Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Svetoslav
|
Пуснато на: Нед Окт 31, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
sorry za dvojniqt post ( mrazq Alt + S !!! )
bezkrajnata redica ot dyrveta , brega i vodata ima za cel da pokaje vyzmojnostite pred koito sme izpraveni vsichki , edin svqt v koito gorata ot dyrveta ima smelost samo da syzercava otrajenieto si , opitah se da pokaja skovanost i nereshitelnost , malkoto hrastche obache ne e kato drugite .. to e ''buntarqt'' taka da se kaje ( trqbva da spra hapchetata ! ) , to navliza v tozi nepoznat svqt i sqkash razcyftqva , i ne samo, to sqkash popada v drugo prostranstvo - nqma nito otrajenie vyv vodata nito potyva.. opitah se da predstavq po razlichen nachin nego i gorata..
hora sprete me stavam smeshen !!! :P
veroqtno toq samoanaliz izglejda visokoparen shtoto ne sym na nivo oshte da izrazq ideite si s risunka .
Coldy ajde otsrami me i kaji kakvo si imal vpredvid i ti ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Окт 31, 2004 8:58 pm Заглавие: |
|
|
ха..ман аз чак толкоз не бих казал, че съм мислил..хм...то като цяло идеята ми дойде малко изневиделица....не съм искал нещо конкретно...
иначе може да се погледне като - топло - студено, добро - лошо и тем подобни......
ма мани ти...просто го направих защото тва ми роди съзнанието, не е защото съм искал да "кажа" нещо... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 12:12 am Заглавие: |
|
|
Svetoslav
Отражението на храста (или по-точно липсата му) я забелязах;)
Може би трябваше гората да е по-голяма, а храста цветен или нещо такова, за да е по-ясна идеята ти, но сега като я знам вече и всичко ми е ясно;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|