Graphilla.com :: Преглед на тема - пиратска игра

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

пиратска игра
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
ironhacker написа:
wicky написа:

А за "Why me?" - ми нали знаеш онзи виц за "Докторе, боли ме като се натискам тука" и доктора му казал - "ми не се натискай там тогава" :)

Е чакай малко, на мене тоя през 10 сек. го повтаряше тва без да съм го натискал :)

ми не възприемай толкова буквално вица де;) идеята е просто да не минаваш с курсура върху пирата и няма да вика така:))

Ма и ти не го възприемай така :P Aз нито го натискам, нито минавам с мишката през него :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хъм
при мен не прави такова нещо...
какво си му направил за да прави така:))))) ?
никой друг не ми е казвал за такъв бъг...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе, и при мен си вика само като минеш отгоре му. Ама що викате че е трудно това ниво - 7-8 минутки работа.

klogg, в Графила бъди сигурен, че повечето хора я знаят играта The Neverhood :) a ти с тоя nick просто си прозрачен :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети