Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Divaise
|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 11:13 pm Заглавие: Gonidba |
|
|
tova e edna scenka koqto napravix s kolata kajete dali kefi zashtto sam ne moga da precenq da ne e nqkoq boza... :(
ako ne se vijda copy i paste..
http://www.freewebs.com/divaise/NOCOLOUR.jpg
aaa btw napravix edno malko sajtche tiq dni prosto da si kacha sichki kartinki ot 3d moje da farlite po edno oko ne se smeete obache ne sym web dizainer :) oshte e under construct :) Thanks Mates :P _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Ами , ХА ШЕСТИТО.....
Много ме радва.... ИМА SPEED наистина си хванал движението....
RESPECT ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 12:49 am Заглавие: |
|
|
ама дръвчетата отзаде и тротоарчето що са с такъв моблър - а предната кола на фокус ?
ако се ши прайш ДОФ - само Гаузиан Блур (или метода на Spacer-a) - че така стой се едно камерата се е друсала влево <-> десно ама неможе да е на фокус и колцата на предния план в този случай :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 12:56 am Заглавие: |
|
|
nqma dof tuka samo motionblur. tova e vuzmojno ako kamerata se dviji zaedno sys kolite i pone az tka mislq kato ne sam siguren dazhe :) s photoshop ne sam polzval nishto za tiq efekti sichko e max motion :) mersiza komentara :P _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 1:16 am Заглавие: |
|
|
ама що се харчиш да смяташ моушън блър с макса ако ще е статична картинка това - само си увеличаваш времето за рендене.
ама не съм съгласен с 3дмаха аз с тоз блър дет го е направил
утре по-фотографите като отрезнеят ще кажат - ис реал ор нор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 11:24 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ама що се харчиш да смяташ моушън блър с макса ако ще е статична картинка това - само си увеличаваш времето за рендене.
|
ами защото има мблуре на колите по посоката на движението им, на гумите допълнително и по посоката на завъртането им около оста и всяко тяло което се движи по собствена траектория трябва да и направиш на къде се блърва, ако го правиш с постпродукция. А така си става много по-прецизно. едва ли във шопа ще успееш да го догодиш по начина по който ще го направи макса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 3:29 pm Заглавие: bruuuuum brum |
|
|
mi da pak na men mi haresva nogu...dave nogu mi haresva...samo che samo sinia variant mi haresva kak da kaja mnogo e nervno kato useshtane kato cvetove..kato cialo e ubo...a braa chieko:))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|