Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
koceto

|
Пуснато на: Пон Фев 24, 2003 2:06 pm Заглавие: CorelDRAW 11 - font problem !!!!! |
|
|
imam sledniat problem s 11-ta versia na Corela:
Kogato se opitam da otvorq dokument praven na 9-tata versia, mi otvarq documenta bez da mi kazva za kakvito i da bilo problemi po documenta, a na praktika mi kazva 4e niama shriftove (i si gi zameniq sam), koito oba4e sas sigurnost sa si tam. Ili po prosto kazano ne mi otvarq nito edin shrift koito e generiran prez po-dolni versii na Corel - prosto si gi zamenq s drugi.
problema otsustva ako faila si go napravq s 11-tata versiq.
mnogo rovih iz meniutata i nastroikite kakto i v internet za tozi problem no ne namerih nishto. Zna4i absolutno sashtoto stava i na drug kolega - samo 4e pri nego iz4ezvat shriftovete - te sa tam no ne se vijdat v nito edno preview vklu4itelno i vav Wirframe, oba4e s Selct All hvashta neshto
mnogo vi molq ako nqkoi znae ot kakvo e tova da kaje zashtoto iskam da nadka4a kam 11 ver., no poradi tozi problem nemoga da si 4eta nito edin ot starite failove, ana mene rabotata mi osnovno se gradi varhu stari documenti.
predvaritelno vi blagodaria za pomoshta _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пон Фев 24, 2003 3:14 pm Заглавие: |
|
|
neshto se e povredil qvno, probvaj purvonachalno pri startirane na corel natisni F8 i shte resetne vsichki setingi, ako ne stane preinstall, viz v newsgrupite za corel, mnogo cenni neshta pishe za bugovete mu _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Benitta
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Значи според мен трябва да видиш коя версия на АТМ-а ползваш, защото аз имах подобен проблем със шрифтовете в Corel-a и се оказа, че е от АТМ-а. Значи ако си с версия 4,1 ще имаш проблеми, аз си я върнах на 4,0 и сега ги нямам тези проблеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 10:40 pm Заглавие: |
|
|
koceto i pri men takviz laina stanaha osobeno s Type1 sriftovete na hermessoft, otvaryam star fail praven s Coedl 9 + dvata SP za nego i sriftovete dazei ne se vizdat a inache sa si tam, ne moga da polzvam sasto i vsichki sriftovi nachertaniia na nekoi im se gubi BOLD ili Italik, obache kato kazah na velkia FT da ne e na curilik ami da e na system font i Coreloto vze che se opravi na 50%, drugoto laino e pisha si na nov fail praven na 11, posle dobavyam 2 reda, ama vmesto srifta koito mi e nabran v kareto mi pishe s Arial ili oste po zle napravo na Angliiski - mai belyata e pri onez profesori v DATEKS - da sa zivi i zdravi i bolesti da ne gi preskachat mamencito im..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 11:06 am Заглавие: |
|
|
tumb написа: | koceto i pri men takviz laina stanaha osobeno s Type1 sriftovete na hermessoft, otvaryam star fail praven s Coedl 9 + dvata SP za nego i sriftovete dazei ne se vizdat a inache sa si tam, ne moga da polzvam sasto i vsichki sriftovi nachertaniia na nekoi im se gubi BOLD ili Italik, obache kato kazah na velkia FT da ne e na curilik ami da e na system font i Coreloto vze che se opravi na 50%, drugoto laino e pisha si na nov fail praven na 11, posle dobavyam 2 reda, ama vmesto srifta koito mi e nabran v kareto mi pishe s Arial ili oste po zle napravo na Angliiski - mai belyata e pri onez profesori v DATEKS - da sa zivi i zdravi i bolesti da ne gi preskachat mamencito im..... |
a ve te tia ot datex mnoo zeha a se daniat naposledak - mnoo hora si patiat zaradi tiah.
loshoto e 4e ne rabotiat celi prilojenia zaradi edna takava malka programka
Krai , minavam na XP - tam kirilizaciata stava kato dobavish edno DLL kam sistemata i ne e nujen FlexType-a. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 11:47 am Заглавие: |
|
|
koceto написа: |
Krai , minavam na XP - tam kirilizaciata stava kato dobavish edno DLL kam sistemata i ne e nujen FlexType-a. |
http://free.hit.bg/injinera/
НЯМА windoze дето кирлизацията му да е "лоша"
прочети там на сайта на инжинера как да си махнеш бозите на ФЛЕКСА и как да си добавиш клавиатурни подредби |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 12:03 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Аватарче]прочети там на сайта на инжинера как да си махнеш бозите на ФЛЕКСА и как да си добавиш клавиатурни подредби[/quote]
Avi... az ne polzvam kirilizator!!!!
Sistemata si mi e kirilizirana!
Vapreki tova Corela se dani (ne zaradi Kirilizaciata) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Я обяснете на какъв windows сте |
|
Върнете се в началото |