Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bigworm

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 9:47 pm Заглавие: HELP...... |
|
|
abe s dve dumi.........HELP.....vuzlojeno mi e da napravq nadpis za koricata na detsko spisanie ,logo i t.n.Nachi.......za logo sum reshil tva da e nali i za nadpis otgore na koricata.....ama poneje ne sum siguren molq za help......momi4enceto mislq che e dobre no me pritesnqvat bukvite,kakto i cveta im:).......dvete dechica shte uchastvat i v komikz kum spisanieto i za illustracii sushto....taka che pak kazvam.....HELP
 _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
uf.. ami to e malko trudno taka s edin nadpis samo .. mene ako pitash - stoi mi otrovno.. cvetovete ne sa prosto qrki. ami nqkak mnogo intenzivni, a i 4ervento nqkvo mnogo blizko s oranja, jyltoto mnogo studen.. ne znam.. opitai nadpisa v drug cvqt... moje da e po-dobre..
drugoto koeto me drazni e nadpisa.. mnogo na slu4aen bie ... osvobodi go malko.. osven tova naistina li shte dublirash glavata na momi4enceto? a . i konturnite linii na glavite sa prekaleno tynki sqkash, sravnenos debelite na nadpisa...... taka kakto si gi sloijil dvete glavi sa kato otrqzani i slojeni v 4inii... :))) malko e kofti ili kato s golemi qki takiva nqkvi ..
abe s dve dumi ... spored mene - nanovo .. ili pone nahvyrlqi pove4ko idei.. ne se spirai da za4ekvash s edna.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:31 am Заглавие: |
|
|
znachi 10x....ne sum pravil takiva neshta.........razbrah i za texta i za sichko....a za dubliraneto mi e ideqta da moje da se izpolzvat pootdelno......neznam dali zaedno shte e kofti....veroqtno i trqbva da go oburna vuv vektori....inaceh bukvite...sluchaini ili ne ......pone na men mi haresvat kato forma.......kajete...kato ostavim tova che 100 procenta shte smenq cveta na nadpisa i shte zasilq konturite na chovechetata,kakto i shte porabotq vurhu O-tata......Za dubliraneto na momi4enceto kofti li e naistina ili moje i taka da se ostavi...mnogo molq za predlojeniq ot pove4e hora,za da moga da si sustavq mnenie....Blagodarq predvaritelno..i........budete jestoki :):):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 6:13 am Заглавие: |
|
|
bigworm,
ako si reshil s tez bukvi da tvorish mastheada na spisanieto - zalaviai se za rabota che imat nujda ot dosta doiskusoriavane. typoto dusha kuca, kato naprimer:
tireto mejdu bon-ite zastupva "b" malko kofti..
o-tata kakto veche znaesh vuobshte ne izglejdat ot semeistovoto na ostanalite bukvi
samite bukvi iskat izchistvane i malko poveche vnimanie vurhu debelinata na outline-a
purvoto momichence ne se vruzva s ostanalite "svarzani" elementi
izglejda vse edno hvarchi bez celno i samo e lepnata tam..
v nikakuv sluichai ne izpolzvai dvete momichenza taka na edno miasto...
nenujno povtorenie se poluchava
na vtoroto "bon", "o" prekaleno mnogo nastapva "n"
nameri po dobur vizualen balans i se opitai da izpolzvash dadenoto ti miasno na koricata, ne kato se opitvash da go zapalnish, a kato mislish otnosno chitatelia, igrata na pogleda vurhu stranicata, i tn..
v sluchai che ne e zadaljitelno da polzvash tozi variant - skicirai skicirai skicirai igrai vurhu poveche idei, kombinirai, izpipvai i tn..
aide uspeh.. mnogo se razbubrih |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 8:57 am Заглавие: |
|
|
bubreneto e dobre doshlo.....shoto suznavam ceh sum nekaduren oshte shto se otnasq do tova..........shte se postaraq.....mislq ceh tezi kritiki bqha dostatuchni i oshte tezi dni shte postna obnovlenieto......
Samo oshte edin vupros:koi tochno opcii da izbera primerno v corel-trace za da stane dobro trasiraneto.......10x predvaritelno.....Sami vijdate kolko sum bos _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 10:10 am Заглавие: |
|
|
setih se (po vuprosa s dubliraneto na momi4enceto)da utochnq che iedqta e nadpisa i momi4enceto da mogat da vurvqt otdelno i 4ove4etata i v chastnost momi4enceto da sa harakterni i za dvete neshta,a na koricata nqma li nachin da se naredqt taka che da prisustvat i dvete.Znachi glavata na momi4enceto shte e kato lice na vsichko,a v nadpisa sa geroite na komiksa.I ako mahna momi4enceto nqkuksi se gubi ideqta na samiq nadpis.... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 4:37 pm Заглавие: |
|
|
formata na bukvite nikak ne mi haresva.
spored men gi napravi po obli i kragli |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
takaaaaaaaaaaaaaaaaam.kvoto i da si govorime...tva predishnoto beshe chisto pretupvane na nomera....po skoro neshto kato variqnt i skicca otkolkoto logo ili nadpis na spisanie ili kakvoto i da e .........Znachi eto go nadpisa veche na corel vectorno.....ima i drugi variqnti no mislq da predloja tozi ,kakto i drugite skici koito napravih i ako si haresat nqkoi drug da go napravq pak taka.....ochakvam mneniq .....10x predvaritelno
ima oshte malko rabota po chovechetata,no gore dolu taka shte izglejda _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Така самия надпис е много по-добре! Само сенките може би са малко силнички...
Дечицата обаче не ми се връзват с надписа - 2D дечица с 3D буквички...а и момиченцето е много... червено;)
Ако те си занимава пробвай и други варианти на дечицата - много свежо става за сега! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 5:24 pm Заглавие: |
|
|
ami wicky......100% shte gi napravq i dechicata 3D .....az nali i napisah che ima oshtenrabota po tqh.....Za momi4enceto si prava......Nachi trudnichko mi e v tova otnoshenie shtoto tq se kazva hcereshka ,a toi limoncho....i eto q i asociqciqta s cvetovete......samo deto momi4enceto naistina malko na dqvolche mqza.....moje da q napravq po rozovka i s prosto po tumno-4ervena senchica......10x za komentara....dovecehra sigurno shte go postna gotov zaedno s dechicata po 3D imalko korigirani cvetove _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
цветовете не са ти добри - момичето и момчето имат различна конструкция на главата ( ако питаш мене - момичето повече ми харесва като стил) използвай по чисти цветове за буквите- тези сега са ти - уж синьо ама е повече към зелено, и уж жълто, ама е повече към оранжево..... така цветовете ти губят свежеста си..... децата след като ги уеднаквиш като стил, ги оцвети задължително, в момента буквите доминират над тях и като контур и като цвят, не седят като част от надписа, а като изрязани и залепени допълнително... успех _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
wicky....sega vidqh ...za kontura si prava shte go tushiram
Maceman mersi i na tebe....mnou ti uvajavam mnenieto.......za bukvite shte kaja v svoe upravdanie:):) che vupreki che moje i da gubqt malko ot svejestta na cveta vse pak i pechelqt ot tova che sa po sharenki(po veseli).....dechicata si prav...ima oshte da se poraboti vurhu tqh az si go znam...tova e pochti gotoviq variqnt....shte gi napravq malko sus senchici ...tuk tame nqkoq kolonna:)....za da si stanat kato chast ot nadpisa.....za konstrukciqta-ami tq e i umishlena i ne e.....momi4enceto e nai-glavnoto deistvashto lice i nai veroqtno shte bude izpolzvano i za drugi neshta i zatova si e kato bonbonche...drugite shte sa si dechica,no tq si e zamislena da se otlichava i da si e bonboncheto.....i..ami te sa si chereshka i limoncho i zatova sa si s tezi cvetove i nqma da s drugi...shte se opitam da gi zasilq naistina sus senkite,no cvetovete shte sa si takiva .......dano da stane:):):)......shte postna skoro zavurshenata spored mene versiq10x all _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
emi vijte sega kakvo stana.....poopravih tva onova .....na mene mi se struva dorbe...ostava i vie da kajete neshto cveta na momi4enceto me pritesnqva _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 12:31 pm Заглавие: |
|
|
taka mai po mi haresva
.jpg) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Слушай maceman-а, уеднакви фейсовете, откажи се от момчецето, не пречи че е лимончо /за стилизация иде реч/. И за другите неща е прав... Тез последните корекции, много плахо си ги нанесъл, като ще са черешка и лимончо, дай им малко повече обем, шапката и дай малко текстура на лимон,тая козерка много стърчи. Като момиченцето ти е главня герой, ми направи я малко по свежа, тя най- невзрачна ми се струва в момента. Последно децата възприемат по-прости цветове / помисли по това/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
10x... vsichki mi go kazvat...shte pomislq seriozno...pravi ste...prosto dosega ne sum pravil takova neshto i mi e novo ..shte se postaraq _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:51 pm Заглавие: |
|
|
awe tva e tva go haresaha......kato shte se zapazi kato znak cherno bqlo i cvetovete podlejat na obrabotka oshte....reshih danne smenqm lichiceto na momcheto...moe reshenie...moje i da e greshka ,no she si bera gaileto nqma kak.....nachi edinstvenoto kum koeto klientite imat pretencii e da sa po nqkuv nachin po triizmerni bukbite...neshto kato witch sa zahapali...mislite li che taka e dobre i.....zashtoto ima nachin da gi ubedq hce si e dobre taka...spored men nqma nujda da e kato witch i drugi spisaniq....neznam kajete i vie...10x
p.s. a da kolko gore dolu bi bilo finansovoto izrajenie na truda mi....demek da ne zeme da me pr...at
.jpg) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Момиченцето така е станало много по-добре!!!
И поради някакви причини се връзва повече и с момченцето;)
Само не знам защо искат заглавието да не е цветно!? Мен поне много повече ми харесваше като такова... Иначе буквичките са като пухини възглавнички - по-обемни - няма на къде;)
Що се отнася до заглавието на Уич - на мен единствено то не ми харесва... като подражават поне да е на хубави неща!
За заплащането - то само заглавието ли ще правиш или !? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|