Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alex
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
pa mene tolkoz me murzi che pusha s dve race, a bio bachka. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 9:18 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | мързи ви, тва е истината :)
всеки с годините почва да го мързи. некои хора вече толкова ги мързи че с едната ръка са си подпряли главата а сдругата цъкат с мишката. когато потрябва нещо по-така с шорткийс, има два варианта:
1. с мишката цъкат кат изоглавени по менютата
2. пускат мишката и си кълчат лявата ръка с невъзможни движения за да докопат некой бърз клавиш
естествено ръката дет държи главата е на поста си :)))) |
be 4eta go twa po edno wreme se zagledah de mie lewata ruka:)))
podpirah si glawata /mamicata mu/. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 9:46 pm Заглавие: |
|
|
абе вие толкова работи изпонаписахте тук, незнам дали ви мързи, ама кога работите бре хора:)))) на мен понякога ми се налага да си взимам отпуска да ви прочета всички творения:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 10:39 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | абе вие толкова работи изпонаписахте тук, незнам дали ви мързи, ама кога работите бре хора:)))) на мен понякога ми се налага да си взимам отпуска да ви прочета всички творения:) |
Ami 12 chasa rabota na den stigat, nyama nishto losho w pisaneto :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 12:24 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | pa mene tolkoz me murzi che pusha s dve race, a bio bachka |
hehe:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | A nekoi TOLKOWA gi murzi, che dori mishka ne im se buta, ami sa zakachili tablet (BTW seriozno 3D s tablet spored mene e bezkraino po-udobno!) obache ponezhe A4 mnogo golyam sega stoi nastrana i na negowo myasto e zakachen edin A6, ta da se nalaga po-malko da si dwizha rukata :)))) |
хахаха... имах един въпрос към Bay Raitt, на тема входни устройства, питах го кое най-много предпочита. Просто и ясно: Logitech Mouse Man Plus, една много стара, вече не се продава. Леко наклонена настрани. Не знам как за бърза 3Д работа някой може да си мисли да използва таблет. За органични форми може донякъде, ама за прави линии и чертане... не мисля. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Nixon написа: | Drone написа: | A nekoi TOLKOWA gi murzi, che dori mishka ne im se buta, ami sa zakachili tablet (BTW seriozno 3D s tablet spored mene e bezkraino po-udobno!) obache ponezhe A4 mnogo golyam sega stoi nastrana i na negowo myasto e zakachen edin A6, ta da se nalaga po-malko da si dwizha rukata :)))) |
хахаха... имах един въпрос към Bay Raitt, на тема входни устройства, питах го кое най-много предпочита. Просто и ясно: Logitech Mouse Man Plus, една много стара, вече не се продава. Леко наклонена настрани. Не знам как за бърза 3Д работа някой може да си мисли да използва таблет. За органични форми може донякъде, ама за прави линии и чертане... не мисля. |
hehe, mnogo prosto man, wseki polzwa kakwoto mu e nai-udobno :)))) Poznawam mnogo hora, koito si se kulnat w tabletite i spored tyah 3D s tablet e bezkraino po-udobno i produktiwno -- wupros na chowek e. Puk i ne razbiram za kakwi organichni formi i chertane stawa duma, towa e w 3-1D :))))
Inache seriozno, predpochitam tablet, zashtoto useshtaneto e mnogo po-neposredstweno ot mishkata (ako moga da si wzema edin golyam Cintiq dori shte zarezha tableta). Raboti se mnogo po-fino ako imash stabilna ruka (koeto pri men e problem sled nyakoi brutalni prepiwania). I ne na posledno myasto, imam tendit na kitkata ili akto tam se wika i sled 1/2 chas rabota s mishka zapochwa da me boli zwerski :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Alex wrote:
Цитат:
pa mene tolkoz me murzi che pusha s dve race, a bio bachka
chrom
hehe:)
Аз съм се засичал когато чертая (AutoCAD основно) че АДСКИ много ми липсва един ESC на мишката и както стоя излеглал се в стола си съм го натискал с палец на левия си крак - от мързел.
Иначе като чертая лявата ми ръка командва 98% от всичко което ползвам, (естествено SHORTKeys), ама ми свършиха комбинациите на
Ctrl + ?, че вече и тези на ALt+Ctrl+?, a не мога да си удължа пръстите, щото така покривам само лявата част на клавиатурата, и става лошо.... нема букви повече....
@Alex
Саше, ама 2 цигари едновременно или 1 - или с едната си подпираш
главата, а с другата едва държиш цигарата... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|