Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nekron

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 4:31 pm    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

Най-накрая направих нещо малко по-свястно, за да мога да се представя тук (по него още се работи де, но все пак...).

Малко лична информация - казвам се Иван, на 20 години съм и живея в София. Уча "Компютърни системи и технологии в мултимедията" в Свободния факултет на ТУ-София (В момента започвам 2ри Курс).

Предполагам, че това с което се представям подлежи на сериозна критика, но ...

http://worldofgloria.com/wog_design.png

Кажете какво мислите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
netpass

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Uchi oste.
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Двойна доза гамаглобулин и после широкоспектърен антибиотик. Строга диета и никакъв алкохол. Докато минат изследванията най-добре да е в самостоятелна стая.
Миналото лято я виждах на морето. Изглеждаше доста по-добре...
Върнете се в началото
Nekron

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

netpass - Много съдържателна критика ...

JinMachine - не представям Глория, а себе си. Това, че са ми поръчали да правя такъв сайт е друг въпрос ...
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi vij i oficialnia site na kakata i si naprai sam izvodite.... naistina trebva da uchish oshte.
jozef

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gledai kakvo pravqt po-dobrite, bez da se sramuvash, vzemai primer ot tqh U4i se ot tqh, sled vreme shte si edin ot tqh !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nekron

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, нещо не ми се връзва. Не съм тръгнал да се хваля, с това което съм направил - просто видях, че останалите са приложили нещо, което те са изработили и реших, че и аз трябва да направя същото. Разбирам да бях използвал някой template или нещо готово - тогава едно такова посрещане би било съвсем в реда на нещата.

Естествено, че имам още много да уча - нали именно това правя в момента...

LoveHate - официален сайт на "каката" няма. Имаше един с много добра изработка преди време, но той беше хакнат, след което и свален. А и все още не се знае какво точно представлява това, което правя в момента - поръчаха ми го като фен сайт, но ...

jozef - нямам нищо напротив и въобще не ме е срам. В момента, мога да направя това. След 2 месеца ще мога да направя нещо много по-добро. Просто се заблуждавах, че тук някой може да ми даде някаква примерна насока за това какво съм сбъркал, какво трябва да се опитам да доразвия и т.н. Вместо това получих едно "Имаш още много да учиш" и толкова.

Поне едно "Добре дошъл" да бях получил, а то:

JilMachine написа:
Двойна доза гамаглобулин и после широкоспектърен антибиотик. Строга диета и никакъв алкохол. Докато минат изследванията най-добре да е в самостоятелна стая.

Така и не разбрах това за мен ли се отнасяше, или за Глория ...

P.S. Благодаря за наистина топлото посрещане! :(
Върнете се в началото
Ula

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nekron написа:

P.S. Благодаря за наистина топлото посрещане! :(

ех боже и този се нацупи...
ще се опитам да ти отговоря на въпросите... не знам до колко ще съм ти от полза...

на първо време това е недоработен вариант на сайт, но е толкова отявлено такъв, че има за какво да се говори по него...
какво трябва да се опитам да доразвия - цветовия ти баланс куца (бих сменила гамата изцяло в случая), а и Глория е пипнала жълтеница, за да влезе в нея нали ;) може би ще е по-добре да подходиш обратно... от хубава снимка (не казвам че тази не е такава, просто не съм виждала оригинала й), която от своя страна ще ти подскаже цветовата гама, а защо не и формите... текстовете ти определено едреят, а бабите едва ли са ти таргет групата... формата за новини и анкета е толкова "fancy", че ми се ще да чета мислите на developer-a ти :)))) ако ще си ти... поне HTML-а ще научиш...
каква е разликата между новини и последни новини? аз лично не мога да се ориентирам на home ли съм в момента, на news ли?... абе искам да кажа, че ориентацията в сайта трябва да е много лесна... при теб все още не е така...

Цитат:
Просто се заблуждавах, че тук някой може да ми даде някаква примерна насока за това какво съм сбъркал, какво трябва да се опитам да доразвия и т.н. Вместо това получих едно "Имаш още много да учиш" и толкова.

