Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 12:40 pm Заглавие: Games v BG |
|
|
Zdraveite vsichki ot grupata ;)...
Ot mnogo vreme se chudia kude v BG se praviat igri osven v "haemimont games" - sorry ma neznam dali sum go napisal pravilno ;).... az samia se zanimavam s igri ot 2.5 godini nasam (glei kak prozvucha) v ekip rabotia de ;) eto i edno zaglavie "Chemicus" 1 and 2 tva ni e purvata igra... tva e edin pic ot purvata chast deto az sum go pravil...
.... da dobiete predstava de ;) ne ochakvam da ste e igrali... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 12:55 pm Заглавие: |
|
|
Еми в този форум веднага се сещам за поне 12-13 души, които бачкат професионално по игри :))
Иначе тва готино изглежда, 3D shooter ли е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:09 pm Заглавие: |
|
|
;) ne tva e tip Myst adventure s obuchitelna tzel... za himia stava rech de t.e. prerender... obshto vzeto do sega imame samo 1 zaglavie koeto e real time i to e s gaden engine... no rabotim po vuprosa ;)
.... got che se seshtash ;) az se seshtam za 4-5... no za tva i sum start-nal temata da vzemem da se poopoznaem ;) da si help-vame i prochie... znam li... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Маалееей, на какво учи, как да убиваме извънземни? :)
Дай още шотове от играта де, не се стискай! Нали е излязла вече, не е тайна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:20 pm Заглавие: |
|
|
E to tva mu e ideqta na foruma:)A vashiq ekip v Plovdiv li e zael pozicii?
I samo vie li rabotite po tozi game?Shtoto v noviq workshop biaha pisali edna stranica za dvoikata,pisheshe che bila germanska...nishto ne beshe spomenato za BG uchastie:)anyway,s modeling,texturing ili i dvete se zanimavash?I samo na vashiq ekip li sa pod game-ovete, ili pravite freelance work?I postni oshte image-i:)Sry za mnogoto vuprosi prosto ne biah chuval za firma koqto da se zanimava s tova v pld;)
inache, www.blackseastudios.com _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Da ne rabotish za "BVM"- Plovdiv,choveko? _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:49 pm Заглавие: |
|
|
V Plovdiv i se chucstvame malko izolirani ot sveta ;) ... da de malko sme v plovdiv deto se zanimavame s 3d. Viarno e germanska izdatelia e "heureka klett" i nashia ekip e ot 6 choveka ... obshto vzeto rabotim zaedno s nemski ekip za purvata igra sme napravili okolo 40% ot scenite a za 2-rata okolo 60% vkluchitelno i introto za dvete kato vsichko se pravi v BG osven programiraneto :( ... eto i pics
LMNT da ne poznavash niakoi ot BVM ;) da tam rabotia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BatkatA®
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Zdr ot men Aragorn_King :) Na vremeto kandidatstvah za work pri vas ama se otkazash shtoto mi beshe dalechko :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | LMNT da ne poznavash niakoi ot BVM ;) da tam rabotia |
Da-a! Poznavah njakolko choveka ot berlinskata qvartira,ma povecheto ne rabotjat veche tam- Mitaka, Diana....Boril e ostanal samo maj. Ot Plovdivskija se zapoznah tukmo predi njakolko dena s Nikolay Katzarov.
Te taka,malak se sveta ,-) _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 2:27 pm Заглавие: |
|
|
haaa ... mnogo iako coveche ta tukmo Diana me ambitsira da zapochna s 3d ;) s Boril se zapoznah na Nova godina biahme si spretnali edno kuponche v Plovdiv... viarno maluk sveta ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Aragorn_King написа: | haaa ... mnogo iako coveche ta tukmo Diana me ambitsira da zapochna s 3d ;) s Boril se zapoznah na Nova godina biahme si spretnali edno kuponche v Plovdiv... viarno maluk sveta ;))) |
shibaniqt malyk swqt, na momenti izglezhda po-skoro shiban, na momenti po-skoro malyk..... ama znae li chowek.
A kartinkite izglezhdat dosta prilichno i ma radwat :)))) Pozdrawleniq na plowdiwskata grupichka :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 3:42 pm Заглавие: |
|
|
AAAAAAAAAXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
NE SE VIDI BE ORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Daite kartinkite hallloooooooooo
Plovdiv plovdiv brzzzzgrrrrrrz do you read me ??
premesti kartinkite na drug xost deto se vigdat i izvan BG to |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
pfuuu utrepah se da si tursia server ma nisto ne stana ;(( ta sha va zamolia ako niakoi moje da vzeme kartinkite i da gi postne pak za fenovete navun tnx predvaritelno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Nogo iako
ne beshe li Igor Posavec /www.3d-io.com/artist po tia games, ili toi mai e ot nemskata strana.Basi ne znaeh che se praat ot bulgari.Deeba vinagi sum si mechtal da prava quest:(.ispusnah si shansa navremeto sega mozese da sum v Cyan, obache sum si baluche za tva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Igor Posavec e poliak mai mi se struva i te praviat igra ot sustata seria ma tiahnata e "bioscopia" i niama nishto obshto s nas... edinstveno che ni e conkurentsia v heureka klett ;)) a puk za questa naistina si zaslujava - spored men tva e nai interesnia janar za pravene ;)).....
abe taka kato se zamislia to vsichko ti pisva ma neise... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Aragorn, sluchaino da poznavash edin Ognian, edin takav malko palen? Toi e edinstneniq koito poznavam ot Plovdiv, koito se zanimva s grafika, toku vish raboti pri vas. Beshe mi sakvartirant edno vreme, ama neise, kakto kaza - svetat e malak.
Oshte edno BG studio, mlado, no shte prevzeme sveta... - www.homomultimedia.com _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn_King

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 4:26 pm Заглавие: |
|
|
yes poznavam edin he he he ma neznam koi e tvoia Ognian moia e programist ;))... ma nishto... uspeh na mladoto studio dano da trugne dobre... kakto kazva edin moi kolega "kolkoto poveche tolkova poveche" ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2003 6:24 pm Заглавие: |
|
|
iskreno se nadqwam da nqmate nishto obshto s bioscopia che i tq edna takawa obrazowatelna igra ;-) pyk tiq obrazowatelni igri prekaleno pod pyt i nad pyt wzeha da upotrebqwat quicktime ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|