Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ARGO

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 5:43 pm Заглавие: Plakat DJ champ |
|
|
Plakat DJ champ 50/70 ima o6e nekoi sponsor da se sloji...mneniq za osnovata i akcenta?
 _________________ Photography | Advertising | Webdesign |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 5:54 pm Заглавие: |
|
|
malko retrogradno mi idva na mene, pak kato se ima predvid kolko retrograden sam az samia, tva si e malko pritesnitelno... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 6:13 pm Заглавие: |
|
|
много нацепено от карета и каренца..тва бевелнато 2004 в дясно нещо не седи...що не го пробваш под №1? черната елипса горе много ли е задължителна?:) а...и всяко текстче изглежда раздърпвано само за себе си?? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
подкрепям казаното дотук.
и да добавя - спонсорите още малко и ще заемат половината плакат - пробвай да ги посъбереш малко, ще ти освободят място за основния акцент.
цветовете не знам дали да ги коментирам от тоя jpg, ама са много мръсни.
успех :-) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
Тука положението не ми харесва изобщо. Както казава хората ..много каренца никакво подреждане на спонсорите много кофти ефекти на буквите. Шрифтовете са кофти подбрани , цветовата гама лоша.. незнам .. пробвай наново.
Успех _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ARGO

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 11:19 pm Заглавие: |
|
|
znaeh 4e 6e ima dosta upreci.. ami neka kajem 4e pri DJ plakatite si4ko koeto izliza ili vliza v drugi granici e dobre prieto i zaduljitelno da e natrupano s mnogo ne6ta(otbelqzvam samo 4e i az sum bil DJ 12 god) taka 4e se edno si go pravq za men retro ,ki4...i si4ko koeto ne e kakto trqbva.priznavam 4e ne sum si igral mnogo i 4e si4ko stava naburzo,ako bqh ba4kal qko i bqh si go haresal nqma6e izob6to da go postvam..taka 4e neka ima za kvo da se lafi a i se ne6to novo 6e se uzmudri eto i postera ot minalata godina, 10x na si4ki deto si napraiha truda da pi6at,i nai ve4e na Mihailov koito ma razbi-to ne sa skre4ove to ne sa cutingi--pi4 na tva se radvat ve4e samo v makedonia
 _________________ Photography | Advertising | Webdesign |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|