Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | martinfurious wrote:
Еи хора(админите и собствениците на сайта), Що не смените тва калпаво phpbb с нещо по-добро от рода на invision.Ето и предложение:Invision Power Board 1.2, Invision Power Board 1.3 Final, или ако сте от тези с легалното си земете платена Invision Power Board 2.0 |
ЕЙ, РЕВЛЬО, ще ти кажа само едно :
IF YOU DON'T LIKE IT, GO HOME _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Цитат: | martinfurious wrote:
Еи хора(админите и собствениците на сайта), Що не смените тва калпаво phpbb с нещо по-добро от рода на invision.Ето и предложение:Invision Power Board 1.2, Invision Power Board 1.3 Final, или ако сте от тези с легалното си земете платена Invision Power Board 2.0 |
ЕЙ, РЕВЛЬО, ще ти кажа само едно :
IF YOU DON'T LIKE IT, GO HOME |
true, true reading some shit .. havin a Bud... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 11:19 pm Заглавие: Re: ЗАЩО??????????????? |
|
|
martinfurious написа: | Еи хора(админите и собствениците на сайта), Що не смените тва калпаво phpbb с нещо по-добро от рода на invision.Ето и предложение:Invision Power Board 1.2, Invision Power Board 1.3 Final, или ако сте от тези с легалното си земете платена Invision Power Board 2.0 |
Животът е тежък, несправедлив, изпълнен с форуми с "неразбиращи модератори" и т.н. Разбира се, има начин да си спестиш тези твои терзания, имаш ИЗБОР :))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 1:23 am Заглавие: |
|
|
martinfurious написа: | themagician написа: | Садейки по линка и пост - мен ми звучи кат ефффффтин начин някой да си рекламира услугите. |
Кви услуги балнуваш????? Просто имам опит и знам че invision e по-добро |
be moje i da balnuvam, no za shtastie ne si tozi kojto me slusha togava. Ama mnoo smardi - tvojte 3 posts + teia links + tvoiat ton .. abe voobshte pfuuu....
hora!
ma nedejte taka we, momcheto shte reshi che neshto imate protiv takiva kato nego....
i voobshte - kakto veche sigurno se potretvam - awe shto vinagi takiva veseliaci grabvat vniamnieto na vsichki i vseki se chuvstva zadaljen lichno da se vklicuhi??? nekuv big brother se zaformai vseki put... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:03 am Заглавие: |
|
|
themagician написа: |
i voobshte - kakto veche sigurno se potretvam - awe shto vinagi takiva veseliaci grabvat vniamnieto na vsichki i vseki se chuvstva zadaljen lichno da se vklicuhi??? nekuv big brother se zaformai vseki put... |
true, true... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
themagician написа: | hora!
ma nedejte taka we, momcheto shte reshi che neshto imate protiv takiva kato nego.... |
хора не сме :))))))))))))))))
а ... доколкото какво ще реши момечто - ми ........ ако каже, че ще спонсорира Графила с пари*, труд или ... от сорта - ок. Ако не - са шибани празни приказки.
*под пари говорим за суми не по-малки определили МОДЕРАТОРИТЕ на форума, а те самите доколкото знам пари не приемат _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 10:23 am Заглавие: |
|
|
themagician написа: | martinfurious написа: | themagician написа: | Садейки по линка и пост - мен ми звучи кат ефффффтин начин някой да си рекламира услугите. |
Кви услуги балнуваш????? Просто имам опит и знам че invision e по-добро |
be moje i da balnuvam, no za shtastie ne si tozi kojto me slusha togava. Ama mnoo smardi - tvojte 3 posts + teia links + tvoiat ton .. abe voobshte pfuuu....
hora!
ma nedejte taka we, momcheto shte reshi che neshto imate protiv takiva kato nego....
i voobshte - kakto veche sigurno se potretvam - awe shto vinagi takiva veseliaci grabvat vniamnieto na vsichki i vseki se chuvstva zadaljen lichno da se vklicuhi??? nekuv big brother se zaformai vseki put... |
Явно всички си имаме излишна енергия за харчене:)
И вместо да ощастливяваме жената в леглото с нея... И една дигитална боксова круша е добре дошла, ами:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
Не че прочитането + отговарянето на тази тема отнема повече от 15 сек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Portal
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
!!! 0-o Kakva misyl !
Sega me ozyri videnie !
Neka vsichki hvanem po edna bualka i da se rpenesem v nai-bliskata peshtera !
Tam vsichko si e rabotilo oshte predi 2895723857 godini !
!!! URA ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Portal написа: | Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
!!! 0-o Kakva misyl !
Sega me ozyri videnie !
!!! URA ! |
Май доде време за лок или дел.... аман бе!.... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Portal написа: | Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
!!! 0-o Kakva misyl !
Sega me ozyri videnie !
!!! URA ! |
Koi ti kazwa, che ne planiram da naprawya tochno towa?!?! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Portal
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Portal написа: | Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
!!! 0-o Kakva misyl !
Sega me ozyri videnie !
!!! URA ! |
Koi ti kazwa, che ne planiram da naprawya tochno towa?!?! |
Stiga prikazki togava !
Hvashtai gegata i da varvim !
URA !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Порталчо - дедов,
Студено стана, не те пускат на пясъка ли вече?!
Лоши родители са това!
Гледай какво ни натресоха на нас на главите!
Що не влезеш във форума за CS, diablo или кото там чукаш пък ни да почукаме камъни още на стария и неприветлив phpBB _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Portal
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Порталчо - дедов,
Лоши родители са това!
Що не влезеш във форума за CS, diablo или кото там чукаш пък ни да почукаме камъни още на стария и неприветлив phpBB |
;[ vzeha mi lopatkata i kofichkata i formichkite i zamyka mi duhna vqtyra i palatkite na voinicite poletqha a samite te potynaha ;[
Udjas dqdqqq ujas ;[
ko shte china tyz zimyska vashte laina kat zapryskat ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Portal написа: | ValBo написа: | Порталчо - дедов,
Лоши родители са това!
Що не влезеш във форума за CS, diablo или кото там чукаш пък ни да почукаме камъни още на стария и неприветлив phpBB |
;[ vzeha mi lopatkata i kofichkata i formichkite i zamyka mi duhna vqtyra i palatkite na voinicite poletqha a samite te potynaha ;[
Udjas dqdqqq ujas ;[
ko shte china tyz zimyska vashte laina kat zapryskat ? |
Amiiii, za da ne te pruskat nashte laina, za nachalo si izwadi glawata ot toaletnata :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
martinfurious
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | bah tati shtedar we bne see stiskal hi4:
Цитат: | P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech.. |
malko ramec lipswa za moia wkuks mai aka go zimam:))) |
А са ко са ... според тебе има и още ама мястото за подпис е малко _________________ P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech...
|
 |
martinfurious
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 11:46 am Заглавие: КРАЙ |
|
|
Тва е края спете да пишете- целта на топика беше да видя колко почитатели на phpbb и на инвижън има тук.Доколкото разбрах сички сте за phpbb така, че броя на гласовете ще буде записам от един приятел...
ПП.Моля модератора на затвори топика _________________ P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech...
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 12:56 pm Заглавие: Re: КРАЙ |
|
|
martinfurious написа: | целта на топика беше да видя колко почитатели на phpbb и на инвижън има тук.Доколкото разбрах сички сте за phpbb така, че броя на гласовете ще буде записам от един приятел... |
no comment... _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|