Graphilla.com :: Преглед на тема - Kum izkazvane na Uruk Hai po moy adres v druga tema

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kum izkazvane na Uruk Hai po moy adres v druga tema

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kruchmar

Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто Окт 26, 2004 10:24 am    Заглавие: Kum izkazvane na Uruk Hai po moy adres v druga tema Отговорете с цитат

Pisha tova tuk, zashoto smyatam che myastoto mu ne e v http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=7833&start=20 a tuk.
Vinagi sum mislel che neshtata izvun temata samo ya razvodnyavat i niy-malkoto obijdat choveka koyto ya e pusnal, zashtoto zapochvat da se obsujdat neshta nyamashti nishto obshto s tova koeto choveka napisal ya e iskal da kaje. Zatova i reagirah taka na posta ti. Tova che sled tova si se zasegnal samo pokazva che sum bil prav.
Mnogo sum ti blagodaren za hubavite dumi kazani po may adres. Tova dali se pluncha i nasiram, ne e tvoy problem, a kakvo e nivoto mi oshte po-malko, ne pomnya nyakoga da ti se e nalagalo da mi plashtash zaplata.
Vse oshte darja na tova che ne tryabva da ima edit vuv foruma, za da moje horata pisheshti v nego da mislyat poveche predi da napishat neshto. Mnogo e lesno da pishesh i posle "edit" i hop kato s magicheska pruchica da byagash ot otgovornostta che si go napisal. Tova che ne sum az choveka koyto plashta foruma i spored teb nyamam pravo da govorya za trafica ili tova kakvo da ima ili nyama vuv foruma, OK. Az izkazah moeto lichno mnenie po tozi vupros, koyto neznayno zashto e tam v tazi tema.
Uruk Hai

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 26, 2004 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sluchkata vyv vyprosniya forum beshe otpredi 4-5 godini - vijdam che ne si mrydnal i krachka ottogava. Za nivoto na intelekt stavashe duma - ne za nivoto na kakvoto i da bilo drugo. Tova za zaplatata ne vijdam kakvo obshto ima... ako nyakoga mi pritryabva neshto koeto ti umeesh po-dobre ot vsichki - shte ti plashtam. S glupostite dotuk.
Ta za edita - ne vijdam nishto losho da ima, pyk ti ako iskash si go polzvai :) Na men mi se sluchva mnogo chesto sled kato pusna neshto da se setya da dopylnya i hop aide nov otgovor :)) eto tova ne me kefi.
Za atachvaneto na failove naistina moje bi tryabva da ima sponsor za da se pusne (koeto moje i izobshto nikoga da ne se sluchi za syjalenie), no tova mojeshe da go kajesh bez zayadliv i nastoinicheski ton nali? Ili ne?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети