Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
indus

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 2:35 pm Заглавие: illustrator 10 problem |
|
|
Абе не мога да отварям и place .tiff, .pdf абе никакви други fileta освен .ai и .eps Става въпрос за Illustrator 10 преинсталирах го и ми се появи тоя проблем и пак го преинсталирах и нищо. Някои да има идея от каде може да е проблема щото честно аз си нямам идея. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
провери си пътя до плъгинс папката на илюстратора, виж дали файловете които се опитваш да вкараш в ил-а не са с 16 бита на канал... ако не става пак и с драг енд дроп... льошо...
между другото много странен проблем... я като опиташ пак кажи какво става, а и на каква операционна система става тая боза? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
LuPi mnogo ti blagodarq ot tam beshe problema => putq do plugin papkata, nqmashe da se setq. Stoto go preinstalirah i go instalnah na D-to si a toi tursi v C Program File.
A da imash ideq zasto ne mi rabotqt Shortcut-tite na Photoshop t.e. ne mi rabotqt klavishnite kombinacii Ctrl + ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 4:23 pm Заглавие: |
|
|
indus написа: | LuPi mnogo ti blagodarq ot tam beshe problema => putq do plugin papkata, nqmashe da se setq. Stoto go preinstalirah i go instalnah na D-to si a toi tursi v C Program File.
A da imash ideq zasto ne mi rabotqt Shortcut-tite na Photoshop t.e. ne mi rabotqt klavishnite kombinacii Ctrl + ... |
Ако става въпрос за CS.... имаше някъде някакъв пач или там нещо... не знам... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 4:27 pm Заглавие: |
|
|
da za CS stava vuoros |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 5:08 pm Заглавие: |
|
|
kofti crack _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Моя AI CS пък забива след около 15 мин работа. Някой беше казал, че трябвало да е CS CE, макар че не виждам логиката, защото как регионални настройки ще ти прецакват програмата. Вероятно кофти пач. Пък и работещ CS CE не мога да намеря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Мерси, ще пробвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Мда, бачкам си от няколко дена с AI CS с тоя пач и няма проблеми, тъй че пак мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|