Graphilla.com :: Преглед на тема - ei taka se prai kalendar!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ei taka se prai kalendar!!!
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

me, кво се вживя пък толкова?! Ми смешно му е на някой - смее се! Има и лоше хора. Не може всички да са състрадателни, жалостиви и съпричастни като теб. Нали трябва да има и долни, подли, гнусни копелета за да може да се чувстваш добър на техен фон?!
Мислиш че не им е било ясно на тези каки с каква цел се снимат?! Точно те се не за съчувствие, а за бой, защото за да изкарат пари поставят под удар нормалните хора наднорменици!
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
v BG taka pochvat da izglejdat niakoi sled kato se ojeniat.

hehe .. s risk da me napsuva nejnata 4ast ot foruma... ima6e edna prikazka
''k..r opravq no i k..r razvalq'' ;)

e pri tezi ne mislq 4e e bil takuv slu4aq... X-]
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lele verno kvi ste moralisti. abe v germania polovinata skluptori po ulicite prilichat na grupovo iznasilvane, vijdal sam izkustven vodopad ot vulvichki, pred universiteta v karlsruhe ima MOZACI naredeni na stoiki, v Konstanc ima klasicheski pametnik na debelite nemci po lajovete i nikoi nishto ne kazva. a vie ste vav designerski sait, pishete umni neshta vav specializiranite chasti kato ne vi se zanimava s gluposti. mene pa mi pisna da bachkam po 15 chasa seki den i se smeia na vsichko koeto mi e smeshno.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a koi shte misli za shiwachite prawili banskite i za samoto oblichane na wtorite da wi imam i w poluwinchatite moralisti :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Леле леле иииий аааауууу тц тц фйууууу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
soaron

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе - къв е проблема не мога да разбера - съчувствия, насмешки, майни-райни...

ако видя такава жена на улицата, няма да ми е смешно.
обаче - тука - на календар, участвали във фотосесия (доброволно предполага се), знаещи после каква ще е реакцията от самия календар, но въпреки това са го направили - е уважавам такова мощно чувство за хумор :-)

още повече, че някои се опитват да вкарат малко грация в позата - е не е ли готино...
Divaise

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Na mene mi e mn tujno kogato vidq takiva hora po princip snimani ili dori i vyv hollywood filmite takiva debeli dechica koito gi igraqt (dobrovolno) ne znam zashto no mi e mn kofti nqkvo... to seki si go priema po razlichen nachin razbira se ! no kogato na chovek ne mu e na glavata mu e smeshno no ne znaesh kakvo moje da se sluchi i s nqkoj ot nas, tka che zatova lichno az nikoga ne mi e zabaven takav tip humor svarzan s problemite na horata.
me

Местожителство: Air

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 9:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
me, кво се вживя пък толкова?! Ми смешно му е на някой - смее се! Има и лоше хора. Не може всички да са състрадателни, жалостиви и съпричастни като теб. Нали трябва да има и долни, подли, гнусни копелета за да може да се чувстваш добър на техен фон?!

ееее айде айде пак на мъже се правим...

Цитат:
Мислиш че не им е било ясно на тези каки с каква цел се снимат?! Точно те се не за съчувствие, а за бой, защото за да изкарат пари поставят под удар нормалните хора наднорменици!

може и така да е

явно съм прозвучал като голям моралист, но нямах това предвид

факт е, че на някои им е смешно на други не...всеки да си прецени.
n1x0n-е явно на теб ти е забавно може да си го отпечаташ и да си го сложиш над бюрото, за да му се смееш
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Викайте Green peace! Save the wheals! Избутайте ги обратно във водата!

...

P.S... малиии горкичките... обаче кауенадара кърти:))))) Кърти ли... направо мачка...

:))))))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бафффф... сори за двойния пост обачи тва се е утрепало за реклама на макдоналдс... календарчето де:)))) Особено ако скоро сте гледали
Super size me.... направо си е за макдоналдс...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Am da wi pitam kato moralisti zashto goworite za tqh kato "bolni" i gi syjalqwate sqkash sa nehsto po nizsho ot was . Te QWNO sa se prieli takiwa kakwito sa i nqmat problem s towa koeto sa , zashto ne mojete i wie ???

mai i na sebe si prozwuchah stranno
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mel

МнениеПуснато на: Пон Ное 08, 2004 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

naprotiv-ei za tva stava duma.... zashto tolkova hora gi zakleimiha kato bolni izstradli i neznam si kvi, a posle se pribirat i krotko gledat "delovo" big-brother:)))) i bolni da sa kvo?! ne sa li hora? poznavam chovek, koito umira ot levkimia i jivee znachitelno po dobre ot 90 procenta ot horata koito poznavam-usmihnata e, ne kreshti, kato moje pomaga i e tochno tolkova gotina kolkoto predi. prosto ne e tolkova silna. samo che neia deto e "bolna" sme ia vodili na diskoteka s dashteria i, a tia deto sa "zdravi" tva im se vijda stranno. misla che tvarde nashiroko ia obsadihme taia tema..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ScriptKiddy

Местожителство: London, UK

МнениеПуснато на: Чет Ное 11, 2004 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bravo MEl ,Bravo neznam kakvo da ti kaja. U4uden sam ,4e 4ovek moje da nameri estetika v edno takova tqlo. Ama znae6 li ima edin avtor nari4a se Ървин Олав -toi e edin ot dosta skandalnite fotografi na novoto vreme(ako moga taka da se izrazq!!!) Ima6e edna negova izlojba v centara za 4ujdestranno izkustvo tuk v Sofiq!!!! Neveroqten fotograf!!! Kazvam ti tova,za6toto tozi pi4 ima edna seriq nare4ena "Zrqlost" kadeto e snimal jeni na po 50-60-70 g. izla4va6ti neveroqtna erotika:))) Ta tozi pi4 sa6to kato teb namira estetika v neesteti4noto i krasota v groznoto(mai imat polza 4asovete po Filosofiq :))).
Kalendara mi haresva.
Malko 6rifta ne se vrazva sas snimkite,no mi haresva!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SPIT

МнениеПуснато на: Пет Ное 12, 2004 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i RUBENS bi onemql........
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Ное 12, 2004 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети