Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Star Wars, Indiana Jones, Aliens, Lethal weapon, Mad Max, Terminator |
... CONAN the barbarian _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 11:45 pm Заглавие: |
|
|
na "restavriraniq" epizod IV[koito izleze prez 90te godini...
nali si spomqte?] samata kartina
be6e po krasiva... nqkak si... v pyrvite epizodi prosto efektite
izglejdaha ..stari i protykani nqkak si...
ina4e podkrepqm mnenieto na n1x0n... mislq 4e v dne6no vreme
publikata /ot gledna to4ka na efekti/ e dosta sita... trudno moje6
da vpe4etli6 horata s efekti... tova koeto bih kazal 4e moje bi malko
blednee v novite 4asti na SW e ideqta... ne e tolkova zaribqva6ta...
po va6e vreme prosto e bilo ne6to fantasti4no! koeto pravi
razbiraem fakta 4e e predizvikal takiva emocii filma u vas...
:) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 12:21 am Заглавие: |
|
|
" po vashe vreme", "stari i protyrkani" ....ehhhh pensioniraha ni bez vreme.... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 11:51 am Заглавие: :-) |
|
|
Ноксе, ти па де доди в нашия отбор!
:-)
П. П.
Някой може ли да ми обясни смисъла на онез фотографски екшъни в матрицата?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PALAMYDA
|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 1:16 pm Заглавие: |
|
|
DOBRO e-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Аз като дългогодишен фен на StarWars не мога да не кажа мнението си.
По мое (а след разговори с някои стари фенове се оказа че и не само мое) мнение, Епизод 2 е най добрата серия от поредицата. Беше оплюта то много хора, но повечето от тях не са от поколението на Епизод 4 и 5 а на по-новата генерация - тези които се запознаха със вселената на Star Wars не от филма, а от компютърните игри. Имаше дори оплакване как може Йода да бъде озвъчаван от човека, който озвучава и Мис Пиги от Кукленото шоу, без да си дава сметка че именно това е гласа на Йода и в предишните епизоди.
В Епизод 2 е заложена непосилна според мен задача. За първи път (мисля) в историята на киното се прави филм, който от една страна трябва да е предистория не нещо отпреди 30 години, а от друга има и предистория (Епизод 1). И не само това - трябва да остави и достатъчно въпросителни за да се създаде и още една серия, която да запълни дупката между него и 4-ти епизод.
Смятам че филма дори постигна повече - даде и що-годе някакъв смисъл на Първата серия, която си беше слаба.
Епизод 2 е филма, който след близо 15 години успя да ме накара да ходя да го гледам 2 пъти на кино. Беше пипнат в строгите канони на по-старите епизоди и точно това го прави най-сполучливия.
Ами тва е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | " po vashe vreme", "stari i protyrkani" ....ehhhh pensioniraha ni bez vreme.... |
mmmm... me mi se iska6e taka da zvu4i.... ama prosto ste si po...hm.. vyzrastni ot men... nqma da se obijdame nali?! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 4:46 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | По мое (а след разговори с някои стари фенове се оказа че и не само мое) мнение, Епизод 2 е най добрата серия от поредицата. Беше оплюта то много хора, но повечето от тях не са от поколението на Епизод 4 и 5 |
Точно пък Епизод 2! Като човек отасал със стар уоарс, този лигав любовен сапунчест епизод ми дойде като леден душ, да не говор. Не коментирам техническата изработка на новите епизоди, които по лично мнение са върха в SGI на този етап (ако студиото на лукас бе направило Властелина... можеше и други работи да приказвам сега :-)
Надеждата е ЕПИЗОД 3! Ако той пък не е дарк- еби му майката! Абе Лукас остарява, това е истината за мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 6:33 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Като човек отасал със стар уоарс, този лигав любовен сапунчест епизод ми дойде като леден душ... |
Да, това е основната критика, ама точно за това говорих - това е предисторията на другите серии. Нали не си си представял че Люк и Лея са се появили на бял свят след едно набързо в товарния отсек на някой кораб - историята изисква малко романтика, няма начин. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
баф не сте прави :) че в епизод 2 има лигави неща , така сие , но според мене са значително по-малко от епизод 1 ...
изобщо след едно две ми рпави добро впечатление... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 9:36 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | mr_j написа: | Като човек отасал със стар уоарс, този лигав любовен сапунчест епизод ми дойде като леден душ... |
Нали не си си представял че Люк и Лея са се появили на бял свят след едно набързо в товарния отсек на някой кораб - историята изисква малко романтика, няма начин. |
Да романтика, но за сметка на това моментите с непокорството на младия Анакин /бъдещето супер чудовище на вселената, абе пич си Дарт Вейдър - какъвто Анакин не е/ са супер зле изиграни и смело претупани, а това е по-важно ми се струва от романтиката. Иначе кво му беше лигаво в епизод 1 приморно двубоя на дарт муул, който яко наритва задниците на джедайте хе хе :-), аз толкова силен момент в двойката не видях. Да не говорим че нямам търпение онази Natalie Portman да я бастисат /че супер много ме дразни/, слуховете са че ще е в началото ме кара да вярвам че тройката, ама хич няма да е лоша! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Mom4eto hubavo 6te izigrae Darth Vader spokoino,daje v specialnoto DVD izdanie v VI epizod sa pribavili kadur s nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:31 am Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Да не говорим че нямам търпение онази Natalie Portman да я бастисат /че супер много ме дразни/ |
Да! Да! Смърт за портмантото! Гррр. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 11:44 am Заглавие: |
|
|
Хм... и какво те дразни в Natalie Portman? Грозна?! Всъщност няма значние, въпрос на лично мнение.
Аз пък смятам, че тя е точно това което трябва да е за да изиграе тази роля. Момичето трябва да е чаровно за да може Анакин да хлътне, а не поредната Анджелина Джоли с усни 2 пръста... (да не се засягат феновете й). А за това дали мис Portman може да изиграе ролята си... мисля че няма какво да се каже. Според мен, тя ще е една от бъдещите големи звезди на световното кино, която обаче все още не е изиграла най-добрата си роля :)
Сори са това мое малко... остро мение, ма момичето ми е сред любимите актриси, и не можех просто така безучастно да гледам как я гониш от филма :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 11:59 am Заглавие: |
|
|
по въпроса за Натали Портман и голямата й роля
"Леон" на Люк Бесон, малкото осиротяло момиченце, готово да изтребе всички в прокоратурата с книжна кесия пълна с желязо
от там нататък се превърна в блудкава тинейджърка
да видим в какво ще стане като порастне _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
в "красиви момичета" е екстра _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
В "Където е сърцето" също е екстра, и дори влиза в ролята на фотографка ;))
Ако си го пропуснала - гледай :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Хора, току що гледах трейлъра към Епизод 3... настръхна ми косата, по цялото тяло... и то в най-добрия смисъл :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Хора, току що гледах трейлъра към Епизод 3... настръхна ми косата, по цялото тяло... и то в най-добрия смисъл :) |
ДАЙ! :-D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Ky3Mu4 написа: | Хора, току що гледах трейлъра към Епизод 3... настръхна ми косата, по цялото тяло... и то в най-добрия смисъл :) |
ДАЙ! :-D |
Не мога, беше по Pro7 :( иначе на www.starwars.com го има, но само за някакви "members" които доколкото разбирам си плащат да го видят... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|