Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 5:42 pm Заглавие: HL 2 излези-и-и-и-и-и!!! Урияяяяяяяяяяя! |
|
|
HL 2 излези-и-и-и-и-и!!! Урияяяяяяяяяяя!
Gordon is back to kick som alien but (again) :))))))))))))
...дано го пуснат скоро у пулсар или някъде другаде да бегам да шопя.... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
yaaa yaaaaaaaaaaaaa !!!!
misleh da begam ot rabota dneska da si go ''pazarq'' 4e 4uh 4e go pusnali u bakaliqta.. :) sno6ti sum si legnal v 6:00am ... dneska moje i da ne lqgam..
mai 6e se vkaram u lo6a seriq .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
да, и за да се пусне трябва да влезеш в нета и да ти се активира онлайн. Велика простотия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | да, и за да се пусне трябва да влезеш в нета и да ти се активира онлайн. Велика простотия. |
тфа тема на друг разговор:))))
no its not Flaash Gordon! it's GORDON FREEMAN:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:44 pm Заглавие: |
|
|
В "бакалията" има само лошо кракната версия май
оплакват се че ги изхвърля _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:46 pm Заглавие: |
|
|
ima fix nekakuv.. uj bil 4itav 6e q vidime taq rabota .. trugvam si sled 15min .. i zapo4vam da pazaruvam.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 7:03 pm Заглавие: |
|
|
77 leva v "pulsar" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 7:26 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | 77 leva v "pulsar" |
Виждаш ли бе Ботеф... 55 еврака било... айди на пазар! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 8:00 pm Заглавие: |
|
|
vuv mo6ten falit sum bate.. nal toq mesec zeh nov monitor.. X-[
no sus sigurnost 6te si q kupq obe6tal sum si HL2 STALKER i Operation Flashpoint 2 6e gi imam original.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Верно ли излезе............
Ура-а-а-а-а, така не съм се радвал от времето когато ми купиха електрическо влакче. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ура-а-а-а-а, така не съм се радвал от времето когато ми купиха електрическо влакче. |
Цял месец значи, а? ;-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 11:09 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | panagonov написа: | Ура-а-а-а-а, така не съм се радвал от времето когато ми купиха електрическо влакче. |
Цял месец значи, а? ;-) |
Всъщност стана така - подариха ми влакчето а аз се намръщих и казах "Ама аз исках Аутоба-а-а-а-н"
Демек посрещнах новината със смесени чувства.....
Но днес ще се играе -няма начин. То пък взе че и NFSU2 излезе точно сега..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
samo da spodelq... IGRATA KURTI DE 6TO NAMERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edvam otciklih 4e da si legna .. kum 4:30am..
grabva te za parcalkite o6te ot na4aloto i ne osuznava6 koga si zaciklil zlove6to ..
btw 10min sum gledal edna polu potopena lodka liu6ka6ta se do edin kei..
ne4ove6ko prosto.. nqma ni6to po qko ot tova dokato jiga6 s ne6to kato hover4e .. da preleti nad glavata ti s stranno bobotene o6te po stranna biomehani4na hvar4ilka .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
63% >_< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | samo da spodelq... IGRATA KURTI DE 6TO NAMERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edvam otciklih 4e da si legna .. kum 4:30am..
grabva te za parcalkite o6te ot na4aloto i ne osuznava6 koga si zaciklil zlove6to ..
btw 10min sum gledal edna polu potopena lodka liu6ka6ta se do edin kei..
ne4ove6ko prosto.. nqma ni6to po qko ot tova dokato jiga6 s ne6to kato hover4e .. da preleti nad glavata ti s stranno bobotene o6te po stranna biomehani4na hvar4ilka .. :) |
игрътъ е нумеро уно... от години няма такова нещо.... фар край и дуум.. мноо сори но дори като фен на ИД... нитц... ни стааа....
Халф Лаиф се очертава да бъде шутъра на годината ... а може би не само на годината.... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 6:50 pm Заглавие: |
|
|
da ti kaja ada6.. do izlizaneto na STALKER silno se sumnqvam 4e 6te ima ne6to koeto da q konkurira..
ne mi se ba4ka samo 4akam da se pribera i da jitkam.. :)) ujas.. ei taka bqh predi godini s purviq Half.. non stop .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Мда, много е приятна.. технологично е доста зад Doom 3 и Far Cry, но с някои хитри трикове това е кажи-речи компенсирано, а като геймплей ми се вижда дооста по-забавна :)
Е, не е революция като първата, но си е просто една много добре направена игра |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 7:15 pm Заглавие: |
|
|
aз пък играя Вампир: Маскарад с хл2 енджина:) Да виждам на монитора едрогърдести вампирки е за предпочитане пред полу-разложени зомбита с извънземни на главите - Циц...Лицевите анимации са особено брутални:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Мда, много е приятна.. технологично е доста зад Doom 3 и Far Cry, но с някои хитри трикове това е кажи-речи компенсирано, а като геймплей ми се вижда дооста по-забавна :)
Е, не е революция като първата, но си е просто една много добре направена игра |
Да ама хвърчи и на народни машини, доколкото разбирам (и доколкото видях от CS:Source, който ми хвърчеше на 1600х1200 с АА) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
yeah.. no na mesta texturata moje6e i po 4itava da q napravqt..
nqma6e da nateji tolkoz si mislq.. no kakvo puk.. ne tova pravi Half Life Half Life :) ..
aa da.. da mi e 4estito purvoto zaciklqne.. ve4e edin 4as nemoga da otcepq..hehe.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|