взимал участие в конкурса и нямам никаква друга връзка с поръчителя освен тази, че ме помолиха като модератор да пусна темата за конкурса. Не определям срокове и прочие.
За продължението--лично аз предполагам, че не са си харесали нищо от пратеното до сега. Така че не според мен е по-добре едно продължение, отколкото липсата на победител.
За ъпдейта--има посочен мейл, питай ги тях директно. Аз не знам нищо повече от това което знаете и вие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Гавански написа: | Аз не съм взимал участие в конкурса и нямам никаква друга връзка с поръчителя освен тази, че ме помолиха като модератор да пусна темата за конкурса. Не определям срокове и прочие.
За продължението--лично аз предполагам, че не са си харесали нищо от пратеното до сега. Така че не според мен е по-добре едно продължение, отколкото липсата на победител.
За ъпдейта--има посочен мейл, питай ги тях директно. Аз не знам нищо повече от това което знаете и вие. |
Гавански, това не беше към теб адресирано, а по принцип :)
Добре де, сещам се за ЮнионБанк... и там нищо не си бяха харесали... Гет.бг също.... не е ли нормално като пуснеш конкурс все пак да си избереш победител както пише в условието, пък после ако искаш да си работиш допълнително по логото докато ти хареса........
Защото това може да е просто един безплатен брейнсторминг... кой знае..... :((
Просто разсъждавам на глас.... _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Де да знам..аз все си мисля, че специфични задачи като тази е по-добре да се възлагат лично на фирма или група хора които са в постоянна връзка с поръчителя и накрая няма как да излезне нещо "което не му харесва" понеже лично е взимал участие в процеса на изработка, заедно с хората които го правят..
Защото всеки поръчител малко или много си има вече някаква изградена представа за това което иска д аполучи и когато не я споделя, а пуска рибарската мрежа, един вид --каквото се хване (демек конкурс), накрая печели този които случайно се е доближил най-много до това което поръчителя вече си е представял, а в повечето случаи, както вече се вижда--не уцелва никой и златната рибка си остава неуловена |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Гавански написа: | Защото всеки поръчител малко или много си има вече някаква изградена представа за това което иска д аполучи и когато не я споделя, а пуска рибарската мрежа, един вид --каквото се хване... |
Мда, съгласен съм, НО все пак когато е решил да пуска конкурс си мисля че е редно да избере някой..... все пак това е един вид състезание, трябва да има победител, без значение дали резултата е нов световен рекорд или не....
Или пък клиента не знае какво иска и затова събира идеи...? _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | е редно да избере някой.. |
Няма такъв филм..редно е да си свърши работа, това е единственото редно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Vij sega nema takova neshto kato "redno e"... oshte po malko pak triabva da ochakvash niakoi da se saobraziava s moite ili tvoite etichni normi.
Uchastieto po konkursi ne e ZADALJITELNO, tai che nikoi niamama pravo da se oplakva i da razpravia che go bili izpolzvali.
Spora po taia tema e martvoroden !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Spora po taia tema e martvoroden !!! |
Не искам да споря с никой, просто си размишлявам на глас.... ако ми беше такъв проблем щях да мрънкам на фирмата ;) Е, част от мен се надяваше поне един конкурс да е различен от останалите :Р нищо повече _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Гавански написа: | Защото всеки поръчител малко или много си има вече някаква изградена представа за това което иска да получи |
Ето това е момента, в който уреждащият конкурса сяда с клиента и му измъква от главата цялата "изградена представа" систематизира я и я свежда до хората участващи в конкурса. Иначе конкурса става стрелба във въздуха!
Иначе далеч не съм съгласен че всеки поръчител я има изградена тази представа... за огромно наше щастие. :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|