Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 8:35 pm Заглавие: MODO - pyrwi wpechatlenia |
|
|
pyrwoto koeto mi mina prez glawata beshe "hmm"
wednaga sled towa "WOW" :)
wsichko koeto se izpisa za wyzmojnostite za customizirane na
interface se okaza wjarno ... towa koeto e pod GUI e systo zabelejitelno ...
za syjalenie njamam wreme da pisha review ili nesto podobno, no
ako njakoj ima konkreten wypros ste se radwam da otgoworja (stiga da moga;)
edin byrz screenshot:
www.5th-degree.com/modo.jpg
(997Kb! modelyt e ot content folder-a) _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 9:35 am Заглавие: Re: MODO - pyrwi wpechatlenia |
|
|
Joro* написа: | .......edin byrz screenshot: .......... |
OffTopic/ Joro* от какъв монитор е този screenshot????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:43 am Заглавие: |
|
|
ot 2x 20.1" ... 3200x1200 _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Joro* tova izglejda strahotno - samo ako moje da mi dadesh malko info, standalone programa li e, kakvo e - interface mi izglejda kato Zbrush 2. Njakakuv link kum website? Predvaritelno blagodarja! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Joro* tova izglejda strahotno - samo ako moje da mi dadesh malko info, standalone programa li e, kakvo e - interface mi izglejda kato Zbrush 2. Njakakuv link kum website? Predvaritelno blagodarja! |
nyl sam dobar...
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=3298&start=0
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Ky3Mu4 написа: | Joro* tova izglejda strahotno - samo ako moje da mi dadesh malko info, standalone programa li e, kakvo e - interface mi izglejda kato Zbrush 2. Njakakuv link kum website? Predvaritelno blagodarja! |
nyl sam dobar...
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=3298&start=0
:) |
Mersi mnogo :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Ex, Joro nai-posle go hvana Modo-to :))))
Moite li4ni nabludenia ... osven 4e e mnogo pridri4ivo kym video card driver-i, ne e nishto osobenno kato software, verno ima njakoi drugi "gydela" vytre ama ne vijdam zashto trjabva da zarjazvam Maya naprimer i da modeliram s tova 4udo :P _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 10:27 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Ex, Joro nai-posle go hvana Modo-to :))))
Moite li4ni nabludenia ... osven 4e e mnogo pridri4ivo kym video card driver-i, ne e nishto osobenno kato software, verno ima njakoi drugi "gydela" vytre ama ne vijdam zashto trjabva da zarjazvam Maya naprimer i da modeliram s tova 4udo :P |
gledash mnogo pogreshno na neshtata - kato edin MAYAjia. postavi se na miastoto na chovek, kojto do sega sa go bili s kamshici da polzva lightwave :-) i shte razberesh negovia entusiazam ;-)
akakto e trugnalo skoro i az shte go testuvam - ta shte moga neshto posmiselno da napisha po vaprosa, ako ostane fremence. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Мда, the nvidia driver issue :( Дано пуснат скоро fix-a... _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 3:26 am Заглавие: |
|
|
skup:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 3:55 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ..ne vijdam zashto trjabva da zarjazvam Maya naprimer i da modeliram s tova 4udo :P |
ami ne triabva da ia "zariazvash", ama mislia 4e tova e edna mnogo dobra pri4ina da se polzva:http://video.luxology.com/modo/video/toolpipe/modo_Morphs+TPipe.mov
Men mi e interesno za6to ot Newtek otnovo spiat i ne praviat ni6to po vaprosa, kato taka moje6e da izglejda Modeler-a na v.8 :( _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 4:04 am Заглавие: |
|
|
abbadon написа: | Цитат: | ..ne vijdam zashto trjabva da zarjazvam Maya naprimer i da modeliram s tova 4udo :P |
ami ne triabva da ia "zariazvash", ama mislia 4e tova e edna mnogo dobra pri4ina da se polzva:http://video.luxology.com/modo/video/toolpipe/modo_Morphs+TPipe.mov
Men mi e interesno za6to ot Newtek otnovo spiat i ne praviat ni6to po vaprosa, kato taka moje6e da izglejda Modeler-a na v.8 :( |
Ne otnovo, a oshte. Ne sum mnogo zapoznat s LW, no dokolkoto razbiram - te spiat ot okolo 8-9 godini i ne sa se budili ot togava, a ogromnata grupa fanatizirani fenove produljava da im tupche gurlata. Edin ot onezi stranni fenomeni, kogato koraba - potava, a orkestara - vav vihura si... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 7:41 am Заглавие: |
|
|
mi taka si e: "LW Modeler na steroidi" ama 4akaite da vidite kato izleze novata generacia na Maya (ili kakto shte se kazva tam) :)))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ne otnovo, a oshte. Ne sum mnogo zapoznat s LW, no dokolkoto razbiram - te spiat ot okolo 8-9 godini i ne sa se budili ot togava, a ogromnata grupa fanatizirani fenove produljava da im tupche gurlata. Edin ot onezi stranni fenomeni, kogato koraba - potava, a orkestara - vav vihura si... |
Mdaaa,i pri MAX e taka, samo che tam i fanovete sa poveche, i rusahveta/tzenata e pogoljam. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Mdaaa,i pri MAX e taka, samo che tam i fanovete sa poveche, i rusahveta/tzenata e pogoljam |
... mm k'vo pa mu e na MAX-a ;) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | Цитат: | Mdaaa,i pri MAX e taka, samo che tam i fanovete sa poveche, i rusahveta/tzenata e pogoljam |
... mm k'vo pa mu e na MAX-a ;) |
I az twa se chudya Brat Boteff!
No Newernitsite shte prozrat w edin moment Istinata! Opuwat se tuk-tam oshte... nooo..... All their Appz are belong to us already :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ne otnovo, a oshte. Ne sum mnogo zapoznat s LW, no dokolkoto razbiram - te spiat ot okolo 8-9 godini i ne sa se budili ot togava, a ogromnata grupa fanatizirani fenove produljava da im tupche gurlata. Edin ot onezi stranni fenomeni, kogato koraba - potava, a orkestara - vav vihura si... |
Po moi nabludenia "3D Democracy" raztrese "fanatiziranite fenove" na pochti vsichki programi. Pri LW obache mai vinagi se sluchva taka, che chichko Worley idva v nai-tejkia moment i spasiava polojenieto ; ) _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|