Поне едно "Добре дошъл"

и на последно място, но не по важност... никой не цели да те обиди или унижи... по-скоро да те провокира... ако поддадеш добре за теб, ако ли не... колкото и да се сърдиш няма да има ефект...
а колкото до "добре дошъл", мисля че е по default в graphilla...

с най-добри намерения!
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nekron, за твое успокоение ще кажа че първите двама дето те скастриха "на влизане" са на същото ниво, така че критики от тях приемай много избирателно!
Истината е че трябва да си стигнал някъде, за да може човек да ти каже "малко наляво" или "малко надясно", а ти сега тепърва тръгваш... затова е трудно с конкретните препоръки.
Имаш да учиш доста, но все пак си добре дошъл в графила. :-)
Nekron

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 12:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси много. За другото ... ще наблюдавам, ще уча, ще продължавам и да си работя като freelancer, но няма да представям нищо, докато не сметна, че е достатъчно качествено.

Проблемът в момента е, че 99% от хората, които ще посещават сайта, смятат, че съм се справил много добре (това се води почти краен вариант, а не draft ...). Това ме подведе.

Поздрави на всички и браво за добрата работа на хората в горните раздели. Ще говорим пак когато и аз имам какво да покажа.

P.S. Кажете поне направил ли съм нещо както трябва ... да ми остане малко самочуствие все пак ... ?
Върнете се в началото
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sega se setih che twa e kak kato na uchitelq mi po risuwnae mu pratqt babi s "Unucheto" i kato pochnat da mu pokazwat kwo e naprawilo to i kak ednoto oko si mqza i e pochti syshtoto ...

Horata koito sa go widqli sigurno ne razbirat tochno za kakwo stawa wypros i ne mogat da go ocenqt. Problema obache e che tozi razdel ot graphilla e za wlizane w spec forumite koito sa samo za maistori .

A za twa dali si naprawil neshto : po seriozno se zanimawah s web design predi 4-5 g a towa i za togawa ne struwa. Inache che si naprawil neshto , naprawil si ama ...

Hmm ako si ot pld prati takiwa neshta na plowdiwska obshtestwena (potna) Telewiziq , te za takiwa raboti i pari dawat. I kato im prodadesh nesto takowa sha ti se digne samochuwstwieto , a pyk i na tqh reitinga nema na kyde da im padne.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 5:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Nekron написа:
Проблемът в момента е, че 99% от хората, които ще посещават сайта, смятат, че съм се справил много добре (това се води почти краен вариант, а не draft ...). Това ме подведе.

Те тия 99% абсолютно винаги така ще казват. Неспециалистите се радват ама наистина на всичко...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
netpass

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Nekron, за твое успокоение ще кажа че първите двама дето те скастриха "на влизане" са на същото ниво, така че критики от тях приемай много избирателно!

Chakai Loverman Ot de mi Razbra Nivoto, da ne si Extrasens.
Pls ne komentwai bez da si siguren.
A za picha:
Bukwite sa ogromni. Cwetowete bodat ochite. Gloria e kato Zombi/ toest
ne i slagai cwetowa korekcia ot tozi tip/.Triabwa da pomislish za nawigaciata. W momenta Az wizdam Ogromen nadpis Gloria i Ogromen znak za Home na koito samo Pusheka ot komina lipswa a moze i darwo da slozis. Zapochni na novo no predi towa razgledai niakoi saitowe, ne za da krades a za da widis Kak se razpolaga i komposira informaciata po
Prioritet. Misla che ako pokopaes malko i pomislis mnogo ste stane.
Върнете се в началото
skynet

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

netpass написа:
Chakai Loverman Ot de mi Razbra Nivoto, da ne si Extrasens.
Pls ne komentwai bez da si siguren.
A za picha:
Bukwite sa ogromni. Cwetowete bodat ochite. Gloria e kato Zombi/ toest
ne i slagai cwetowa korekcia ot tozi tip/.Triabwa da pomislish za nawigaciata. W momenta Az wizdam Ogromen nadpis Gloria i Ogromen znak za Home na koito samo Pusheka ot komina lipswa a moze i darwo da slozis. Zapochni na novo no predi towa razgledai niakoi saitowe, ne za da krades a za da widis Kak se razpolaga i komposira informaciata po
Prioritet. Misla che ako pokopaes malko i pomislis mnogo ste stane.

