Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
the jester

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:24 pm Заглавие: Почна се! |
|
|
Драги съграждани,
дори и за тези, за които поредното постановление за решаване на проблемите с неправилното паркиране им се е сторило поредното "чудо за три дни", ще трябва да повярва. И на нашата малка уличка започнаха да лепят прословутите стикери за 15 лв. Друг е въпросът колко са стикери. Репортаж на колегата the jester:
.
.
.
репортажът е кратък, понеже ченгето, което беше с цивилния, беше едро и гледаше в прозорците, та едва успях да щракна.
А, да и после се сетих, че и мойта кола е малко по-надолу по същата улица. Спасих я! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Не си честен!!!
Като се има предвид темата ми по-долу, разбираш че ченгетата в момента са ми болна тема. Защо сипваш сол в раната? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Не си честен!!!
Като се има предвид темата ми по-долу, разбираш че ченгетата в момента са ми болна тема. Защо сипваш сол в раната? |
Ми провокира те да пишеш ли пишеш още :)ей ги на 700 къде а
А тези момчета да ги пуснат по главните улици а не по кварталните, какво ще се правим на ударени. Ти едно БМВ на Витошка с глаба или догнато с паяк не съм видял... и т.н и т.н за центъра, скъпите коли и КАТ ;*(. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
абе аз по-център от това не знам да ти кажа - това е ул. "хан Крум", свързваща булевардите "Евлоги Георгиев", "Васил Левски", "Патриарх Евтимий". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
the jester написа: | абе аз по-център от това не знам да ти кажа - това е ул. "хан Крум", свързваща булевардите "Евлоги Георгиев", "Васил Левски", "Патриарх Евтимий". |
А ми така кажи, знам го аз къде е Хана :), много трудно се минава и пеш и с кола... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|