Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piztachio

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 12:41 am Заглавие: ПРЕДСТАВЯМ СЕ... bg_thugz 3.0 |
|
|
maraba na vsichki designers i freelancers, jalko che dosega ne sum razbral za vashia forum, koito e mnooogo interesen... i taka re6ih i az da se probvam i izglejda shte triabva da mina po standartnia red... toest da si izchakam pravata...
mi eto njakoi ot neshtata mi:
http://free.top.bg/bg_thugz (za sujalenie ne top.bg se bazikat chesto...)
www.deffecto.hit.bg tva e site-a na studioto mi (ama ne sum go obnoviaval ot dulgo vreme... shame ama nali znaete ch eobushtaria vse njama vreme da fix-ne negovite obuvki :) )
... ima i drugi neshta, no tjah po-natatuka
lubopitno mi e da chuja mnenia
peace&respect:
piztachio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 12:59 am Заглавие: |
|
|
iznenadva6to - otdavna ne se bqh zabavlqval tolkova iskrenno... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piztachio

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
chesno da ti kaja... izglejdat kato neshta praveni ot razlichni hora... ima takiva deto mi haresvat i takiva deto... po dobre da ne gi beh vijdal...
moje da e ot razlikata vav vremeto... znam li... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 1:01 pm Заглавие: Re: ПРЕДСТАВЯМ СЕ... bg_thugz 3.0 |
|
|
piztachio написа: |
www.deffecto.hit.bg tva e site-a na studioto mi (ama ne sum go obnoviaval ot dulgo vreme... shame ama nali znaete ch eobushtaria vse njama vreme da fix-ne negovite obuvki :) )
|
в такива случаи по-добре бос! :))) ;)
поне уеднаквете линковете си... в единия случай квадратчето ви е линк, в друг текста... това не ви ли притеснява?
все пак добре дошъл в graphilla! Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|