hm... mai nqma da e zle da se sloji nqkav limit za broq postove predi predstavqne
Върнете се в началото
sentinel

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Molya da buda izvinen ako se izkazvam ne na myasto, no tozi fenomen produljava mai ot mnogo vreme i na vsichki im e omruznalo, dokolkoto razbiram? (imam predvid obidenite kandidati za spec. forumite)
Ako ima polojitelna volia ot strana na mods i admin vyarvam, che ima lesno razreshenie:
Foruma predstavyane se pravi taka che da mogat regnati da postvat, no ne i da otgovaryat. Taka pravo na otgovor shte ima edinstveno mod, koito moje prosto da kaje: "zapovyadai eto ti prava" ili "rano e oshte za teb, ako iskash obache, postvai za komentar vuv svobodnata chast na foruma".
Ako nyakoi ot kandidatite ima vuzrajenia - pri armenskia pop.

Taka shte se izbegne nenujnoto komentirane na kandidaturi ot lica, chieto mnenie taka ili inache ne vaji shto se otnasya do davane na prava za spec. forum.
netpass

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sto si mislia che prawo na mnenie imat ne samo modowete.
Da te sa Owners na Kluba Te ste kazat, no w moia post po gore ne wizdam nisto newerno.Kakto n1x0n kaza Ne te zachitame Do dokazwane na Protiwnoto. Nikoi ne e zadalzen da me slusha. No wse pak nezawisimo dali imam zelanie da Se predstawia ili Ne /mislia che e moi izbora/ ne smiatam Che goworia gluposti. A koito smiata taka Nikoi ne go zadalzawa
da chete postowete mi.
Drugata opcia e Naistina w Predstawiane da Moze da komentirat samo Modowe.Razumno mi zwuchi ste se spesti oftopik i Komentari na Nonproof Users kat Men - no te ste si reshat.
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

радикално.

А ако се каже кратко и ясно в ентри уърд-са че "представяне"то е радел предназначен за показване на портфолиота с цел да бъде оценена една основна завършеност в дизайнерските умения за получаване на права в спрциализираните форуми а не всеки един да поства по едно малко дзвък и да се получават недоразумения "що не ми помагате" ша е малко по-добре - ко ще кажеш?

И до момента не е постнато никъде как точно къде и какво се поства...ми как очаквате всеки да почне да пише където и каквото трябва.
И това ми се струва,че това тук е тема за "графила за всеки" не за представяне
(с уговорката че това си ми е лично впечатление - не раздавам присъди)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
skynet

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi kato ne shtesh da se predstavqsh nedei da laesh tiq deto se predstavqt!
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 7:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

netpass написа:
Kakto n1x0n kaza Ne te zachitame Do dokazwane na Protiwnoto.

Смятам че ако ще цитираме лични бележки пред форума е редно да се цитира точно!
n1x0n написа:
"некадърен до доказване на противното"

И вообще смятам че е редно да спрем това обсъждане! "Представяне" не е мястото за това, има си места да предложения, дискусии, оплаквания... но не и тук.
Справедливите изблици на гняв - в "жалби"!
Nekron

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се, не съм разбрал правилно правилата. Аз исках само да представя себе си във форума, а не да се кандидатирам за по-горе. Предполагам това е и причината да ме посрещнат така - кой е пък този, че да иска с това нищо да получи права ...

Така както го е написал niki michailov е далеч по-ясно. Когато влезнах тук, видях в темите на другите информация за тях, както и по-нещо, което са направили. Съвсем не претендирам за "завършеност" на дизайнерските ми умения. Мисля, че ще е най-добре този раздел да се нарече "Кандидатури", за да са внесе яснота и да не стават грешки.

sentinel - въобще не се чуствам обиден, че не съм "повишен". Аз даже не знаех, че за това става въпрос тук! Ако някой го напише в правилата просто и ясно както niki michailov едва ли ще стават такива грешки за в бъдеще ...

n1x0n - не мисля, че "некадърен" е точната дума тук - то по-скоро е лична обида. "С недоразвити умения до доказване на протичното" звучи доста по-добре (според мен).

Наистина мястото на тази тема не е тук. Ако може някой да я премести където и е мястото (и да напише ясно кое какво е) ...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети