Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 9:49 am Заглавие: Хеха - Лулички |
|
|
Седя си аз и си чопля носа. И оттам - лулички :) Не наистина, направих ги без конкретна причина, обаче като изезе първия рендър ми харесаха и ги подоработих...Искам обаче да знам къде ми куца, по принцип имам някъв сериозен проблем с осветлението, като че ли и този път не съм го пропуснал. Коментс енд критикс хевъли уелкъм :)
Хай-Рез[1024x768:265k]
Max5;Vray1.09.03;22m20.03s _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:03 am Заглавие: |
|
|
Ами аз не му намирам някакви кусури.
Мисля си само, че ако дръжките бяха дървени, а не пластмасови, ще стои по-добре, но ти си решаваш. :) _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:32 am Заглавие: |
|
|
Maaa hubai luli, brat
Ma ga4eli malko efirni mi se vidqt
Mnogo e svetlo prostranstvoto mejdu lulite i podlojkata i zatova izglejdat taka hvurka6ti :) da ne sa s marihuana... 6tot i tva si e variant
Oba4e opredeleno tova ti e problema i ne znam kak si go postignal tova prekomerno osvetqvane na osnovata (ima mnogo na4ini) no go namali i du6ata mi 6te nameri pokoi :)) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
CAUSTIKA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 2:29 pm Заглавие: |
|
|
DA DA DA DAAAAAA _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
mdaa caustics i malko zasilvash senkite dolu... i shte zalepnat :) radva rendera... mnogo gotska plastmasa... no malko nepodhodqshta za lula maj.. useshtam i vkusa ... pfuu :)) _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Тенкс, всъщност сцената е светната с HDRI (kitchen_probe.hdr) обаче нещо не щат да излизат пустите им каустики... Иначе без ХДРИ каустиките излизат.
А не искам да махам HDRI-то от осветлението, щото ще се изгуби колор блийд-а...
Оф, а иначе и аз ги вкусвам тея лулички, пуафффф...хехе _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|