Graphilla.com :: Преглед на тема - Събота късен следобед connection

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Събота късен следобед connection

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mira

МнениеПуснато на: Нед Окт 10, 2004 6:59 pm    Заглавие: Събота късен следобед connection Отговорете с цитат

В следващите няколко скролвания вие ще се натъкнете на няколко снимки без абсолютно никаква друга връка освен, че са резултат от една безцелна разхока и безразборно щтракане в един късен съботен следовед на усмихнатата авторка в края.

И простете за следващата снимка, но просто исках да се оплача на какво интересно местенце попаднах, а не можах да направя 1 снимка за пред хората.:(

(съвпадението в цветовете е чиста случайност)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уау !
Само да попитам - тези местенца - в България ли са?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fen sym na kadara s vodenicata:) haresva mi che ne si akcentirala vyrhu vodnoto kolelo.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тази с воденицата бива. Другите не ме вдъхновяват много. На снимката с рекичката щяха да ми харесат повече по-пастелни тонове и по-малко контраст. Така е много болезнено. Въпрос на вкус и усещане, де.

wicky, това няма начин да е БГ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен ми харесва много снимката с рекичката
получило се е интересно
и тази с балконите е много приятна!
the jester - аз да си попитам все пак;)
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубави неща! Само воденицата ти е твърде контрастна според мен, твърде са ти "потънали" сенките. На "мекия ефект" му отива нисък контраст принципно.
headshot

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako imashe detail v stvola na darvoto shteshe da e trepach... kefi texturata na oblacite kak se vrazva s texturata na listata - mislia che e mn dobra snimka.
kefi me i tazi s darvetata i rekata - samo drazni lipsata na ritam v osvetenosta na darvetata ama tova ne e imalo kak da go izbegnesh, predpolagam. vij patkite mojeshe da gi razkarash - drazniat zashtoto ne sa lesno razbiraemi - mai bez tiah shte e po-dobre. i naistina kontrasta svetlo - tamno e malko mnogo. inache me kefi - ima neshto frensko/impresionistichno
Върнете се в началото
mira

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм... ами рекичката най-много си играх с нея, ама и аз не съм сигурна, че това са цветовете, но това е което можах. Идеи как да преминат в пастелната гама?

Воденицата наистина се поолях с контраста - headshot как ги забеляза патетата незнам. А дървото го имам и с повече детайл - ще го пусна по-някое време.

Уики, местата са в Айндховен.

Мерси за коментарите.
За 1ви път ми е някои да каже какво и защо?:)
outfaced

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ммм да, воденицата и балкончетата кефят ... а тая с рекичката и дърветата, просто не си случила на време ... там си трябва равномерно осветление мисля, иначе кат геомтрия можело и да се получи
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети