Graphilla.com :: Преглед на тема - porednoto predstavqne :)))

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

porednoto predstavqne :)))
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
headshot

МнениеПуснато на: Съб Ное 13, 2004 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre de, edno ne razbrah, hvalite gi shtot si mislite che e momiche (i saotvetno teoretichno moje da vi ogree) ili prosto lujete?

na 19 g triabva da e zavarshil/a gimnazia, moje i v akademiata da e 1vi kurs primerno, smiatate li che sa na nivo? samo za poznaniata po anatomia (i kade gi vidiahte???) (ili totalnata im lipsa) moje da se napishe referat... stilistika ne se komentira - to kolkoto hora tolkova vkusove...

choveka poiska mnenie i kritika - ne postapvate chestno...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Съб Ное 13, 2004 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ОФФтопик:
deadshot:
Цитат:
Dano pravilno sum pusnala risunkite...

използването на женски род предполага, че е момиче. Аз лично не търся каквито и да е връзки освен професионални в този форум. Това да не е чат за запознанства?? Не лъжа, защото съм лош лъжец :) и затова казвам директно какво ми харесва. Не съм художник. Но съм учил анатомия ;) и във видените рисунки не откривам фрапантни грешки. Коментарите да ги дават художниците. :) А девойката наистина рисува добре, не знам на теб какво толкова не ти харесва, но и ти не си пуснал никаква критика! :) Така че - :)

Съжалявам, че пълня темата с такива неща, но след като имам мнение държа да си го отстоявам :)
Върнете се в началото
headshot

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 4:16 am    Заглавие: to fprint Отговорете с цитат

1, vapros na vazpitanie e da izpisvash userite pravilno...
2, shto za anatomia si uchil ne-hudojniko? ne mi kazvai che medicinska shtot shte umra ot smiah... kak da ti kaja ima izvestna ralika m/u anatomia za lekari i hudojnici...
3, ako naslagvaneto na leko deformirani kosti i muskuli v/u razglobena konstrukcia za teb e anatomia - OK... dostatachno e da vidish (mislia na 1na ot parvite risunki) kak cicite visiat neide iz vazduha, no opredeleno ne pochivat na gradnia kosh, za da razberesh kakvo imam predvid...

poslednoto e zadacha s povishena trudnost, priznavam... 3/4 ot hudojnicite s koito sam obshtuval biha se zatrudnili da vidiat problema. az sam imal kasmeta da popadna na chovek, koito dobre mi nabi niakoi osnovnii neshta v glavata (makar i v 12 klas...) koito se e gotvil ot hud. gimnazia za izpit v akademiata znae che tva ne e mn rano :)

choveka opredeleno ima uset i raka (e, i doza maniernechene, ama tova se preboleduva) ta zatva pisah... shtot mi stana jal kak nishto smisleno ne kazvate...

good luck
Върнете се в началото
Chizmar

Местожителство: VT

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

utopia определено е талант! За тази възраст техниката на рисуване, стила, анатомичните познания и умението за пресъздаване на движение само заслужават адмирации.
Представянето е за получаване на права а не на оценка.
И щом мнозинството от участниците гласува "за" - тя ги получава.
И не може човек, който е получил "просветление" в 12 клас от художник да налага мнението си на околните, че изборът им е продиктуван от други подбуди и е грешен!
Върнете се в началото
headshot

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

amii izberete si otgovor...

kak beshe prikazkata... ne hvarliai na onez sas zurlite proizvodnite na midite...

sled kato vnimatelno razgledah risunkite se ubedih che sa s perfektna anatomia, neznam kak ne sam go vidial parvia pat... posipvam si glavata s pepel... greshkata e izcialo moia... mn sorry.
Върнете се в началото
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre be shto triabva samo da se kritikuva. neshtata ne sa perfektni, obache si imat sobstveno izlachvane, a tva e neshto koeto mnogo ot taka narechenite profesionalisti ne pritejavat. taka che kakvo-lichi si che sa praveni s merak, lichi si che ima razvitie shtoto ne vsichki sa ednakvo dobri, i niakoi opredeleno ne govoriat za amatiorstvo-kakvo poveche?! i kvo znachi na edi kolko si godini mojelo i poveche?? vinagi moje i poveche.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma li nqkoi da gi pusne na normalen server ? taka ne vijdam nishto .. ;(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
headshot

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mel: "...vinagi moje i poveche"

dobar laf, mn minimalistichen. narejdam go do: (citiram po pamet)
"ako vsichko stava mn trudno i mn te boli znachi pravish vs kakto triabva"
Marchinko

ta po temata: kak shte razberesh che moje i poveche ako vsichki se nasirat da te hvaliat? vijdal sam hora, koito gi spukvat ot hvalbi i v sledstvie spirat razvitieto si (makar i vremenno). i hora, koito gi pliuiat i se depresirat i pak spirat razvitieto si... zlatnata sreda mu e maikata...
----------------
vsichko tova ne vaji, sorry che si gubihte vremeto da go chetete, ako ste predpocheli otgovor #2 ot po-gornia mi post :)
Върнете се в началото
mel

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

absoliutno sam saglasen che ne triabva samo da se hvali. ima edna prikazka:"polako, polako i nakraia-udri!!":)))) kato pochne da pokazva gadosti niakoi togava kritika. v sluchaia prosto zaiaviava jelanie za uchastie. tolkova.
Върнете се в началото
bigworm

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 3:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

awe ima hleb we....headshot ti puk si malko shartp i hard v sluchaq...........ima dvijenie...verno si tree anatomiika ama tva ne e nai vajnoto v kraina smetka
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети