Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 5:32 pm Заглавие: PDF - 3D Festival at Copenhagen... |
|
|
Значи, първо в тази тема ми се иска да обявя няколко неща:
1. Датата на излизане на PDF-a ще е 20-ти Октомври, 2004-та година. Фиксирам я от сега и няма да я променям, стига да съм жив и здрав.
2. Английската версия на PDF-а ще излезе на 1-ви Ноември, 2004-та година. Работя и по двете версии, защото ми се иска да изпратя материала на CG Networks, или най-малкото ще го постна в CG Talk и на сайта си.
3. Засега, размерът му ще бъде около 10-15 Мб, и 50-100 страници (в момента определям дизайна и размера на картинките, но текста е двойно повече), т.е. няколко пъти повече от стария. Ще има снимков материал от почти всяка презентация, на която съм присъствал. Освен това, в зависимост от отговора на CG Networks, се надявам да получа и техни снимки... да видим.
4. Във връзка със точка 3 ми се иска да направя в близко бъдеще някаква връзка между БГ сайтове като ГРАФИЛА и 3ДБГ и CG Networks, т.е. размяна материали - преводни статии, ревюта и т.н. Тъй като в момента няма никъде официална страница за екипа, мисията и целите на ГРАФИЛА възможно ли е да се създаде такава скоро и аз да се намирам в нея под някаква форма? За да мога да кореспондирам директно, а не да казвам - ето сега се обадете на този и този и т.н.?
5. Тъй като ми се иска всичко да стане добре и ЛЕГАЛНО, ми се иска да пусна реклама на дадено студио за предпечат, което примерно ми е помогнало с това, че ми е осигурило лицензирано работно място с Photoshop CS и Indesign CS... Може и на друг софт, но засега го правя с този, защото го намирам за най-удобно. Ако някой може и иска да помогне, да пише бележка. Ще е хубаво това да стане до края на седмицата - 15-ти Октомври. Пратете бележка на подобно студио, ако някой знае такова... pls.
6. На финала на PDF-a искам да пусна с помощта на... няколко организации и сайтове, като ГРАФИЛА е един от тях. Кое лого да ползвам и има ли някакво готово пакетно лого, или ако няма, има ли някой, който да се ангажира и да ми го приготви? За бял фон...
7. Извинявам се за закъснението, но много работи ми се случиха през цялото това време и буквално не съм имал възможност да седна на спокойствие и да се занимавам с това. Този път, ще спазя финалния срок, защото е вързан и с много други неща.
8. Този PDF ще ми е подготовка за месечното издание, което смятам да правя напълно сериозно. Вече имам доста материали за него, както и идеи за такива. За него ще има отделна тема, и отделен разговор.
Поздрави и успехи,
Nixon _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз само ще кажа, че чакам с нетърпение ПДФ-то!
А въпроса за това месечно издание ще задам в другата тема :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 2:43 pm Заглавие: Re: PDF - 3D Festival at Copenhagen... |
|
|
Nixon написа: | Значи, първо в тази тема ми се иска да обявя няколко неща:
1. Датата на излизане на PDF-a ще е 20-ти Октомври, 2004-та година. Фиксирам я от сега и няма да я променям, стига да съм жив и здрав.
2. Английската версия на PDF-а ще излезе на 1-ви Ноември, 2004-та година. Работя и по двете версии, защото ми се иска да изпратя материала на CG Networks, или най-малкото ще го постна в CG Talk и на сайта си.
3. Засега, размерът му ще бъде около 10-15 Мб, и 50-100 страници (в момента определям дизайна и размера на картинките, но текста е двойно повече), т.е. няколко пъти повече от стария. Ще има снимков материал от почти всяка презентация, на която съм присъствал. Освен това, в зависимост от отговора на CG Networks, се надявам да получа и техни снимки... да видим.
4. Във връзка със точка 3 ми се иска да направя в близко бъдеще някаква връзка между БГ сайтове като ГРАФИЛА и 3ДБГ и CG Networks, т.е. размяна материали - преводни статии, ревюта и т.н. Тъй като в момента няма никъде официална страница за екипа, мисията и целите на ГРАФИЛА възможно ли е да се създаде такава скоро и аз да се намирам в нея под някаква форма? За да мога да кореспондирам директно, а не да казвам - ето сега се обадете на този и този и т.н.?
5. Тъй като ми се иска всичко да стане добре и ЛЕГАЛНО, ми се иска да пусна реклама на дадено студио за предпечат, което примерно ми е помогнало с това, че ми е осигурило лицензирано работно място с Photoshop CS и Indesign CS... Може и на друг софт, но засега го правя с този, защото го намирам за най-удобно. Ако някой може и иска да помогне, да пише бележка. Ще е хубаво това да стане до края на седмицата - 15-ти Октомври. Пратете бележка на подобно студио, ако някой знае такова... pls.
6. На финала на PDF-a искам да пусна с помощта на... няколко организации и сайтове, като ГРАФИЛА е един от тях. Кое лого да ползвам и има ли някакво готово пакетно лого, или ако няма, има ли някой, който да се ангажира и да ми го приготви? За бял фон...
7. Извинявам се за закъснението, но много работи ми се случиха през цялото това време и буквално не съм имал възможност да седна на спокойствие и да се занимавам с това. Този път, ще спазя финалния срок, защото е вързан и с много други неща.
8. Този PDF ще ми е подготовка за месечното издание, което смятам да правя напълно сериозно. Вече имам доста материали за него, както и идеи за такива. За него ще има отделна тема, и отделен разговор.
Поздрави и успехи,
Nixon |
bravo. chakame |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 12:15 pm Заглавие: Искам само... |
|
|
Искам само да кажа, че PDF-а е почти готов и ще се "роди" утре по някое време. За съжаление, никой не ми се е обадил официално да каже нещо за лога и т.н. , нито пък за легалната версия на Indesign. Знам, сигурно сте много заети и т.н. , но аз пък спя по 4 часа средно от три седмици.
Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 3:01 am Заглавие: Мдам... ден първи. |
|
|
http://www.nixonanim.com/3dfest1/3dfest_2004_day1.pdf
Хммм... съжелявам, но ще се наложи да пусна другите до края на седмицата... на ден по едно, щото просто имам три проекта в момента да работя и трите са много страшни, и срочни и тези дни средно спя по 4 часа и вече ми се отразява зле :( Но... жив съм, здрав съм и се надявам да го остискам.
... Знам че имам страшно много грешки, като го завърша ще мине на редактор и тогава може да се публикува към списание или нещо такова, ще видим.
Их, само да имах един лаптоп за такива работи :( Нищо, догодина. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 4:59 am Заглавие: |
|
|
никсън-е, супер си ман..евалата...са ше го дръпна и ще го видя:)
хайде успех ти с работите! :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 10:33 am Заглавие: |
|
|
ISkaMe oSHtE, ISkaMe oSHtE .... _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 1:14 pm Заглавие: |
|
|
10х ман, чакам с нетърпение останалите :) _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Scroll_lock
|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 11:49 pm Заглавие: |
|
|
au auuu pishe i za men :) |
|
Върнете се в началото |