Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 5:06 pm Заглавие: Да си фотограф - то не е шега ;) |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2004 5:25 pm Заглавие: Ha Ha |
|
|
Tozi mai e mnogoboec, moze da polu4i i surde4en pristup ot ne lekiq tovar))))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
haaha :P)))
toz pichaka mai e tragnal na voina. kato go gledam kak se e vаorajil.. gotov e da zastrelq vsichko shto se dviji,., pa i tova det ne se dviji :P _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 10:18 pm Заглавие: |
|
|
Този ПАПАРАК сигурно снима ДЕЙВИД БЕКЪМ през прозорче на съблекалнята на стадиона на РЕАЛ - М !
:)))) Ама верно, хич не му е лесно.... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antropos

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 9:10 am Заглавие: |
|
|
незнам ама като гледам каква техника е закачил по себе си... ми се струва че си струва човек да го отвлече тоя :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 9:13 am Заглавие: ehh |
|
|
Цитат: | незнам ама като гледам каква техника е закачил по себе си... ми се струва че си струва човек да го отвлече тоя :)) |
vze mi dumite ot ustata. Vikam toq ako go vidq na ulicata ste proverq kolko byrzo bega s tiq djunjuri inache :))) ste si sdobiq s dosta gotini :)) vesti. _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Кой е успял да ме заснеме ?! Как можаха.... аз толкоз старателно се прикривах. Е не ми се смейте толкоз де, все пак тапърва навлизам във фотографията и съм нагласил секи апарат за различни моменти, ту макро ту ландскеип ту портрет :)
П.С. Аз тоя бих си го хванал за гадже с таз техника, хахахахаха !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|