Graphilla.com :: Преглед на тема - Predstaviane (grafika + cviat)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predstaviane (grafika + cviat)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ScriptKiddy

Местожителство: London, UK

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 11:36 pm    Заглавие: Malko gradivna kritika:)) Отговорете с цитат

Rizuvane-mnogo slojen,misloven proces!
Zna4i mili4ka, mnogo sam saglasen s Ku3Mu4 i 6te ti kaja za6to.
Parvo*:elipsite ti sa totalno sgre6eni na mesta-krivi i s obratna perspektiva*
Vtoro*:6triha ti e absoliutno ednakav.Pri razli4nite materii(kato stuklo,metal,plat,plastmasa,durvo i t.n)bi trqbvalo da pomisli6 za razli4en vid 6trih.Obiknoveno pri luskavite predmeti se izpolzva po platen 6tih su4etan s tvurda gumi4ka za blqsaci-refleksi; pri po-mekite moje6 da izpolzva6 "pal4e" ili onova prast4e na ra4i4kata ti koeto ima samo 2 falangi:))Tezi ne6ta nemogat da ti se "obqsnqt" s 2 dumi i ti kato gi "razbere6"-da pravi6 ne6ta kato malkite holandci naprimer(onezi caka4i deto pravqt snimki s moliv ili vaglen).Spored men osven u4ebnik po anatomiq(Bames-ve4e 3-ta belejka deto go spomenavam,moje da mi vikate Bames-a:)trqbva da se pozanimae6 i malko s perspektiva i tehnologiq na izq6tnite izkustva.Za poslednata knijka...mmmm.nemoje6 da si q nameri6 tai lestno-az sam q nasledil ot ba6ta si........iskam da kaja,4e ne se namira po magazinite ili v net-a.
POzdravi ot men!! *Scripter*
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 11:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kolega Scripter... aide predi da se izkazvash tolkova avtoritetno da pokajesh neshto, ta da mogat horata da znaqt kolko da ti vqrvat na zabelejkite... mnogo sa mi e priqtnoda pogledna neshto tvoe.. pone kato 4eta kakvi gi pishesh, qvno si napred s risvaneto...mi pokaji ni!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
headshot

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2004 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dragi uchenici, slushaite Maestro Scripter, za da se nauchite da risuvate... kato uchenici :)))

scriptcho, tvoita smeshka konkurira edna det ia chuh predi chas-dva: poznat nemski programist mi iztarsi po Qto che iskal da idva da raboti v BG...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lily

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Znaci kakto spomenah az naisitina iskam da poluca vasite kritiki i imenno zatova sum postnala tuk, zastoto znam, che imam nuzda da stana po- dobra. Tova obace ne opravdava iazvitelnia ti ton (Script) i ne vizdam, zasto otnosenieto ti e takova... Inace tvoiat post me radva, zastoto davas konkterna kritika i nasoki i moze bi ste mi e polezno. Blagodaria, i davaj malko po- svezo- za suzalenie svetut ne se sustoi samo ot profesionalisti...
Върнете се в началото
ScriptKiddy

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Parvo tona mi e dale4 ot "qzvitelen".
Koito me poznava-znae,4e kogato pi6a podobni ne6ta opredeleno go pravq s pozitivizam.
Vtoro obe6tavam da postna ne6to (s moliv,za6toto pi6a za moliv a ne za jivopis ili nqkoq grafi4na tehnika-bilo to akvatinta,mecotinto,ofort4eta i .n)samo mi trqbva malko vreme da namerq skener ili cifrov aparat.
Blagodarq vi vse pak,4e ocenihte mnenieto mi:)
Scripter.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ScriptKiddy

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Da ne govorim,4e i az sam minal po tozi pat.Taka 4e, Lily badi sigurna,4e ne sam iskal da te obidq prosto iskah da ti kaja nqkoi polezni(spored men) ne6tica.A 6to se otnasq do tova ,4e jivota ne e palen s profesionalisti...mdam mnogo sam saglasen s teb.
Pozdravi ot men Scripter!
Върнете се в началото
Portal

Местожителство: none

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men mi haresvat ^^ :)
Ako mi razreshish bih iskal da gi ocvetq :)
Jalko che nqmame photoshop at work ^^ shte gi draskam s Corel ^^
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Lily

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodaria i na dvama vi za postovete:)

Re1:
Ste mi e mnogo priatno da vidia kak ste gi ocvetis. Chakam s neturpenie:)

Re2:
Kakto spomenah- naisitna namiram za polezni zabelezkite:) Prosto poniakoga e trudno da se poznae tonut, s kojto si go imal predvid, kogato chetes v internet... I greskata e moia (che ne sum te razbrala). Izviniavam se i mersi za pomostta i ocenkite na vsicki:)
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnoo rabota triabva, ne e nomera da se obijdame.
Istinata obache e che nivoto na neshtata, specialno naturemortite sa na nivoto kogato kandidatstvah 7-8mi klas v HG-to.
shtrih, formi kompozicia prespektivi.. mnogo rabota mnogo oshte
CodeFather

