Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Не е истина просто. Искам тези модели в следващата NFS!!! Само и една червена Самара да сложат, да хептен да ми легне :)
И Ford ги гони и не мой ги стигне. И аз съм така, ама само с V-Power. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Само искам и мойта Лада Роудстър да сложат и ще съм доволен :Р _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
the jester написа: | Не е истина просто. Искам тези модели в следващата NFS!!! Само и една червена Самара да сложат, да хептен да ми легне :) |
Отмина това хубаво време. :( Преди годинки в някой Test Drive имаше ладички. Даже в една игра (N.I.C.E май беше) имаше трабант. :) Представи си NFS на старта наредени няколко Nissan-а, а до тях една Шкода (жълта, каква друга ;)). Дават газ и Шкодичката заглушава рева на нисаните... Само не се знае дали ще финишира с частите, с които е стартирала, ама карай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Бах ко му триа на човек, лада самара врц 4х4 и руса дулгокрака девушка и е хаппииии. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:56 am Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | Представи си NFS на старта наредени няколко Nissan-а, а до тях една Шкода (жълта, каква друга ;). Дават газ и Шкодичката заглушава рева на нисаните... Само не се знае дали ще финишира с частите, с които е стартирала, ама карай. |
Буахахахахахахахаааа
шмрък-шмрък
ееех дееее-гиии-диииии луди млади гоо-о-дии-и-ни-иииии ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Ee готино сайтче верно..а тая лада от ляво е някаква нова разработка, която още не бех виждал. :D Иначе N.I.C.E. даже още си го имам и с трабанта ги праа луди, само малко му се види нанагорнището и ако не си се засилил като хората може и да не успееш да го изкачиш хахах еххх мерси, че ми напомни, са ще вида дали ще тръгне с новите directx-ове, понеже старите игри нещо правят яки проблеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|