Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nekron
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 4:31 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Най-накрая направих нещо малко по-свястно, за да мога да се представя тук (по него още се работи де, но все пак...).
Малко лична информация - казвам се Иван, на 20 години съм и живея в София. Уча "Компютърни системи и технологии в мултимедията" в Свободния факултет на ТУ-София (В момента започвам 2ри Курс).
Предполагам, че това с което се представям подлежи на сериозна критика, но ...
http://worldofgloria.com/wog_design.png
Кажете какво мислите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Uchi oste. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Двойна доза гамаглобулин и после широкоспектърен антибиотик. Строга диета и никакъв алкохол. Докато минат изследванията най-добре да е в самостоятелна стая.
Миналото лято я виждах на морето. Изглеждаше доста по-добре... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nekron
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
netpass - Много съдържателна критика ...
JinMachine - не представям Глория, а себе си. Това, че са ми поръчали да правя такъв сайт е друг въпрос ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:13 pm Заглавие: |
|
|
mi vij i oficialnia site na kakata i si naprai sam izvodite.... naistina trebva da uchish oshte. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jozef

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Gledai kakvo pravqt po-dobrite, bez da se sramuvash, vzemai primer ot tqh U4i se ot tqh, sled vreme shte si edin ot tqh ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nekron
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, нещо не ми се връзва. Не съм тръгнал да се хваля, с това което съм направил - просто видях, че останалите са приложили нещо, което те са изработили и реших, че и аз трябва да направя същото. Разбирам да бях използвал някой template или нещо готово - тогава едно такова посрещане би било съвсем в реда на нещата.
Естествено, че имам още много да уча - нали именно това правя в момента...
LoveHate - официален сайт на "каката" няма. Имаше един с много добра изработка преди време, но той беше хакнат, след което и свален. А и все още не се знае какво точно представлява това, което правя в момента - поръчаха ми го като фен сайт, но ...
jozef - нямам нищо напротив и въобще не ме е срам. В момента, мога да направя това. След 2 месеца ще мога да направя нещо много по-добро. Просто се заблуждавах, че тук някой може да ми даде някаква примерна насока за това какво съм сбъркал, какво трябва да се опитам да доразвия и т.н. Вместо това получих едно "Имаш още много да учиш" и толкова.
Поне едно "Добре дошъл" да бях получил, а то:
JilMachine написа: | Двойна доза гамаглобулин и после широкоспектърен антибиотик. Строга диета и никакъв алкохол. Докато минат изследванията най-добре да е в самостоятелна стая. |
Така и не разбрах това за мен ли се отнасяше, или за Глория ...
P.S. Благодаря за наистина топлото посрещане! :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
Nekron написа: |
P.S. Благодаря за наистина топлото посрещане! :( |
ех боже и този се нацупи...
ще се опитам да ти отговоря на въпросите... не знам до колко ще съм ти от полза...
на първо време това е недоработен вариант на сайт, но е толкова отявлено такъв, че има за какво да се говори по него...
какво трябва да се опитам да доразвия - цветовия ти баланс куца (бих сменила гамата изцяло в случая), а и Глория е пипнала жълтеница, за да влезе в нея нали ;) може би ще е по-добре да подходиш обратно... от хубава снимка (не казвам че тази не е такава, просто не съм виждала оригинала й), която от своя страна ще ти подскаже цветовата гама, а защо не и формите... текстовете ти определено едреят, а бабите едва ли са ти таргет групата... формата за новини и анкета е толкова "fancy", че ми се ще да чета мислите на developer-a ти :)))) ако ще си ти... поне HTML-а ще научиш...
каква е разликата между новини и последни новини? аз лично не мога да се ориентирам на home ли съм в момента, на news ли?... абе искам да кажа, че ориентацията в сайта трябва да е много лесна... при теб все още не е така...
Цитат: | Просто се заблуждавах, че тук някой може да ми даде някаква примерна насока за това какво съм сбъркал, какво трябва да се опитам да доразвия и т.н. Вместо това получих едно "Имаш още много да учиш" и толкова.
Поне едно "Добре дошъл" |
и на последно място, но не по важност... никой не цели да те обиди или унижи... по-скоро да те провокира... ако поддадеш добре за теб, ако ли не... колкото и да се сърдиш няма да има ефект...
а колкото до "добре дошъл", мисля че е по default в graphilla...
с най-добри намерения! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Nekron, за твое успокоение ще кажа че първите двама дето те скастриха "на влизане" са на същото ниво, така че критики от тях приемай много избирателно!
Истината е че трябва да си стигнал някъде, за да може човек да ти каже "малко наляво" или "малко надясно", а ти сега тепърва тръгваш... затова е трудно с конкретните препоръки.
Имаш да учиш доста, но все пак си добре дошъл в графила. :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nekron
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
Мерси много. За другото ... ще наблюдавам, ще уча, ще продължавам и да си работя като freelancer, но няма да представям нищо, докато не сметна, че е достатъчно качествено.
Проблемът в момента е, че 99% от хората, които ще посещават сайта, смятат, че съм се справил много добре (това се води почти краен вариант, а не draft ...). Това ме подведе.
Поздрави на всички и браво за добрата работа на хората в горните раздели. Ще говорим пак когато и аз имам какво да покажа.
P.S. Кажете поне направил ли съм нещо както трябва ... да ми остане малко самочуствие все пак ... ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:57 am Заглавие: |
|
|
Sega se setih che twa e kak kato na uchitelq mi po risuwnae mu pratqt babi s "Unucheto" i kato pochnat da mu pokazwat kwo e naprawilo to i kak ednoto oko si mqza i e pochti syshtoto ...
Horata koito sa go widqli sigurno ne razbirat tochno za kakwo stawa wypros i ne mogat da go ocenqt. Problema obache e che tozi razdel ot graphilla e za wlizane w spec forumite koito sa samo za maistori .
A za twa dali si naprawil neshto : po seriozno se zanimawah s web design predi 4-5 g a towa i za togawa ne struwa. Inache che si naprawil neshto , naprawil si ama ...
Hmm ako si ot pld prati takiwa neshta na plowdiwska obshtestwena (potna) Telewiziq , te za takiwa raboti i pari dawat. I kato im prodadesh nesto takowa sha ti se digne samochuwstwieto , a pyk i na tqh reitinga nema na kyde da im padne. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 5:30 am Заглавие: |
|
|
Nekron написа: | Проблемът в момента е, че 99% от хората, които ще посещават сайта, смятат, че съм се справил много добре (това се води почти краен вариант, а не draft ...). Това ме подведе. |
Те тия 99% абсолютно винаги така ще казват. Неспециалистите се радват ама наистина на всичко... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Nekron, за твое успокоение ще кажа че първите двама дето те скастриха "на влизане" са на същото ниво, така че критики от тях приемай много избирателно!
|
Chakai Loverman Ot de mi Razbra Nivoto, da ne si Extrasens.
Pls ne komentwai bez da si siguren.
A za picha:
Bukwite sa ogromni. Cwetowete bodat ochite. Gloria e kato Zombi/ toest
ne i slagai cwetowa korekcia ot tozi tip/.Triabwa da pomislish za nawigaciata. W momenta Az wizdam Ogromen nadpis Gloria i Ogromen znak za Home na koito samo Pusheka ot komina lipswa a moze i darwo da slozis. Zapochni na novo no predi towa razgledai niakoi saitowe, ne za da krades a za da widis Kak se razpolaga i komposira informaciata po
Prioritet. Misla che ako pokopaes malko i pomislis mnogo ste stane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 3:54 pm Заглавие: |
|
|
netpass написа: | Chakai Loverman Ot de mi Razbra Nivoto, da ne si Extrasens.
Pls ne komentwai bez da si siguren.