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Eeee ne se sardete na Scripter-a de, vse pak za tova e foruma - kritika ,kritika i koito s kakvoto moje da pomogne.Po-dobre solenichka kritika otkolkoto "Wow neveroqtni tvorbi 'thumbup' ,ti si velika".Az ne bih si pozvolil da kritikuvam zashtoto sam dalech ot tvoito nivo( oshte zapalvam listq s kvadratcheta za da naucho shto e to shtrih:PPPP),edinstvenoto ,koeto mi idva na um e tova, che kogato risuvash devoiki ,vsichko trqbva da govori che sa predstavitelki na nejniq pol - strihite trqbva da sa mekichki, liniite po-obli ,bez razni rabati i chepati linii i t.n.
Pozdravi ot men :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ScriptKiddy

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo sajalqvam, 4e 4ak sega 6te iliustriram tova koeto iskah da kaja s predi6nite si komentari.
Lyly, nadqvam se ,4e ne mi se sardi6 za gradivnata kritika.
Izbral sam edna u4ebna rabota,za da ti pokaja za kakvo ti govoreh.

http://sklb.hit.bg/

Pozdravi ot men-ScriptKiddy!
Върнете се в началото
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 1:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

imash li primeri za bez shtrih
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 5:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ScriptKiddy написа:
Mnogo sajalqvam, 4e 4ak sega 6te iliustriram tova koeto iskah da kaja s predi6nite si komentari.
Lyly, nadqvam se ,4e ne mi se sardi6 za gradivnata kritika.
Izbral sam edna u4ebna rabota,za da ti pokaja za kakvo ti govoreh.

http://sklb.hit.bg/

Pozdravi ot men-ScriptKiddy!

mislq che e bilo po-dobre s druga uchebna risuka da iliustrirash.
1. kofti anatomiq.
2. kofti razbirane za perspektiva.
3. kofti razbirane za nachin na izgrajdane na obemite.

dyrjish se kato daskal po risuvane! tuka se davat syveti no az lichno predpochitam da sa s pokritie.
nishto lichno, samo kazvam kakvo mislq za tvoq sample!
headshot

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 5:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mmm da.... taka si i misleh...
napalno v duha na komentarite...

dobre de ami ako niakoia neshtastna dusha reshi naistina da polzva tova za primer?

off: muta, shto ne spish be? :)
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 5:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[offtopic]
headshot, bachkam! imam mnogo da navaksvam! nali bqh za blizo 2 meseca problematichen ta sega...
[/offtopic]

Lily, ima neshto v risunkite ti koeto mi dopada i to e che gi pravish sys chustvo ne mehanichno i po pravila. imash oshte mnogo da risuvash za da dignesh nivoto no tova se postiga s uporitost i jelanie. gledam imash afinitet kym opredelen podhod/stil. razgledai risunkite na Vriubel no po-podrobno ne otgore-otgore. mislq che mnogo shte razberesh ot nego. ako namerish razgledai i na Rembrand risunki. malko klishirano kato savet no vse pak sa imena!
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 6:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
mislq che e bilo po-dobre s druga uchebna risuka da iliustrirash.
1. kofti anatomiq.
2. kofti razbirane za perspektiva.
3. kofti razbirane za nachin na izgrajdane na obemite.

dyrjish se kato daskal po risuvane! tuka se davat syveti no az lichno predpochitam da sa s pokritie.
nishto lichno, samo kazvam kakvo mislq za tvoq sample!

aaaaa nee 4estno twa si e moia replika:))
taman da go podhwana za OBRATNATA P.
i za o4ite i nosa i mutata BAM
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 6:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

eeeeh iskam edit:

muta me warna w u4eni4eskite godini det ma nakazaha det ne sam wdewal kwo e lokalen ton s kopie na Kuzma Petrow Wodkin s edin RED kon ama az sa napraih na udaren i tresnah kopie na twa:
http://www.abcgallery.com/V/vrubel/vrubel2.html
daskala polude:)))
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 7:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i ti li:)
nubizus, mersi za linka!

Lily, ei tova da rechem shte ti svyrshi idealna rabota kato za nachalo:

http://www.abcgallery.com/V/vrubel/vrubel68.html

http://www.abcgallery.com/V/vrubel/vrubel71.html

http://www.abcgallery.com/V/vrubel/vrubel69.html
Lily

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodaria na vsicki:)
Vzeh previd kritikite vi i ste se opitam da gi vkaram v dejstvie, kogato zapocna nesto novo. Ste publikuvam niakakvi rezultati, kogato imam novi risunki i ste se radvam otnovo da izkazete mnenieto si.

pozdravi
Lily
Върнете се в началото
ScriptKiddy

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))))MI blagodarq za komentara dr2. Tova iskah da pokaja-tova sam pokazal. Ne slu4aino sam napisal,4e rabotata e u4eni4eska:)))
Naistina si prav za rembrand i az podkrepqm tova mnenie.Spored men oba4e trqbva da se pokazvat i li4ni raboti, za6toto "Imalo e edin Rembrand i edin 6te si ostane."
I da vmetna,4e tova e risuvano v 9-ti klas,za6toto stana vapros v edni predi6ni mneniq za periodi-mnogo mersi!
Pozdravi ot men Scriptkiddy!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети