Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gajeff
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 12:25 am Заглавие: Безплатен софт за предпечат?!? |
|
|
Скюзми прощайте! Понеже немам права за другите теми, пък тази ми е в кратуната от известно врезе... та рекох да запитам!
Познава ли некой от вас Гошо от Младост 3... така де програми за предпечат които са БЕЗПЛАТНИ, ама напълно. Не разни бо***ци, дето се скапват след 30-60 дена.
След кратко ровене в нета попаднах на Pixia и Expressions (също и на RahmanImager но не съм я скивал още поради вроден мързел). От Експрещънс съм приятно изненадан, особено от интерфейса (пък и от възможностите).
Интересува ме главно изкопавал ли е някой безплатни програмки за страниране? Понеже по една или друга линия, част от хората във форума вече съм ги питал, да не се сърдят ;) важното е ГРУПОВО да става!
За среда ще ме питате - "Прозоци" по възможност, но ако някой вмъкне нещо и за ЛинуХ нема се сърда. Темата е широка, знам, но май е и важна... Аре и лека! _________________ Бог да поживи ШКЕМБЕ ЧОРБАТА!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
експресионса го знаем отдавна само дет как се странирас в нег не та знам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gajeff
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
малко не разбрах одговора, но да видим дали ще уцеля...
не странирам в него. Не съм се и опитвал... питам дали има нещо подобно за страниране... щот идеята за безплатен софт мноу ми допада. Вентура я икзлючваме, въпреки че що пък... но не знам как стои въпроса с правата там. Иначе със сигурност не я произвеждат вече.
Пък и поне на мен Експрешънс ме кефи... _________________ Бог да поживи ШКЕМБЕ ЧОРБАТА!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Ima edna dosta obeshtavashta stranirashta programa koiato se obsajda poveche v linux forumite... napalno e free i e s dobri vazmojnosti.
SCRIBUS
Ideata na avtorite e da napraviat seriozna programa za stranirane. Za momenta e samo za linux, posledno kato gledah pisheshe che ia praviat i za Win ama ne znam do kade sa stignali. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gajeff
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 11:19 pm Заглавие: |
|
|
Sithmaster написа: | http://www.cgtalk.ru/articles.php?id=linux |
А! Е, те за тва говорех. Мерси много! Малко само съжалявам, че дискусията е именно тук, ако не беше в "общите приказки" сигурно повече хора щяха да вземат отношение... _________________ Бог да поживи ШКЕМБЕ ЧОРБАТА!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|