A za picha:
Bukwite sa ogromni. Cwetowete bodat ochite. Gloria e kato Zombi/ toest
ne i slagai cwetowa korekcia ot tozi tip/.Triabwa da pomislish za nawigaciata. W momenta Az wizdam Ogromen nadpis Gloria i Ogromen znak za Home na koito samo Pusheka ot komina lipswa a moze i darwo da slozis. Zapochni na novo no predi towa razgledai niakoi saitowe, ne za da krades a za da widis Kak se razpolaga i komposira informaciata po
Prioritet. Misla che ako pokopaes malko i pomislis mnogo ste stane. |
hm... mai nqma da e zle da se sloji nqkav limit za broq postove predi predstavqne |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sentinel

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Molya da buda izvinen ako se izkazvam ne na myasto, no tozi fenomen produljava mai ot mnogo vreme i na vsichki im e omruznalo, dokolkoto razbiram? (imam predvid obidenite kandidati za spec. forumite)
Ako ima polojitelna volia ot strana na mods i admin vyarvam, che ima lesno razreshenie:
Foruma predstavyane se pravi taka che da mogat regnati da postvat, no ne i da otgovaryat. Taka pravo na otgovor shte ima edinstveno mod, koito moje prosto da kaje: "zapovyadai eto ti prava" ili "rano e oshte za teb, ako iskash obache, postvai za komentar vuv svobodnata chast na foruma".
Ako nyakoi ot kandidatite ima vuzrajenia - pri armenskia pop.
Taka shte se izbegne nenujnoto komentirane na kandidaturi ot lica, chieto mnenie taka ili inache ne vaji shto se otnasya do davane na prava za spec. forum. _________________ Jimi Hendrix lives! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Sto si mislia che prawo na mnenie imat ne samo modowete.
Da te sa Owners na Kluba Te ste kazat, no w moia post po gore ne wizdam nisto newerno.Kakto n1x0n kaza Ne te zachitame Do dokazwane na Protiwnoto. Nikoi ne e zadalzen da me slusha. No wse pak nezawisimo dali imam zelanie da Se predstawia ili Ne /mislia che e moi izbora/ ne smiatam Che goworia gluposti. A koito smiata taka Nikoi ne go zadalzawa
da chete postowete mi.
Drugata opcia e Naistina w Predstawiane da Moze da komentirat samo Modowe.Razumno mi zwuchi ste se spesti oftopik i Komentari na Nonproof Users kat Men - no te ste si reshat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
радикално.
А ако се каже кратко и ясно в ентри уърд-са че "представяне"то е радел предназначен за показване на портфолиота с цел да бъде оценена една основна завършеност в дизайнерските умения за получаване на права в спрциализираните форуми а не всеки един да поства по едно малко дзвък и да се получават недоразумения "що не ми помагате" ша е малко по-добре - ко ще кажеш?
И до момента не е постнато никъде как точно къде и какво се поства...ми как очаквате всеки да почне да пише където и каквото трябва.
И това ми се струва,че това тук е тема за "графила за всеки" не за представяне
(с уговорката че това си ми е лично впечатление - не раздавам присъди) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
mi kato ne shtesh da se predstavqsh nedei da laesh tiq deto se predstavqt! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 7:44 pm Заглавие: |
|
|
netpass написа: | Kakto n1x0n kaza Ne te zachitame Do dokazwane na Protiwnoto. |
Смятам че ако ще цитираме лични бележки пред форума е редно да се цитира точно!
n1x0n написа: | "некадърен до доказване на противното" |
И вообще смятам че е редно да спрем това обсъждане! "Представяне" не е мястото за това, има си места да предложения, дискусии, оплаквания... но не и тук.
Справедливите изблици на гняв - в "жалби"! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nekron
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се, не съм разбрал правилно правилата. Аз исках само да представя себе си във форума, а не да се кандидатирам за по-горе. Предполагам това е и причината да ме посрещнат така - кой е пък този, че да иска с това нищо да получи права ...
Така както го е написал niki michailov е далеч по-ясно. Когато влезнах тук, видях в темите на другите информация за тях, както и по-нещо, което са направили. Съвсем не претендирам за "завършеност" на дизайнерските ми умения. Мисля, че ще е най-добре този раздел да се нарече "Кандидатури", за да са внесе яснота и да не стават грешки.
sentinel - въобще не се чуствам обиден, че не съм "повишен". Аз даже не знаех, че за това става въпрос тук! Ако някой го напише в правилата просто и ясно както niki michailov едва ли ще стават такива грешки за в бъдеще ...
n1x0n - не мисля, че "некадърен" е точната дума тук - то по-скоро е лична обида. "С недоразвити умения до доказване на протичното" звучи доста по-добре (според мен).
Наистина мястото на тази тема не е тук. Ако може някой да я премести където и е мястото (и да напише ясно кое какво е) ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|