Graphilla.com :: Преглед на тема - DM reklama

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DM reklama
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
graphic

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Съб Фев 15, 2003 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам ти плакатите и си мислия, че ако трябваше аз да проектирам въпреки рисковете зе ретро звучене, тип разораната зелина и т.н. оплювки решението ми също щеше да бъде за черно-бели изображения на хората - та в този ред на мисли не мога да се стрърпя и да не те попитам кой снима хората? Адски кадърни портрети, едно време Гаро Кешишян работеше по такъв начин - хем документално, хем изпипано!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо не знам!!!

Страхотна работа, браво, пич! Не знам кой се е сетил, но концепцията ти е трепач! Точно това трябва да е визията за старо вино!!!

Няма значение какви са ти старците - те си носят посланието. Нали Огилви беше казал - не е важно хората да кажат "Каква хубава реклама!", а да се плеснат по челото "Ей, точно този продукт искам да опитам!!!" Така че старите хора - статични, скучни или каквито и да ги нарекоха по-горе - са си точно на мястото, защото носят УСЕЩАНЕТО, и придават ДОСТОВЕРНОСТ!!! А когато искаш да си купиш вино, по-вероятно е да го купиш от точно такъв дядка, отколкото от костюмар с куфарче, ммм?

Тези реклами са страхотни, достоверни и печелят ДОВЕРИЕТО!
Браво!!!

А сега отивам да си хвърля през балкона работите за "Шато Славянци"...

:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

graphic написа:
та в този ред на мисли не мога да се стрърпя и да не те попитам кой снима хората? Адски кадърни портрети, едно време Гаро Кешишян работеше по такъв начин - хем документално, хем изпипано!

Ot 2 godini rabotia edinstveno i samo s Dilian Markov

Цитат:
А сега отивам да си хвърля през балкона работите за "Шато Славянци"...

btw i az incidentno sam rabotil za Jekov predi okolo godina i polovina. daje toi oshte gi polzva neshtata mi.

Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Фев 17, 2003 3:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
:: kotsel ::

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Пон Фев 17, 2003 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velikolepno! dokolkoto razbiram osnovnija problem se vurti okolo dedovzite, 4e bili stari i nam kvi si .... ami na men edin ot teh mi napomnja za moja si dedo, a toi opredeleno razbira6e ot vino, prave6e si sam i pro4ie ... i mnogo pove4e bih se doveril na opita i vkusa na edin dedo, a ne na 4ovek na moi godini, koito pie obiknoveno vodka s bira .... vinoto mi se vruzva s dedovzi. rakijata ne. ta taka
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Фев 17, 2003 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...мне, правил съм предложение за тях от агенцията, май нямаха пари тогава. Но не бяха толкова готини, дебааааа.....

трябва да си купя нови копирайтери :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 5:00 pm    Заглавие: D/MAD 2 Отговорете с цитат

Пари, днес.
Върнете се в началото
ben

МнениеПуснато на: Вто Мар 18, 2003 2:34 am    Заглавие: maco kaza Отговорете с цитат

na men mi haresva
mnoo e yako
Върнете се в началото
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 18, 2003 5:00 pm    Заглавие: haresvat mi;-) Отговорете с цитат

Osobeno bilboarda za grada.
Niakoi beshe spomenal neshto za logoto v gornia desen ugul-ta....hmmm,...da ima neshto...
No inache mnogo mi haresaha!
Върнете се в началото
Huan Panteras

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2003 1:58 pm    Заглавие: evala Отговорете с цитат

Prostichko, Chisto iasno poslanie, Bez dranchene na oryzie - Evala
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети