Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stanslavov

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:17 am Заглавие: 3D КООПЕРАЦИЯ |
|
|
не е нещо особенно ... ама все пак ;-)
всяка критика/мнение ще ми е от полза
10х _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:29 am Заглавие: |
|
|
ot arhitektura ne otbiram ... no moga da ti kaza rendera kude kuca na pruv pogled... purvoto koeto mnogo se nabiva... i spored men ne sedi izobshto dobre e toz reflect po prozorcite, tezi naj v dqsno kudeto e bqloto, malko e izgorqlo tam, gore pokriva... mnogo malko poly-ta ima.. vizdat se rubavi... nebeto sushto ne e mnogo udachno _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:40 am Заглавие: |
|
|
avatara do 100x100px ... molja _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
sorry (:-)
ех има малко недостатъци в покрива че беше уж работен пък така си остана - ама на печат го пипнах с PS CS
10X _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 6:43 am Заглавие: :) |
|
|
mmm hubav ti e modela spored men :) i ot arhitekturna gledna to4ka sa6to ne e zle...! a v vizualizaciqta ti malkoooo ti kucat staklata ... trqbva da si nameri6 takav jpg za reflekciq koito da bade ...mmm... 40% nebe bih kazal... za6toto ne sedi dobre kato zad sgrata se vijda sinioto nebe, a v staklata i nikade go nqma... se edno 4e ima mnooogo stramna planina ot drugata strana na ulicata! ili puk moje6 da sloji6 v staklata na posledniq etaj reflekciq na nebeto a drugite da gi ostavi6 taka ;)
uspeh!!!!! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 12:51 pm Заглавие: ohh... |
|
|
bez komentar, nito na arhitekturata, nito na izpalnenieto...
lichen savet, ako iskash da pravish neshto seriozno i kachestveno (a ne samo za pari) i da se razvivash, probvai da modelirash interesni sgradi i interiori ot razni tam arhitekturni spisania. Znam, che nyama da e lesno, no rezultata shte e mnogo po-dobar i mnogo shte naprednesh ako pravish neshto interesno i stoinostno.
uspeh! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
ok никсон ама лошото е че в БГ само кутийки и разни стандартни блокчета (то и за това плащат) от време на време и някоя къща (ама те не са за БГ - те са си хубави)...
и на мен ми се прави нещо дето после да се ударя в гърдите че аз съм го правил - но за сега това е (при мен де).
иначе кое не те кефи (без архитектурата само за изпълнението)???
че да го взема под внимание !!! _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 5:35 pm Заглавие: хммм |
|
|
stanslavov написа: | ok никсон ама лошото е че в БГ само кутийки и разни стандартни блокчета (то и за това плащат) от време на време и някоя къща (ама те не са за БГ - те са си хубави)...
и на мен ми се прави нещо дето после да се ударя в гърдите че аз съм го правил - но за сега това е (при мен де).
че да го взема под внимание !!! |
грешиш, правят се много хотели точно по морето, интериори и какво ли не... аз лично съм гледал едно 15-20 визуализации на много високо ниво. На Архвизия половината от нещата бяха за БГ. Иначе знам какво положението, но докато не си направиш добро портфолио и да се предлагаш с него няма да си намериш добри клиенти с интересни задачи, защото те търсят на сигурно... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 6:35 pm Заглавие: Re: хммм |
|
|
Nixon написа: | stanslavov написа: | ok никсон ама лошото е че в БГ само кутийки и разни стандартни блокчета (то и за това плащат) от време на време и някоя къща (ама те не са за БГ - те са си хубави)...
че да го взема под внимание !!! |
грешиш, правят се много хотели точно по морето, интериори и какво ли не... аз лично съм гледал едно 15-20 визуализации на много високо ниво. На Архвизия половината от нещата бяха за БГ. Иначе знам какво положението, но докато не си направиш добро портфолио и да се предлагаш с него няма да си намериш добри клиенти с интересни задачи, защото те търсят на сигурно... |
i pak ne kaza na choveka kakvo mu kuca, osven PR-a |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|