Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 12:40 pm Заглавие: PHOTOSHOP BATTLES |
|
|
Значи, става въпрос за една много интересна идея, която според мен си е много хубав начин да си направиш тренировка. Двама души си дават PSD-та, като всеки пипа и човърка вътре и се получават някакви страхотни резултати:
http://www.angryblue.com/gallery_battles.shtml
Според мен това може да се приложи за страшно много неща - 3Д, Флаш, Илюстрация и т.н.
Във Flash.bg намерих темата, но според мен трябва да се направи тук задължително. Може и специален раздел - Battles и вътре да има 2D, 3D, всякакви.
Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
хмм - от доста отдавна гледам най различни battles - интересно е. кофтито е че изисква доволно свободно време, пък и трудно се намират опоненти, които да са приблизително на еднакво ниво - в смисъл обикновенно се вижда че единя е чувствително по-добър от другия - все едно примерно maceman и аз да направиме битка =))
иначе аз съм привърженик на идеята _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
ami i az predi mnogo vreme se opitvah da prokaram ideqta ama mai nikoi ne vuzprie...;) az sum absolutno za i podkrepqm, nikukvo vreme nmam ama ako trugne neshto takova i nqkoi vzeme che me predizvika prosto nqma da imam izbor nali taka ;) shte trqbva chovek da si "zashtiti chestta" tui da se kaje :P _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Aз пък лично от тези "битки" по голяма безсмислица не знам:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 6:16 pm Заглавие: ай стига бе... |
|
|
Гавански написа: | Aз пък лично от тези "битки" по голяма безсмислица не знам:) |
е, сега... просто за разчупване на мисълта, да влезеш в главата на някой друг. да се заиграеш наистина, състезание, предизвикателство... мисля че приложенията са много _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Calader написа: | ...nikukvo vreme nmam ama ako trugne neshto takova i nqkoi vzeme che me predizvika prosto nqma da imam izbor nali taka ;) shte trqbva chovek da si "zashtiti chestta" tui da se kaje :P |
Хайде бе мушмурОк такъв. Бринг ит он бич !!!
Ааа.... и щях да забравя, пишете на кирилица беее !!! Ма хептен нищо не ви разбирам вече _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
Регистриран на: 19 Сеп 2004 Мнения: 134 Местожителство: няма смисъл
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Ей компанията...на мен ми допада тва :))) ама много яко звучи! Дали да не се пробва наистина? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|